Horoscop 7 mai 2021. O zi a emoţiilor şi trăirilor puternice

Luna a intrat in aprigul Berbec si face o legatura cu Mercur proaspat intrat in Gemeni. Conversatiile devin fascinante.

07 mai 2021, 00:52
Horoscop 7 mai 2021. O zi a emoţiilor şi trăirilor puternice

Horoscop 7 mai 2021. Si nu e vorba numai de barfe si chestiuni superficiale, ci si de sentimente profunde, care te misca sau zdruncina de-a dreptul.

Horoscop 7 mai 2021 BERBEC

Presiunea creeaza diamante, se spune, iar daca este real, atunci tu vei fi coplesit de aceste pietre pretioase pana la sfarsitul zilei. Vestea buna este ca esti total pregatit pentru stres. Toate ideile iti functioneaza perfect. Pot fi cateva obstacole aici sau acolo insa nimic ce nu poti gestiona cu umorul, gratia si farmecul tau. Insa ia-ti timp in toiul zilei sa te feliciti cu o palma pe propriul umar iar seara sa te relaxezi!

Horoscop 7 mai 2021 TAUR

Intimidarea este un instrument puternic dar ar putea fi usor domesticit – cheia este familiaritatea. Deci daca simti ca cei din jur te imping intr-o anumita directie sau pun presiune pe tine sa iei o decizie rapida, incepe sa pui intrebari. Vezi ce ii motiveaza, cu cat stii mai multe, cu atat vor avea mai putina putere asupra ta. Conversatiile dulci au cel mai mare potential sa echilibreze puterea in directia ta.

Horoscop 7 mai 2021 GEMENI

Cineva chiar se bazeaza pe tine si asta te poate face sa simti ca e nedrept azi. esti frustrat ca aceasta persoana incearca sa cedeze asa de multa putere spre tine. Oricum, vei incepe sa simti un sentiment crescand sa fie totul perfect. Aceasta traire se bazeaza fie pe iubire fie pe speranta si nu va pleca curand. Dar azi poti simti nevoia sa explici ca desi poti ajuta, fiecare in parte trebuie sa fie responsabil pentru propria viata si fericire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop DRAGOSTE 7 mai 2021. Spune ce ai pe suflet!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, vineri 7 mai 2021. Atmosfera prielnica pentru a spune ce simti. Vei gasi cuvintele potrivite la momentul potrivit pentru a scoate la lumina ce ai pe suflet.

Horoscop DRAGOSTE 7 mai 2021 BERBEC

In ultima vreme pare sa fi ridicat un zid intre tine si partenerul de cuplu. Acest lucru este cauzat de ingrijorarile si sarcinile zilnice ale amandurora si, atat tu cat si partenerul tau, sunteti deranjati de situatie. Incearca sa iti faci timp pe care sa-l petreci alaturi de jumatatea ta pentru a reintari legaturile dintre voi. Singur? Este momentul sa-ti asumi responsabilitatea si sa actionezi pentru a obtine ce-ti doresti.

Horoscop DRAGOSTE 7 mai 2021 TAUR

Esti mult prea obsedat de detaliile nesemnificative din trecut asa ca nu faci decat sa te plangi. Mai bine concentreaza-te pe lucrurile pozitive din prezent pentru ca este singura cale prin care iti poti imbunatati relatia de cuplu. Daca nu ti-ai gasit jumatatea, poti cunoaste o persoana interesanta. Ai grija, totusi! Nu grabi lucrurile, lasa-le sa evolueze in ritmul lor.

Horoscopic DRAGOSTE 7 mai 2021 GEMENI

Trebuie sa treci la actiune acum daca vrei sa rupi monotonia care a intervenit intre tine si partenerul de cuplu. Daca, insa, esti singur depinde de tine daca abordezi sau nu persoana care ti-a starnit interesul. Desi simte la fel pentru tine este prea timida ca sa ia initiativa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.