Horoscop 7-13 noiembrie 2016: Marte în Capricorn, cum vor fi influenţate planetele

Luna noiembrie 2016 începe într-o tonalitate destul de asemănătoare cu cea a lunii precedente: Marte se află încă în Capricorn, până pe data de 9, în același semn cu Pluto și într-o deplorabilă lipsă de consens cu Jupiter din Balanță și cu Uranus din Berbec. Dar aspectele exacte s-au perfectat deja, așa că frecvența accidentelor sau a violențelor generate de această combinație ar trebui să mai scadă.

06 nov. 2016, 14:24
Horoscop 7-13 noiembrie 2016: Marte în Capricorn, cum vor fi influenţate planetele

BERBEC 21.03-20.04: Aveti o dorinta de nestapânit legata de calatorii, de explorare a noi teritorii si sa invatati ceva nou. Cu toate acestea, viata decurge destul de intens si va tine ocupati cu tot felul de probleme. In weekend, trebuie sa fiti atenti cum circulati. Sunt posibile mici conflicte cu oamenii legii.

TAUR 21.04-21.05: Deoarece Soarele este situat departe de zodia dumnevoastra, in aceste zile simtiti nevoia de mai mult somn. Ar fi de preferat odihna, in detrimentul suprasolicitarii organismului. Sunt atâtea cai sa va relaxati si nu cred ca e cazul sa va faceti prea multe probleme.

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti dornici sa atingeti perfectiunea. Dar trebuie sa recunoasteti ca sunteti destul de inteligenti ca sa va dati seama ca perfectiunea este imposibil de atins. Cu toate acestea, va straduiti sa fiti macar mai organizati. Singurul nor care va intuneca orizontul este in weekend, când ar putea exploda o cearta legata de o proprietate comuna. Fiti atenti la replicile acide…

RAC 22.06-21.07: Acceptati o invitatie la o petrecere si va bucurati de perioada buna pe care o traiti. Aveti oportunitatea de a va exprima talentul creativ, mai ales ca cineva apropiat va roaga sa-l ajutati intr-o problema organizatorica. Nimic mai simplu pentru dumneavoastra!

LEU 22.07-22.08: Zilele acestei saptamâni sunt destul de aglomerate, cu multa solicitare nervoasa si mult stres acumulat. Un pic mai multa odihna va ajuta sa va relaxati si sa va regasiti forma fizica obisnuita. In weekend faceti o mica drumetie alaturi de persoana iubita.

FECIOARA 23.08-22.09: Ritmul trepidant in care traiti va tine ocupati tot timpul. Conversatii cu toata lumea, scurte excursii, comisioane. Intr-un cuvânt, sunteti fericit, deoarece va place sa aveti o agenda plina si un scop pe care sa-l indepliniti. Succes!

BALANTA 23.09-22.10: Va preocupa starea dumneavoastra financiara si va ocupati intens de aceasta. Se pare ca ati lasat prea mult timp ca lucrurile sa mearga de la sine. Nu va comportati ca un strut care isi tine capul sub nisip. Daca va agitati putin si va organizati planurile, totul o sa revina la normal si veti avea doar de câstigat.

SCORPION 23.10-21.11: Soarele si Mercur sunt inca in zodia dumneavoastra si sunteti dornici sa vorbiti cu toata lumea. Norocul va iese in cale si va veti bucura de tot felul de situatii de pe urma carora bugetul vi se va rotunji simtitor. Folositi resursele financiare pentru a face cadouri celor dragi. Va decideti sa faceti si câteva investitii pentru propria garderoba.

SAGETATOR 22.11-21.12: Diplomatia si farmecul de care dispuneti va face apreciati de cei din jur. Este si un moment prielnic pentru a face cumparaturi, va innoiti garderoba, va schimbati lookul sau doar culoarea parului. Modificari pe care persoana iubita le observa si le apreciaza. Succes!

CAPRICORN 22.12-19.01: Va bucurati de compania oamenilor mai tineri, iar ideile si sugestiile dumneavoastra sunt apreciate si puse in practica. In aceste zile se pare ca va tine calea o noua poveste de dragoste in care veti investi multa pasiune. Mare atentie insa la excesul de zel. Nu intotdeauna este apreciat si mai ales nu intotdeauna de persoana iubita.

VARSATOR 20.01-18.02: Cu planeta Mercur situata in partea de sus a diagramei dumneavoastra va simtiti ca un mare intelept autoritar, pe care bineinteles ca toata lumea il asculta. Pâna in weekend va simtiti un pic amenintati de cei care nu va acepta in cercul prietenilor. Nu e chiar o problema, stiti sa va faceti ascultati!

PESTI 19.02-20.03: Se anunta o saptamâna excelenta. Aveti capacitatea necesara sa priviti situatia lucrurilor in ansamblu si asta va da o sansa in plus ca sa rezolvati pâna si cele mai dificile probleme. Atentie la excesele alimentare pe care aveti tendinta sa le faceti, mai ales in weekend!

Sursa: www.revistamagazin.ro