HOROSCOP 7 IANUARIE 2020. Scorpionii riscă să piardă bani, cu ce riscuri se confruntă marţi fiecare zodie

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020. Pentru Peşti va fi greu să-şi ţină cuvântul dacă se încumetă să facă promisiuni, Racii riscă să-şi asume mai multe sarcini decât pot îndeplini, iar Gemenii par exagerat de optimişti.

06 ian. 2020, 13:02
HOROSCOP 7 IANUARIE 2020. Scorpionii riscă să piardă bani, cu ce riscuri se confruntă marţi fiecare zodie

 BERBEC
 
Visezi cu ochii deschiși la următoarea vacanță. Poate e timpul să îți faci planuri concrete pentru o călătorie sau o scurtă aventură.
 
 TAUR
 
Ești tentat să analizezi în detaliu fiecare gest, dar mai ales actele de generozitate. Fii atent, un prieten s-ar putea simți ofensat în acest sens și poți rată o ofertă unică.
 
 GEMENI
 
Optimismul tău în privința unei relații importante poate părea nefondat pentru cei din jur. Încearcă să analizezi obiectiv situația și să iei în calcul părerile celorlalți.
 
 RAC
 
În prima parte a zilei ești plin de energie și este posibil să fii tentat să accepți mai multe sarcini decât poți gestiona. Apoi, ai putea descoperi că nu deții cunoștințele necesare pentru a le face față. Fii cumpătat.
 
 LEU
 
Generozitatea și empatia sunt calități minunate, însă astăzi s-ar putea să nu fie momentul să sufoci o persoană de care ești foarte atașată. Riști să fii dezamăgit dacă persoană respectivă nu aprecieaza ceea ce faci și nu răspunde la fel.
 
 FECIOARĂ
 
Planul pe care îl ai în gând referitor la o schimbare ar putea să nu primească acceptul celor dragi. Ai grijă, dacă îți dorești să ai succes, evită să treci la acțiune imediat ce o idee îți trece prin cap.
 
 BALANȚA
 
Evenimentele care se petrec astăzi în jurul tău pot crea mari confuzii, în special dacă au de-a face cu locul de muncă. Nu uită că nu poți avea încredere în toate zvonurile care circulă.
 
 SCORPION
 
Ai putea adopta un comportament riscant în plan financiar. Aspiri să te concentrezi asupra potențialelor beneficii și să nu vezi lucrurile care pot merge prost. Nu acționa dacă nu ai termenii foarte clari.
 
 SĂGETĂTOR
 
Ești mult mai optimist în legătură cu toate aspectele vieții decât ai fost în ultima perioadă. Încearcă să ai o abordare cât mai realistă pentru a nu fi dezamăgit mai târziu.
 
 CAPRICORN
 
Ți-ai setat aspirații înalte pentru acest an. Ia în calcul faptul că nu ar trebui să te ambalezi prea tare dacă nu ești pregătit să faci și păși pentru a avea rezultate concrete.
 
 VĂRSĂTOR
 
Ești dornică să îi ajuți pe ceilalți și astfel ajungi să te uiți pe tine. Ar merită să te documentezi foarte bine înainte de a avea o opinie și de a acționă în vreun fel.
 
 PEȘTI
 
 Nu promite mai mult decât poți oferi. Setezi false așteptări, iar acestea pot să dăuneze reputației dacă nu îți poți ține cuvântul.