Horoscop 7 mai 2024: LUNA NOUA in TAUR, zi cu stabilitate şi siguranţă, noroc chior pentru multe zodii

La inceputul saptamanii, in 7 mai 2024, ne vom bucura de o frumoasa Luna Noua in zodia Taur. Lunile Noi sunt intotdeauna cele care seteaza energia de nou inceput si sub care plantam semintele pentru ce va urma.

06 mai 2024, 13:22
Horoscop 7 mai 2024: LUNA NOUA in TAUR, zi cu stabilitate şi siguranţă, noroc chior pentru multe zodii

Horoscop 7 mai 2024: Taurul, gazda Lunii Noi, este semnul autonomiei si bunului simt. Luna Noua in Taur ne va invata sa ne gasim acel tip de libertate personala care sa ne permita sa fim cine suntem fiecare in parte, o persoana cu propriile sale nevoi, dorinte, caracteristici. Si din acel spatiu de totala autonomie de sine si constiinta de sine.

Da, aceasta este cea mai mare libertate din toate cate exista. Poate ca nu suntem in stare sa schimbam circumstante exterioare ce se deruleaza in fata ochilor nostri (relatii deteriorate, confuzii, nesigurante), dar intotdeauna putem alege cum sa raspundem la ce se intampla. Adevarata libertate vine stiind ca suntem in stare sa gestionam orice vine pentru ca in interior suntem liberi sa alegem cum ne simtim. Cat timp avem aceasta constiinta de a alege sa ne simtim imputerniciti, sustinuti, increzatori, optimisti, mobilizati, atunci suntem in stare si sa schimbam lumea.

Previziuni rune 6-12 mai 2024. Berkana aduce bogăţie pe toate planurile, Thurisaz vine cu provocări

Lucruri bune de facut, care iti dau putere, sub Luna Noua in Taur
Cand Luna Noua este in Taur, ideile si oportunitatile sunt nimic daca nu sunt sustinute de pasi concreti pentru a le da viata. Deci fa sa fie real orice iti propui, dar fara graba pentru ca Taurul nu apreciaza impulsivitatea si zorul. Incet dar sigur plantezi seminte noi. Evita lacomia, posesivitatea, incapatanarea. Investeste in starea ta de bine, in iubire, in siguranta financiara si in binele pamantului (Taurul este semn de pamant).

–       Fii in aici si acum cat mai des. Implica-te cu tot sufletul in proiectele prezente, uita ce a fost, lasa ce va fi.

–       Inventariaza-ti resursele pe care le ai la dispozitie dar si ce cari dupa tine care iti incetineste eficienta. Este timpul sa iti reajustezi locul in lumea fizica.

–       Inventariaza-ti situatia financiara (venituri, cheltuieli) si propune-ti un nou start care sa iti aduca mai multa abundenta.

–       Asculta-ti corpul : esti confortabil in el ? ce poti face pentru a aduce o experienta mai placuta corpului tau prin cele cinci simturi ?

–       Taurul raspunde de zona gatului, deci alege constient sa iti rostesti adevarul. Vorbeste, scoate acele sunete, nu mai tine in tine, altfel te va durea gatul si vei tusi.

–       Este timpul sa consolidezi pentru ca Taurul este despre a aduce stabilitate, siguranta si intarirea eforturilor. Foloseste aceasta oportunitate ca sa faci ceva mai solid din proiectele si ideile tale, fie care le dai forma fie ca le transformi in profit.

Ce aduce zodiei tale Luna Noua in Taur din 7 mai 2024?

Horoscop 7 mai 2024 pentru BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Banii vorbesc, Luna Noua in Taur e in sectorul tau de bani deci e un bun moment sa pui semintele acele pe care le vrei crescute ca sa iti creasca veniturile. Nu e vreme de solutii de mijloc si superficiale. Fa ce stii si poti ca sa iti monetizezi resursele, sa iti folosesti talentele. Scapa de tot ce te ingreuneaza fara sa oferi ceva in schimb, fie ca e vorba de cheltuieli, de kilograme in plus sau de o relatie care nu mai functioneaza pentru tine. Gaseste calea de mijloc in caz ca sunt unele dificultati legale sau internationale insa tine cont ca acum este o buna oportunitate ce e unica tot anul pentru a pune semintele pentru viitoarele castiguri sau pentru viitoarea cariera pe care o vrei.

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 mai 2024. Probleme pe Axa karmică, dar şi daruri de 5 stele. Nu turnați gaz pe foc!

Horoscop 7 mai 2024 pentru TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Este momentul tau pentru un bun start de viata pentru ca Luna Noua e in zodia ta si e doar o data pe an. E ocazia ta ca tu sa iti modelezi viata, nu altcineva. Deci ce iti doreste inimioara ? Unde ai dori sa ajungi ? Pune-ti toate energiile in dorinte, in scopuri, in proiecte. Poti si sa incepi o noua rutina de sanatate si miscare, sa iti aranjezi look-ul intr-un mod nou, sa cumperi haine noi si sa te ocupi de imaginea de sine intr-un mod nou. Daca alti oameni pot fi cam dificili acum, pentru tine nu e un stres ca oricum toate atuurile sunt in mainile tale. Deci mergi inainte, asuma-te si modeleaza-ti viata. Daca nu acum, atunci cand?

Horoscop 7 mai 2024 pentru GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Taurul e zodia dinaintea zodiei tale deci inainte ca Luna Noua sa ajunga si la tine, tu ai de dat drumul acum unor preocupari de ego si sa lasi Universul sa te ia in grija sa. Trebuie sa fie un act de abandon in forta universala care are cadouri pentru tine dar pe care le vei accesa daca te dai la o parte din calea ta si il lasi pe Dumnezeu sa isi faca lucrarea… Este o buna ocazie sa iti mai simplifici viata, sa te eliberezi de poveri mentale ca sa fii mai prezent pentru a-ti hrani spiritul. Experimenteaza tot acum sa primesti fara ca neaparat sa dai – doar asa poti trezi abundenta universala din tine. Daca e cineva ce te forteaza sa faci compromisuri, tot e important sa ai incredere in legile abundentei universale care au grija de nevoile tale cat timp le permiti.

Horoscop Luna Noua in Taur pentru RAC (21 iunie – 22 iulie)

Luna Noua in Taur iti trezeste resurse bogate pe care le ai prin prieteni, grupuri si cercuri sociale de care apartii, deci oamenii cu care imparti aceasta viata. Fertilizeaza solul social pe care stai ca sa aduni roade frumoase. Cu alte cuvinte, ai oportunitatea excelenta sa iti consolidezi prieteniile si sa faci ceva minunat din relatiile tale. Tot acum da substanta viselor si aspiratiilor ca sa incepi deja sa faci pasi concreti intr-acolo. Tu esti foarte popular acum si poti face multe ca sa iti hranesti conexiunile chiar si in fata unei competitii puternice sau a unui partener dificil. Daca exista vreo posibila tensiune, ea vine din zona muncii. Daca ai presiune acolo, foloseste ocazia sa te uiti cu optimism spre viitor indiferent cate insecuritati par a te afecta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.