HOROSCOP 7 APRILIE 2020. Marţi, trei ceasuri rele, nu ieşi din casă nici pentru pâine!

HOROSCOP 7 APRILIE 2020. RomaniaTV.net vă prezintă previziunile astrale pentru ziua de marţi.

06 apr. 2020, 13:35
HOROSCOP 7 APRILIE 2020. Marţi, trei ceasuri rele, nu ieşi din casă nici pentru pâine!

Horoscop 7 aprilie 2020 Berbec

Evitaţi astăzi conflictele în familie şi nu daţi curs discuţiilor tensioante între membrii familiei. Încercaţi să fiţi înţelegători, răbdători, comunicaţi eficient, cu tact. Spre seară vă puteţi uita împreună la un film sau la o emisiune interesantă, ori puteţi face puţin sport. Câteva exerciţii nu strică, mai ales în această perioadă.

Horoscop 7 aprilie 2020 Taur

Fiţi calmi astăzi, este foarte important. Dacă aveţi o problemă ori ceva anume vă nemulţumeşte, încercaţi să discutaţi, cereţi sfaturi din partea celor apropiaţi vouă pentru a gestiona corect situaţia. Spre seară s-ar putea să primiţi un telefon important din partea unei rude importante. Vestea primită vă poate schimba complet viaţa.

Horoscop 7 aprilie 2020 Gemeni

Gemenii trebuie să se gândească serios la viaţa amoroasă pe care o au. Luaţi deciziile corecte pentru sufletul vostru, altfel veţi ajunge să regretaţi. O surpriză plăcută spre după-amiază vă va aminti cât de mult sunteți iubiți de prietenii pe care i-ați ales în viața voastră. Poate fi o perioadă stresantă, dar veţi reuşi să treceţi cu bine peste toate. 

Horoscop 7 aprilie 2020 Rac

Nativii Rac se pot gândi la viitor şi îşi pot face planuri alături de persoana iubită. S-ar putea să vă îndrăgostiţi iremediabil de această persoană cunoscută de puţin timp, însă conexiunea dintre voi va fi foarte puternică. Poate fi o perioadă grea acum, însă schimbările recente nu vor face decât să vă apropie mai mult şi să lege mai strâns această legătură dintre voi. 

Horoscop 7 aprilie 2020 Leu

Leii sunt sfătuiți să își schimbe perspectiva din care privesc problemele de zi cu zi, în special dacă nivelul de stres devine prea mare. Nu este cazul să te agiți din cauza lucrurilor mărunte, chiar dacă ele nasc conflicte spontane în sânul familiei. Lasă de la tine și păstrează-ți energia pentru ceea ce contează cu adevărat. Cu calm și răbdare le vei rezolva pe toate.

Horoscop 7 aprilie 2020 Fecioară

Fecioarele s-ar putea simți copleșite de anumite persoane care emană energie negativă și strârnesc discuții în contradictoriu fără folos. Evită orice prezență care te face să te simți neconfortabil. Înconjoară-te, în schimb, chiar dacă de la distanță, cu cei care contează cu adevărat. Fii alături de familie și prieteni și ai grijă de tine, e tot ce contează în această perioadă.

Horoscop 7 aprilie 2020 Balanţă

Balanțele pun lumea la cale dintre patru pereți, iar asta le redă energia pe timpul acestei crize. Orice activitate care ridică moralul și alungă stresul este binevenită. Chiar dacă dorințele vor mai avea de așteptat, important este ca nativii din Balanțe să nu uite că, chiar și după cea mai puternică furtună, cerul redevine albastru.

Horoscop 7 aprilie 2020 Scorpion

Cu cât stau mai departe de lume, cu atât mai multe tentații par că-i înconjoară pe Scorpioni. Iar nativii din această zodie nu sunt chiar cei mai cumpătați reprezentanți ai zodiacului. Dacă totuși alegi să faci ceea ce-ți poftește inima, asigură-te că are un impact pozitiv asupra viitorului tău. Sau că cel puțin nu riști să îți faci rău.

Horoscop 7 aprilie 2020 Săgetător

Există atât de multe în viață de descoperit, iar astăzi este o zi la fel de bună ca oricare altă zi pentru a începe explorarea! Călătoria este o idee excelentă, în special călătoria într-o țară străină. Intră online și începi să îți planifici următoarea călătorie astăzi. Dacă nu aveți timp sau finanțe pentru o expediție atât de elaborată, citiți o carte despre destinația de vis sau încercați să faceți câteva feluri de mâncare din bucătăria respectivă. Hrănește-ți dorința cu mâncare.

Horoscop 7 aprilie 2020 Capricorn

Astăzi nu va fi ușor să rămâi singur. Prezența ta ar putea fi foarte solicitată. Dacă îți dorești câteva ore singur, te-ai putea confrunta cu o provocare grea. Dacă poți, acceptă prezența celor care te vor în preajma lor. Vei avea destul timp în zilele următoare ca să fii singur și să rte relaxezi. Deocamdată, va trebui să încercați să găsiți fericirea în energia generată atunci când sunteți în centrul atenției.

Horoscop 7 aprilie 2020 Vărsător

S-ar putea să nu te simți bine să renunți la ceea ce îți dorești azi, dar este nevoie de un compromis. Ar putea fi ceva la fel de minor ca schimbarea locului unei mese din cauza preferințelor dietetice ale cuiva, sau ar putea fi ceva la fel de important ca modificarea întregului program pentru a face lucrurile mai ușoare pentru altcineva. Propune-ți ca lucrurile se se întâmple ca ei astăzi, și ca tine data viitoare.

Horoscop 7 aprilie 2020 Pești

Aveți o mulțime de idei despre direcția în care doriți să meargă de aici înainte cariera voastră, iar astăzi, una dintre aceste idei ar putea fi un pas uriaș mai aproape de a deveni realitate. Munca pe care ați depus-o va fi răsplătită foarte curând, dar ar trebui totuși aduci mici retușuri aici și acolo. Pune câteva întrebări directe și îți va plăcea ceea ce auzi ca răspuns. Efortul pe care îl depui astăzi poate da rezultate interesante.