HOROSCOP 7 AUGUST 2019. Vin veşti bune, ce zodii sunt favorizate miercuri

HOROSCOP 7 AUGUST 2019. Începând cu 7 august, ar trebui să te asiguri că nu spui lucruri care nu ar trebui spuse la supărare. Așteptă măcar o zi înainte de a apăsa butonul „răspuns” la un e-mail de lucru și nu comenta nimic negativ despre muncă în social media.

06 aug. 2019, 09:51
HOROSCOP 7 AUGUST 2019. Vin veşti bune, ce zodii sunt favorizate miercuri

BERBEC
Nu mai aştepta, dacă simţi că e momentul potrivit să acţionezi într-o direcţie spre care mintea şi inima te îndeamnă. Eşti pregătit, deţii toate resursele pentru a reuşi, ba chiar mai mult decât ai putea crede tu că poţi, dar mai e nevoie doar de acea scânteie care pune motorul în funcţiune, nici tu nu bănuieşti de ce eşti capabil până nu porneşti, deci acum momentul pentru un start în forţă către un ţel suprem. Nu te mulţumi cu reuşite mici, pe acelea le poţi atinge oricând, acum ridică-te şi ţinteşte mult mai sus şi mult mai departe!

TAUR
Unii caută cu disperare o soluţie, când tu ai o paletă foarte largă de opţiuni la dispoziţie şi ştii să te foloseşti imediat de ceea ce deţii. Mai mult, având o atât de complexă bază de date în minte, ai puterea de a oferi şi altora soluţii, pentru că tu le vorbeşti din experienţă proprie. Şi tu ai trecut cândva prin problemele cu care se confruntă ei, deci ajunge să apeşi, simbolic, pe un buton, şi gata, ai şi găsit rezolvarea. Cine te are astăzi în preajmă ca prieten, colaborator sau sfătuitor, are numai de câştigat, pentru că tu ai soluţii practice la orice întrebare sau nedumerire de-a lor, poate chiar complet neaşteptate faţă de ceea ce se gândeau ei că trebuie să facă.

GEMENI
Lasă în urmă tot ce nu-ţi mai serveşte şi zboară liber spre ceva nou. Nu te mai crampona de vechi ghiulele pe care le-ai tot cărat prinse de picior, ci profită de ocazia aceasta de a evada din zona care ţi-a blocat evoluţia. Gata, se presupune că ai găsit ieşirea din impas şi acum ai libertate deplină de mişcare, de gândire, de decizie. Nu mai privi înapoi, deoarece, trecând mereu în revistă ce n-a mers, ce ai pătimit, nu faci altceva decât să-ţi tai singur aripile. Orizonturile sunt din nou limpezi şi senine, numai de tine depinde să-ţi deschizi larg aripile din nou şi să zbori cât mai departe! Ce-a fost a fost, nu mai contează!

RAC
Primeşti o veste atât de bună, încât nici nu mai ai răbdare până la concretizarea evenimentului proaspăt anunţat. Ai vrea să sari peste câteva etape, să ajungi direct la punctul maxim al acestui eveniment, dar nu trebuie să te grăbeşti. Chiar şi aşteptarea, drumul parcurs pas cu pas până ce visul devine fapt, au şi ele rolul lor, pentru că fac ca lucrurile să devină şi mai interesante. Totul se va materializa într-o formă promiţătoare şi ai din ce în ce mai mari emoţii cu fiecare oră care te apropie de acel moment. Presimţi că va fi ceva special! 

LEU
Toate bune şi frumoase, se poate vorbi de o zi excelentă în care te simţi mai puternic şi mai încrezător în forţele proprii. Apar veşti bune în carieră, care deschid perspective promiţătoare asupra unor proiecte de la care ai mari speranţe. Parcă se mai înseninează un pic atmosfera şi reîncepi să priveşti cu optimism spre ceea ce te aşteaptă în perioada următoare. Pot apărea laude şi reuşite deosebite, succese în competiţii, şanse de a te remarca sau de a fi apreciat public de ceilalţi, ca atare, dacă ţi se părea că soarele nu mai răsare pe strada ta, iată că acum ai motive să zâmbeşti din nou şi să te bucuri de auspicii excelente.

FECIOARĂ
Banii sunt cea mai mare preocupare a acestei zile, pentru că trebuie să-i administrezi pe căprării ca să faci faţă mai multor obligaţii financiare. A venit scadenţa ratelor, facturile îşi aşteaptă rândul şi mai ai şi o mulţime de alte lucruri de cumpărat, dar trebuie să le aşezi după o anumită ordine. Fii foarte atent, ca nu cumva să cumperi azi vreun lucru pentru plăcerea ta când ai alte datorii mai urgente de achitat, altfel strici echilibrul şi aşa fragil al bugetului propriu şi nici de acel obiect nu te vei bucura prea mult când vei da cu ochii de lista de plăţi în aşteptare. Scapă mai întâi de cele mai stringente plăţi!

BALANŢĂ
Tu eşti un pic mai diferit decât restul lumii, dai dovadă de o originalitate de multe ori greu de înţeles, poate pentru că eşti un excentric, un avangardist, un rebel în multe privinţe, dar vei vedea că, aşa ciudat cum eşti, multă lume depinde de deciziile tale. Unii s-au săturat de rutină, de monotonie, de lucrurile pe care le fac la fel de ani de zile şi te privesc azi ca pe eroul lor salvator. Tu le arăţi altă cale decât tot ce au încercat ei înainte şi, deşi pare complet ciudată şi riscantă pentru ei, te vor urma cu încredere deplină, ca şi cum tu eşti ieşirea lor din banal.

SCORPION
Dacă te simţi cu musca pe căciulă cu ceva, dacă ştii că nu ai cu ce te lăuda în acest moment, mai bine ai sta cuminte în umbră o perioadă. Nu trebuie să remarce şi alţii că nu ai făcut totul ireproşabil, că te-ai mai abătut de la reguli, că ai mai încălcat unele legi, că ai ocolit căile morale şi corecte, deci tăcerea se va dovedi a fi cel mai bun remediu ca să treci peste asta. Anonimatul e de preferat, dar în tot acest timp, dacă tot ştii că ai comis o eroare, fă tot posibilul s-o repari, pentru că, mai devreme sau mai târziu, tot va ieşi la lumină. Nu lăsa pe alţii să afle, ci rezolvă repede!

SĂGETĂTOR
Încearcă să asculţi părerile diferite care se vehiculează în jurul tău, să le cântăreşti cu atenţie, să nu ignori pe vreuna doar pentru că pare că se bate cap în cap cu alta, pentru că cel mai bun verdict îl vei da numai după ce cunoşti situaţia privită din mai multe unghiuri. Într-un final, intuiţia te va ajuta să extragi o concluzie bună, dar nu te grăbi să-ţi spui ultimul cuvânt încă. E nevoie de o analiză aprofundată pe îndelete şi îndelungată, până înţelegi cum stau lucrurile, de vreme ce apar informaţii atât de contradictorii care, aparent, nu se leagă. Se vor lega la un moment dat după ce vei reuşi să sondezi suficient de adânc în miezul problemei.

CAPRICORN
Dacă vezi că lucrurile nu se repară dacă mergi pe aceeaşi linie ca înainte, e semn că ai epuizat toate metodele şi ar fi bine să te gândeşti la o nouă viziune. E vremea unei atitudini noi în faţa vechiului, pentru că lumea evoluează, metodele se actualizează, şi nu e bine să rămâi blocat în chestiuni pe care le ştii demult, dar nu mai sunt valabile. Recunoaşte că nici ţie nu-ţi mai place varianta veche pe care o tot pui în aplicare cu încăpăţânare, deci, vrei, nu vrei, trebuie să preiei din mers altă idee. Ca să ajungi la altceva, e nevoie de studiu, de o upgradare a informaţiilor, pentru că cele pe care te-ai bazat sunt demodate şi ţi-au demonstrat deja că sunt depăşite. 

VĂRSĂTOR
A amâna la nesfârşit să duci la capăt o acţiune nu e în avantajul tău. Lucrurile mergeau bine, se acumulau noi şi noi informaţii utile în acest sens, dar tu mai ai unele reţineri şi nu ai curaj să continui. Ai impresia că nu e bine ceea ce se clădeşte sub ochii tăi, şi dintr-o nevoie imensă de perfecţiune, preferi să mai munceşti, să mai repari câte ceva pe ici, pe colo, pe parcurs. Interesant e că aceasta erai pe calea cea bună, dar faci ocoluri mari, de teama de a nu-i pune punct înainte de a fi la maxim la care poţi ajunge. Nu mai tergiversa lucrurile: ai ajuns la o concluzie, gata, asumă-ţi-o şi fă-o publică drept final al acestui proiect. E perfect aşa cum e!

PEŞTI
Încearcă să mai şi refuzi pe cei care te monopolizează cu problemele lor. Nu cumva le pui prea mult la suflet? Ei se simt bine când găsesc pe umerii cui deşărta bagajul de probleme, dar nu cumva te împovărezi tu fără rost? Ascultă-i, asta poţi face, dar fă-o cu un dram de detaşare, de indiferenţă, de răceală chiar, dându-le totodată impresia că eşti un prieten de nădejde. Nu înseamnă că nu-ţi pasă de problemele lor, ci doar că îţi pasă mai mult de liniştea şi starea ta de bine. Ei abia aşteaptă să obosească pe alţii de necazurile lor, dar ce vină ai tu? (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)

Horoscopul va este oferit de acvaria.com