HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2014: Cum închei săptămâna în funcţie de zodie

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2014: Fecioarele fac schimbari in vaiata personala, iar Capricornii incearca sa-si rezolve problemele de cuplu.

06 dec. 2014, 16:04
HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2014: Cum închei săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop berbec Duminica 7 Decembrie 2014
Multi dintre dvs vor trebui sa rezolve problemele de natura interna sau de familie. Este mai bine sa stabiliti suficiente ore pentru odihna si timp pentru a vi-l dedica alaturi de persoana de cuplu.

Horoscop taur Duminica 7 Decembrie 2014
Astazi, fugiti de problemele existente in relatia dvs perosanala. Mai bine ramaneti singur, daca va dati seama ca nimic nu se poate face pentru a imbunatati lucrurile intre dvs.

Horoscop gemeni Duminica 7 Decembrie 2014
Alegeti activitati noi care va vor ajuta sa va relaxati si sa scapati de tensiunea acumulata. Incercati sa va programati timpul in asa fel incat sa terminati anumite angajamente personale.

Horoscop rac Duminica 7 Decembrie 2014
Veti fi in masura sa scapati de activitati care au fost in prim-plan in ultimele zile. Incercati sa va bucurati de realizarile dvs si nu ignorati nevoia unui somn sanatos.

Horoscop leu Duminica 7 Decembrie 2014
Va puteti astepta la o evolutie pozitiva a unui proiect organizat alaturi de straini sau de o anumita persoana. Incercati sa rezolvati problemele in relatia cu un membru al familiei sau ruda.

Horoscop fecioara Duminica 7 Decembrie 2014
Evadati din rutina zilnica si va concentrati asupra activitatilor care va aduc placere. Momentul va fi crucial pentru acei dintre dvs care sunt pe punctul de a schimba ceva in viata lor.

Horoscop balanta Duminica 7 Decembrie 2014
Astazi trebuie sa va odihniti. Daca trebuie sa va indepliniti vreun angajament fata de un membru adult al familiei, atunci trebuie sa va straduiti sa obtineti cele mai bune rezultate.

Horoscop scorpion Duminica 7 Decembrie 2014
Nu trebuie sa va neglijati sanatatea. Este o zi importanta pentru aceia dintre dvs care vor sa faca o schimbare in viata personala. Evitati activitatile monotone.

Horoscop sagetator Duminica 7 Decembrie 2014
Sagetatorii trebuie sa evite activitatile unde risca sa piarda o anumita suma de bani. Acordati mai multa atentie starii dvs de sanatate. Aveti o stare de spirit pozitiva si de aceea este bine sa faceti activitati sportive.

Horoscop capricorn Duminica 7 Decembrie 2014
Astazi aveti posibilitatea sa faceti o excursie in care va relaxati. Redescoperiti apropierea dintre dvs si partenerul de cuplu si incercati sa rezolvati problemele existente. Nu ignorati nevoia de recreere.

Citeşte mai mult pe bewoman.ro