HOROSCOP 7 MARTIE 2019. Zi plină de neprevăzut, cu veşti bune şi proaste

Este o perioadă cu suișuri și coborâșuri, cu momente tensionate, dar și cu multe clipe fericite, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Planul profesional și cel personal se împletesc perfect.

06 mart. 2019, 14:13
HOROSCOP 7 MARTIE 2019. Zi plină de neprevăzut, cu veşti bune şi proaste

Horoscop 7 Martie 2019 Berbec

Ogreșeală te va afecta destul de mult, dar vei găsi calea să-ți dovedești nevinovăția și faptul că tu ai predat proiectul exact așa cum trebuia, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Altcineva a greșit și se pare că nu vrea să-și recunoască sub nicio formă greșeala/neatenția. Modul tău de lucru va dovedi încă o dată că nu ai niciun motiv pentru care să-ți asumi o vină care nu-ți aparține. Să dovedești cine este „făptașul” nu este treaba ta, lasă pe alții să se ocupe de asta. Tu ai foarte multe de făcut, de dus la îndeplinire. Ferește-te de implicații emoționale! Unii colegi caută doar să te impresioneze cu povești neadevărate.

În prima parte a zilei este posibil să afli că trebuie să faci o călătorie neplanificată în interes de serviciu. Apar câștiguri materiale neprevăzute, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Comunicarea cu partenerul de viață funcționează perfect, iar seara o vei petrece în compania celor dragi.

Horoscop 7 Martie 2019 Taur

Ești implicat într-un conflict cu miză destul de mare, iar tu va trebui să spui ceea ce știi. Deții unele acte care îți susțin vorbele, așa că nu ai de ce să-ți faci griji, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Nu e o situație fericită, dar vei reuși să-i faci față și să te rupi de toată povestea asta pe care nici nu o știi prea bine. Vizitele în instanță nu ar trebui să te agite. Ești nevinovat, ești doar omul care știe adevărul, omul care nu fuge de nicio responsabilitate.

Se anunța vești în legătură cu o sumă de bani pe care o aștepți de ceva timp, potrivit horoscop 7 Martie 2019. În a doua parte a zilei este posibil sa apară câteva schimbări în planul personal și să ai parte de emoții confuze. Este o zi potrivită pentru a acorda mai multă atenție propriei persoane.

Horoscop 7 Martie 2019 Gemeni

În cazul tău iubirea nu mai necesită niciun fel de dovadă, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Totul e foarte clar, iar partenerul de viață e din ce în ce mai fericit, ba chiar îndrăgostit până peste cap de jumătatea lui perfectă. Nu ai crezut vreodată că viața ți se poate schimba la 180 de grade, în doar câteva luni, când nici nu mai sperai că vei iubi din nou intens, profund și necondiționat. Iubirea dintre voi e demnă de romanele de dragoste.

Ziua de azi nu este favorabilă deciziilor importante în planul sentimental. În schimb, sunt favorizate activitățile casnice și ieșirile cu prietenii, potrivit horoscop 7 Martie 2019. La serviciu îți vor fi recunoscute meritele. Este posibil chiar sa fii promovat, iar la sfârșitul zilei primești o vizită neașteptată.

Horoscop 7 Martie 2019 Rac

Tu ai dus toate dovezile care ți-au fost cerute, iar acum stai și aștepți rezultatul, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Așteptarea este atât de grea, dar astrele îți spun că nu ai niciun motiv să te îngrijorezi pentru ceea ce urmează. Așteaptă-te doar la lucruri bune și la surprize – vei afla un adevăr care-ți va schimba viața în mod nesperat. Familia ta se va mări, iar pentru asta vei primi o dovadă ce nu poate fi contestată. Bucurie? Tristețe? Melancolie? Toate aceste emoții le vei simți curând. Totul va fi bine. Încredere totală!

Astrele nu sunt deloc îngăduitoare astăzi. Ziua începe cu situații conflictuale și se poate termina cu câteva schimbări radicale în planul profesional, potrivit horoscop 7 Martie 2019. În ceea ce privește situația financiară, se recomandă să nu faci cheltuieli necugetate. Din punctul de vedere al sănătății, ești în formă maximă.

Horoscop 7 Martie 2019 Leu

Ai tot făcut drumuri pe la instituțiile statului pentru a intra în posesia unor acte care să dovedească faptul că deții anumite proprietăți, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Va mai fi nevoie să te prezinți pe ici, pe colo, să faci multe drumuri și să porți multe discuții care să îți demonstreze dreptatea. Uneori nu mai poți și ești pe cale să renunți sau să cedezi psihic. Astrele îți surâd și-ți transmit să mai ai puțină răbdare, e nevoie să faci totul ca să închei etapa „acte”, apoi te vei putea liniști și vei primi ceea ce ți se cuvine.

Dimineața s-ar putea sa te confrunți cu o ușoară durere de cap, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Astăzi ar fi bine să fii ferm în alegerile făcute, pentru că vor exista diferite tentații, în special de ordin financiar. Acestea pot duce la cheltuieli neprevăzute. În schimb, partenerul de viață este alături de tine și te susține în tot ceea ce faci.

Horoscop 7 Martie 2019 Fecioară

Trebuie să faci unele drumuri pentru întocmirea unor acte de care ai absolută nevoie, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Birocrația și așteptarea te cam scot din sărite, dar nu prea ai ce face în situația de față. Este absolut esențial să treci prin toate etapele ca să poți merge mai departe cu planurile pe care le ai. Lucrurile evoluează mai repede decât crezi, așadar nu te enerva fără rost. Vei putea folosi actele imediat ce intri în posesia lor. Schimbarea e destul de mare. Felicitări! Una dintre cele mai arzătoare dorințe ți se va îndeplini repede.

Se prefigurează o experiență care îți poate schimba definitiv unele aspecte ale vieții, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Fie că este vorba de o sumă de bani neașteptată sau de o persoană nouă în viața ta, schimbarea este în bine.

Horoscop 7 Martie 2019 Balanță

În urma schimbărilor fericite din viața ta sunt necesare și schimbări în documente și alte acte importante, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Vei face vizite, iar multe răspunsuri pe care trebuie să le oferi te vor obosi inițial. Apoi vei zâmbi larg, pentru că toată fericirea asta ai așteptat-o de ceva vreme.

O eventuală mărire de salariu care te vizează va stârni invidia colegilor de muncă. Nu lua în seamă toate vorbele auzite! După-amiază este momentul potrivit să petreci mai mult timp alături de familie sau prietenii apropiați, iar starea de sănătate ți se va îmbunătăți considerabil, potrivit horoscop 7 Martie 2019.

Horoscop 7 Martie 2019 Scorpion

Un telefon te scoate din starea ta bună, potrivit horoscop 7 Martie 2019. O veste mai puțin bună reușește să te enerveze și te pui pe căutat actele care să-ți arate adevărul. Neatenția unor oameni poate fi plătită scump, dar tu ai tot ce-ți trebuie pentru a dovedi că ți-ai respectat toate obligațiile pe care le-ai avut.

Se întrevede atât o îmbunătățire a situației financiare actuale, cât și posibilitatea rezolvării unui conflict mai vechi în planul sentimental, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Pot apărea, în schimb, dificultăți în comunicarea cu cei dragi.

Horoscop 7 Martie 2019 Săgetător

Ajungi în fața legii într-o situație deloc plăcută. Deși s-au tot încercat toate căile de soluționare/salvare, nimic nu a funcționat, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Aceasta este dovada că nu mai poți trăi așa. E nevoie de toată puterea din lume pentru a o lua de la capăt separat. Eliberarea este o dovadă clară de iubire, chiar dacă iubirea nu mai unește sufletele, ci le oferă libertatea spre propria fericire. Totul va fi bine. Sunt mari șanse de vindecare. Începe noua ta viață.

Este o zi favorabila pentru a rezolva anumite aspecte personale pe care le-ai amânat de mult timp, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Nu te descuraja dacă pare mai complicat la început, la sfârșit cu siguranță va merita.

Horoscop 7 Martie 2019 Capricorn

Ai dovedit întotdeauna ceea ce simți, dar se pare că nu ai fost înțeles, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Nu judeca, ci dă tu dovadă de mai multă înțelepciune și înțelegere. Fericirea și iubirea nu includ forțarea sau neadevărul doar pentru ca celălalt să audă ceea ce vrea, doar ceea ce îi place, doar ceea ce îi mângâie orgoliul și pentru a se scoate întotdeauna basma curată din orice situație. Ai toate dovezile, decizia e în mâna ta – (ne)fericirea stă în puterea ta de a accepta adevărul și de acționa corect, indiferent de situație sau de acuzele celui de alături.

O rudă va aduce vești îngrijorătoare în ceea ce privește un membru al familiei, potrivit horoscop 7 Martie 2019.

Din punct de vedere financiar, totul merge conform planului însă oboseala începe să își spună cuvântul. Vei încheia ziua alături de partenerul de viață.

Horoscop 7 Martie 2019 Vărsător

Ai fost la un pas de separare, ai trecut prin multe încercări în relația de cuplu, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Ai suferit enorm și de foarte multe ori ai fost atât de aproape de decizia finală, care v-ar fi dus pe drumuri diferite. Unul din voi va pune piciorul în prag și va adresa întrebări ajutătoare. Iubirea dintre voi există și e puternică, dar ați uitat să comunicați sau să vă arătați cât de mult vă iubiți unul pe celălalt.

Se conturează finalizarea unor proiecte la care lucrezi de mult timp, iar efortul tău va fi răsplătit, potrivit horoscop 7 Martie 2019. În ceea de a doua jumătate a zilei astrologii sugerează să ai grijă la starea ta de sănătate, deoarece ar putea apărea probleme digestive.

Horoscop 7 Martie 2019 Pești

Ai fost părăsit când aveai mai multă nevoie de partenerul tău, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Singur ți-ai asumat o responsabilitate care aparține amândurora. Deși și-a asumat în acte responsabilitatea, în realitate… nu ai mai auzit nimic de cel pe care l-ai iubit atât de mult. Actele nu reflecta adevărul, știi asta, dar legea numai după acte se respectă. Nu-ți face griji, căci nimeni nu-ți va contesta efortul – nici cel care a plecat din viața ta…

În această zi nu sunt favorizate deciziile pe termen lung, deoarece starea ta de spirit nu este tocmai cea mai bună. Pe planul personal, în schimb, vei avea parte de mai multe surprize plăcute, potrivit horoscop 7 Martie 2019.