HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2019. Zodiile sunt cuprinse de febra Sărbătorilor

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe RomaniaTV.net.

06 dec. 2019, 11:31
HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2019. Zodiile sunt cuprinse de febra Sărbătorilor

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ziua te predispune la meditatii interioare, reflectii asupra vietii tale si la o mare dorinta de a evada in lumi paralele. Mentalul iti este agitat, astfel ca ar fi bine sa eviti subiectele solicitanate si relatiile care te obosesc. Sunt posibile discutii aprinse cu rudele si pretenii apropiati, pe tema sanatatii tale. Fii prudent, odihneste-te si respecta sfaturile specialistilor in sanatate.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Prietenii te provoaca mult astazi. Insa, si unele persoane din mediul profesional in care activezi vor dori multe de la tine. Faptul ca aceste persoane te solicita frecvent este posibil sa reactionezi destul de vehement. Controleaza-ti starile de spirit si alege-ti cuvintele cu grija. Pe undeva, remarcile unora vizavi de tine au un sâmbure de adevăr.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti foarte solicitat in plan socio-profesional, astfel ca ar fi bine sa te pregătești minuțios pentru discutii cu sefii, sedinte programate in graba sau intalniri cu diverse oficialitati. Ai carisma, forta in cuvinte si o prezenta de spirit care vor fi remarcate si apreciate de toata lumea. Evita sa fortezi nota sau sa te aventurezi pe terenuri puțin cunoscute.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Schimbarile tale de dispozitie se datoreaza multitudinii de informatii care vor veni astazi spre tine intr-un ritm alert. Posibil ca planurile de calatorie sau de studii sa fie zădărnicite de factori greu de inteles si depistat acum. Ar fi bine să te adaptezi noilor situatii ivite si sa astepti alte momente favorabile pentru realizarea dorințelor tale.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Planificarea bugetului familiei sau a celui din sfera profesionala reprezinta temele principale de astazi. Totodata poti achita facturi, taxe, impozite sau servicii personale. Este bine sa analizezi bine lucrurile inainte de a face investitii majore cu efecte pe termen lung. Exista oameni in preajma ta care te pot sfatui de bine vizavi de segmentul financiar.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relatia cu partenerul de viata este tensionata si are nevoie de modificari, fie ale statutului social, fie ale programului comun. Datorita unor indatoriri profesionale este posibil sa neglijezi serios aceasta relatie, astfel ca discutiile aprinse, acuzele chiar si ultimatumurile pot fi prezente. Se recomanda prudenta si discernamant in toate.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2019 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Se pare ca te afunzi in treburile de rutina fie ale casei, fie ale locului de munca. Alege-le pe cele prioritare si usoare, deoarece organismul tau este obosit si are nevoie de ingrijiri speciale. Consultatiile si analizele medicale sunt teme de luat in calcul. Pe de alta parte, o discutie cu cineva de incredere te poate revigora, dar iti poate oferi si informatii pretioase.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Relatiile sentimentale te provoaca mult astazi. Nemulțumirile vizează bugetul si programul comun. Pe de alta parte, ar fi bine sa fii deschis la sugestiile si dorintele celor dragi. Este timpul să lași conservatorismul deoparte si sa accepti si alte fațete ale realității. Faptul ca ceilalti iti ofera prea putina afectiune sau atentie nu inseamna ca te apreciaza mai putin.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Se întrezăresc activitati de anvergura in spatiul domestic. Discutiile cu membrii familiei vizează, pe de o parte, reparatiile si reamenajarile necesare casei. Insa, pe de alta parte se vor aduce in prima plan si planurile pentru sarbatorile sezonului rece. Posibil ca datorita unor responsabilitati profesionale sa te implici ceva mai putin in segmentul familial.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se intrezaresc dialoguri si intalniri cu prieteni si rude apropiate. Schimbul de informatii vehiculat astazi in preajma ta va fi benefic pentru toata lumea si mai ales va avea efecte pe termen lung. Profita de forta celor aflate si gandeste-te, pe indelete, la planurile tale de viitor. In mod special, segmentul profesional beneficiaza de pe urma zilei de astazi.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Veniturile tale cresc astazi destul de mult. Pe de o parte, este posibil sa iei salariul, o primă sau cei dragi iti pot oferi cadouri si favoruri substanțiale. Insă, pe de alta parte, sunt sanse bune de a descoperi variante noi de castig dintr-o activitate profesionala. Ai incredere in intuitia ta si stai de vorba cu tine insuti, dar si cu cei care iti pot oferi sfaturi viabile.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Este o zi minunata pentru tine, chiar daca domina stari de spirit oscilante. Sunt momente favorabile pentru a te debarasa de relatii si situatii care si-au epuizat experientele pentru tine. In paralel, foarte usor poti trasa noi planuri de viitor, cu o luciditate si o forță de care arareori dispui. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la cumparaturi sau lecturează o carte amuzantă.