HOROSCOP 7 IUNIE 2014: Motive de ceartă pentru multe zodii

Horoscop 7 iunie 2014 – Citeste Horoscopul din 07.06.2014 pentru toate zodiile.

06 iun. 2014, 11:48
HOROSCOP 7 IUNIE 2014: Motive de ceartă pentru multe zodii

Horoscop 7 iunie 2014 – Berbec

Cea mai mare preocupare este legata de bani si afaceri, acesta fiind domeniul asupra caruia te vei apleca azi cu mai multa atentie. Fie ca iti faci un calcul al banilor pe care ii ai prin conturi sau prin sertare, fie ca treci un pic in revista ce ai realizat in ultima vreme in acest sens, oricare ar fi activitatea cu iz financiar asupra careia iti concentrezi azi energia, se pare ca rezultatele suna promitator. N-ar fi rau sa stai un pic de vorba cu tine insuti ca sa descoperi mijloace concrete pentru a-ti imbunatati bugetul.

Horoscop 7 iunie 2014 – Taur
Ai grija ce-ti propui, pentru ca visul tau de acum ascunde si un aspect negativ care, mai devreme sau mai tarziu, va iesi la iveala. Risti sa alergi dupa o himera, dupa un plan imposibil, sau cel putin dupa o iluzie riscanta pentru tine. Esti sensibil, usor de impresionat si de influentat, ca atare poti pica in plasa unei persoane care, sub masca bunelor intentii, ti-ar putea crea mari neplaceri. Ai putea vedea cum visul tau cel mai important esueaza sau o ia pe o cale incorecta doar pentru ca ai lasat o tentatie negativa sa te conduca. Deschide bine ochii si vezi si punctele slabe din spatele aparentelor inselatoare!

Horoscop 7 iunie 2014 – Gemeni
Ai grija cum te folosesti azi de talentul tau de a manipula si de a disimula adevarul, pentru ca cineva e gata sa ia masuri dure daca te prinde cu cioara vopsita. Te pricepi sa invarti cuvintele in asa fel incat sa ascunzi realitatea in spatele lor, dar azi altul stie sa scoata la iveala acest adevar si ai putea avea de suferit. Evita sa pacalesti, sa manipulezi, ba chiar sa faci si o banala gluma cu iz de farsa, pentru ca exista cineva mai presus de tine care poate spune lucrurilor pe nume in defavoarea ta. Cu alte cuvinte: nu minti!

Horoscop 7 iunie 2014 – Rac
Te afli in compania unei persoane care te intimideaza, poate pentru ca are o personalitate puternica sau o functie suspusa si nu stii cum sa te comporti in fata sa. Preferi sa taci sau mai bine zis lasi faptele sa vorbeasca in locul tau, deoarece trebuie sa te prezinti inaintea sa cu o sarcina indeplinita perfect. Daca nu o vei indeplini cum trebuie, te vei simti vinovat si oarecum rusinat, tocmai de aceea faci un efort sa iti indeplinesti misiunea ireprosabil pentru imaginea ta.

Horoscop 7 iunie 2014 – Leu
Iubirea e motiv de visare si de divertisment, pentru ca azi ti se aprind calcaiele foarte repede dupa orice noua aparitie interesanta. Un zambet placut, o replica amicala sau un flirt nevinovat pot fi punctul de plecare spre o relatie sentimentala care te poate face fericit. Doar o perioada, pentru ca nu prea sunt intrunite conditiile ca de aici sa inceapa o relatie solida si de viitor. Chiar daca e doar o aventura, te simti bine, pentru ca fiorii iubirii te cuprind imediat. Dar trec la fel de repede.

Horoscop 7 iunie 2014 – Fecioara
Nu esti chiar in apele tale, dar ai noroc de prieteni apropiati care simt ce se petrece cu tine si te sustin din umbra cu incurajari si vorbe bune. Descoperi cat de important e sa ai pe cineva cu adevarat alaturi de tine, pentru ca starea de slabiciune cu care incepi ziua dispare dupa cateva ore petrecute alaturi de oameni cu tonus mai bun decat al tau. Acestia reusesc sa te atraga in activitati interesante, dinamice, pozitive in afara casei, si te scot astfel din starea neplacuta care te coplesise. De animatie ai nevoie, nu de repaus!

Horoscop 7 iunie 2014 – Balanta
Desi esti una din zodiile cele mai sociabile si mai comunicative, azi parca nu-ti mai gasesti cuvintele pentru a te face inteles. Te afli intr-un anturaj numeros cu care nu prea ai multe in comun, fiind ori persoane complet necunoscute, ori oameni cu care nu ai prea multe de impartit de aceea preferi sa ramai in banca ta, decat sa faci eforturi pentru a te integra in colectiv. Poate exista cineva in acest mediu care te priveste cu oarecare ostilitate, cu raceala, ceea ce ingreuiaza dialogul, preferand sa taci sau sa astepti sa iesi cat mai repede din acel loc.

Horoscop 7 iunie 2014 – Scorpion
Singur, nu poti repara o situatie care te macina, dar cu ajutorul celor dragi, nimic nu ti se va mai parea la fel de greu! Ai pe cineva alaturi care pune umarul la problema ta, si cine altcineva te intelege si te sustine mai bine daca nu familia? Ajunge doar sa spui ce te doare si va sari in ajutorul tau la nevoie! Si tu ai facut la fel pentru ei cu alte ocazii, deci este modul lor de a-ti intoarce un serviciu similar pe care si tu l-ai oferit in momente critice. Nu tine doar pentru tine si nu insista sa te descurci singur! A recunoaste ca nu poti nu e o dovada de slabiciune, ci de incredere in ceilalti!

Horoscop 7 iunie 2014 – Sagetator
Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu gusturile sau preferintele tale, ci asteapta-te si la comentarii acide la adresa lor. Nu poti fi mereu pe aceeasi lungime unda, nici macar cu cei mai apropiati de sufletul tau, deoarece fiecare are alte preocupari. Daca tie iti place o anumita muzica, nu inseamna ca si cel de langa tine o va agrea la fel de mult. Tot ce tine de emotie, de suflet, de sentimente poate genera azi mari diferende de opinie. Chiar si in cuplu se ivesc neintelegeri pe seama celor mai marunte preferinte, dar disputele sunt absolut normale, nu le transforma in conflicte majore!

Horoscop 7 iunie 2014 – Capricorn
Esti una din zodiile care se bucura cel mai mult azi, desi, de obicei, ai o cu totul alta atitudine: mai rezervata, mai pesimista, mai rationala. Nu, de data aceasta esti cuprins de o pasiune noua, interesat de un scop care te atrage ca un magnet, convins ca ceea ce visezi sa gasesti deschide o etapa noua in viata ta. Intri intr-o etapa plina de noutati si vesti bune, dar reusita depinde enorm de energia pe care o investesti in telurile propuse. Cat timp iti mentii interesul viu, energia si entuziasmul la cote maxime, totul va merge excelent, deci spune cu tarie azi: orice se poate!

Horoscop 7 iunie 2014 – Varsator
In loc sa ai parte de o zi linistita, departe de conflicte, iata ca motive de cearta apar peste tot, de parca unii uita ca disputele nu au ce cauta in atmosfera de weekend. Nu ai parte de companioni prea veseli, unii tensioneaza totul cu modul lor otravit de a privi lucrurile. Nimic nu le convine, totul merge pe dos, totul e motiv de critica si de suparare, si, in asemenea atmosfera, cum sa incepi tu sa le vorbesti de lucruri frumoase? Te vor lua si pe tine in vizor, incat nu scapi fara un perdaf, meritat sau nu. Fa abstractie de astfel de oameni!

Horoscop 7 iunie 2014 – Pesti
Esti constient ca visul tau de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de vointa si munca, de o investitie masiva de energie, de timp, de idei, dar detii toate aceste valori la purtator pentru a-ti vedea visul implinit intr-o zi. Asteapta, incearca sa nu pretinzi rezultate rapide pentru ca nu acestea vor fi si cele mai bune! Cu cat construiesti mai lent acest edificiu, cu atat te vei bucura mai mult timp de efectele sale, ca atare fa pasi mici si crede cu tarie in sansele de reusita ale acestui mare plan.

Horoscop 7 iunie 2014 oferit de Acvaria.com.