Horoscop 7-13 decembrie 2020 cu Adrian Bunea. Zodiile, puternic afectate de tranzitul nefavorabil al planetei Venus

Horoscop 7-13 decembrie 2020. Planeta Venus va avea un parcurs negativ toată luna decembrie. Ce capitole de viaţă sunt afectate de tranzitul nefavorabil al planetei Venus, ne spune astrologul România TV, Adrian Bunea, care are şi un sfat: "Nu uitaţi! Soarta omului este mereu în mâinile lui pe drumul cunoaşterii binelui şi al răului".

07 dec. 2020, 15:43
Horoscop 7-13 decembrie 2020 cu Adrian Bunea. Zodiile, puternic afectate de tranzitul nefavorabil al planetei Venus
Horoscop 7-13 decembrie 2020

Horoscop 7-13 decembrie 2020 Berbec

Dacă te afli în străinătate, sau dacă urmează să pleci departe de ţară, poţi avea mici neînţelegeri cu partenerul de viaţă din motive financiare. Fie aţi cheltuit banii în alte scopuri sau câştigurile au fost sub estimări. Soluţia de moment este obţinerea rapidă a unui împrumut, pentru că oricum situaţia revine la normal în anul ce vine.

Horoscop 7-13 decembrie 2020 Taur

Poţi avea unele dificultăţi financiare, o sumă de bani care trebuia să-ţi parvină de la alte persoane nu va mai ajunge la tine. Implicarea ta într-un diferend şi faptul că nu vrei cu nici un chip să renunţi la dispută, în primul rând din orgoliu, îţi va provoca pierderi mai mari. Poţi beneficia în schimb de sprijin material din partea partenerului de cuplu.

Horoscop săptămâna7-13 decembrie 2020 Gemeni

Relaţia de cuplu poate trece prin momente dificile, vei plăti pentru toate greşelile comise faţă de partener. Totodată, şi copiii voştri sunt împotriva relaţiei, dacă nu vă merge bine împreună. În schimb te poţi înţelege bine cu partenerul de cuplu dacă te concentrezi asupra activităţii de la locul tău de muncă, unde ai momente favorabile.

Horoscop 7-13 decembrie 2020 Rac

Atât la locul de muncă dar şi acasă te vei simţi provocat, hărţuit sau chiar călcat pe nervi. Nu trebuie să răspunzi provocărilor şi ar fi bine să nu cazi în capcanele care ţi se întind, pentru că în orice conflict vei fi implicat, nu vei scăpa cu bine, chiar dacă eşti nevinovat. De fapt acum plăteşti pentru anumite fapte egoiste din trecutul tău.

Citeste si Horoscopul sfârșitului de an. Se schimbă destinele pentru aceste zodii

Horoscop 7-13 decembrie 2020 Leu

Toată luna decembrie nu este deloc o perioadă favorabilă distracţiei, în timpul unor simple ieşri în oraş sau în cadrul unei deplasări turistice nu vei reuşi deloc să te distrezi. Doar acasă mai sunt şanse să te simţi bine iar la locul tău de muncă activitatea scade în intensitate din cauza sărbătorilor şi te poţi destinde muncind.

Horoscop săptămânal 7-13 decembrie 2020 Fecioară

Poţi avea unele probleme administrative în cadrul căminului familial, se strică ceva şi nu ai bani pe moment să rezolvi problema. Sau un membru al familiei poate avea un necaz şi lipsa banilor se face simţită. Poţi apela la un mic împrumut de la persoane apropiate, care au încredere în tine, şi astfel poţi depăşi aceste dificultăţi.

Horoscop săptămâna 7-13 decembrie 2020 Balanţă

Nu este un moment favorabil pentru a obţine un credit, în primul rând din cauza unor greşeli de atitudine pe care le poţi face în faţa funţionarilor bancari. În acelaşi timp trebuie să ai mare grijă la documentele personale sau carduri bancare deoarece le poţi pierde din neatenţie. În schimb te poţi baza pe sfaturile partenerului de cuplu.

Horoscop 7-13 decembrie 2020 Scorpion

În luna decembrie poţi trece printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar, câştigurile tale pot fi afectate direct sau indirect de partenerul de viaţă, de cheltuieli făcute de acesta. În schimb poţi obţine fonduri din alte surse, asta dacă din câştigurile tale din trecut nu ai ţinut totul pentru tine şi i-ai ajutat pe cei aflaţi în nevoie.

Horoscop 7-13 decembrie 2020 Săgetător

Eşti foarte obosit şi starea ta de sănătate se poate deprecia, organismul îţi transmite să o laşi mai încet cu munca peste puterile tale. Totodată implicarea ta într-un conflict îţi consumă energia peste măsură. În schimb îţi poţi reveni dacă ai scurte ieşiri în lume, atât cât se mai poate, în care te poţi relaxa alături de partenerul de viaţă.

Horoscop săptămâna 7-13 decembrie 2020 Capricorn

Distracţia îţi este interzisă în această perioadă şi este posibil ca astfel să plăteşti indirect pentru unele greşeli din trecutul tău. Totodată, în multe situaţii nu vei beneficia de respect şi consideraţie când vei avea nevoie de sprijin. În schimb te poţi bucura de conjuncturi favorabile acasă şi la locul de muncă.

Horoscop 7-13 decembrie 2020 Vărsător

Problemele pe care le ai acasă îţi pot afecta activitatea din care îţi câştigi existenţa şi rezultatele pe care le obţii la locul tău de muncă pot fi afectate. În schimb te poţi baza pe ajutorul unor apropiaţi cărora le-ai câştigat în trecut respectul iar acum te vor sprijini cu dragă inimă astfel încât activitatea ta profesională să nu fie afectată.

Horoscop săptămânal 7-13 decembrie 2020 Peşti

Vei simţi o acută lipsă de respect din partea cunoscuţilor, nimeni nu te va ajuta dacă vei avea nevoie, în special din punct de vedere material, nu te vei putea împrumuta deoarece nu inspiri încredere. Nu-ţi rămâne decât să te bazezi exclusiv pe propriile tale forţe şi pe câştigurile realizate prin muncă ta, un membru mai în vârsta al familiei te va susţine moral.

Acestea sunt previziunile privind influenţa negativă a planetei Venus, pentru luna decembrie. Astrologul Adrian Bunea poate fi urmărit și pe pagina personală de facebook AdiBunAstrolog