Horoscop 7 februarie 2015: Ce prezic astrele în weekend

Horoscop 7 Februarie 2015 (7.02.2015): Berbecii pot avea succes în orice afacere, iar Balanțele pot începe o poveste de dragoste.

06 feb. 2015, 13:26
Horoscop 7 februarie 2015: Ce prezic astrele în weekend

Horoscop berbec Sâmbătă 7 Februarie 2015

Berbecii au succes în orice afacere sau proiect personal și sunt gata să înceapă o nouă etapă, care le permit să-și atingă obiectivele. În dragoste pot avea câteva conflicte cu persoana iubită, pe care însă le vor rezolva, potrivit Bewoman.ro

Horoscop taur Sâmbătă 7 Februarie 2015
Taurii pot rezolva unele afaceri neterminate. Mai mult decât atât, ei ar putea primi un venit neașteptat. În domeniul iubirii, un eveniment sau o întâlnire le oferă posibilitatea de a aborda pe cineva de care sunt atrași.

Horoscop gemeni Sâmbătă 7 Februarie 2015
Gemenii au o atitudine creativă și sunt entuziaști față de activitățile și proiectele pe care le au. În viața de cuplu, petrec multe momente frumoase alături de partenerul lor.

Horoscop rac Sâmbătă 7 Februarie 2015
Racii au posibilitatea de a-și demonstra abilitățile și cunoștințele la locul de muncă. Mai mult decât atât, ei ar putea revendica o datorie. În ceea ce privește dragostea, se gândesc tot mai mult la o persoană pe care au întâlnit-o recent.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro