HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2015: Ce v-au rezervat astrele sâmbătă

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2015: Citiţi previziunile pentru fiecare zodie în prima zi a weekend-ului. 

06 nov. 2015, 13:13
HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2015: Ce v-au rezervat astrele sâmbătă

Horoscop 7 noiembrie 2015 – Berbec

Te simti ciudat printre oameni, desi, din fire, esti sociabil si comunicativ, dar azi parca nu-ti gasesti locul nicaieri. Chiar daca excelezi in domeniul comunicarii, nu ai parte de interlocutori prea volubili, si te fac si pe tine sa te retragi in banca ta. Uneori e de preferat sa taci decat sa legi conversatii fara rost, deci economiseste energia pe care ai consuma-o pentru cine stie ce efort de convingere. Cauta alte preocupari care sa merite atentia ta, daca vezi ca discutiile tale seamana cu un dialog cu surzii.

Horoscop 7 noiembrie 2015 – Taur

Pune mana pe unelte si incepe sa construiesti ceea ce-ti doresti tu cel mai mult, deoarece cheia succesului sta numai la tine! Nimeni altcineva nu-ti va oferi pe tava roadele la care visezi cu ochii deschisi, ci chiar tu esti initiatorul, inventatorul, creatorul, executantul acestor mari planuri. Apuca-te serios de treaba, nu renunta nici in cele mai dificile momente, si gaseste permanent noi si noi idei creative care sa te duca mai repede la telul propus. Esti persoana cea mai in masura sa duca la indeplinire un asemenea scop, pentru ca, in fond, e interesul tau la mijloc si l-ai ales in functie de puterile tale. Vrei, poti, deci ce mai astepti?

Horoscop 7 noiembrie 2015 – Gemeni

Succesul e asigurat in orice activitate in care iti pui mintea la contributie. Daca participi la vreo competitie, daca ai de dat vreun examen sau de prezentat o lucrare in fata sefilor, ai toate sansele sa lasi o impresie buna, pentru ca dai de un auditoriu cooperant, care iti pune intrebari la obiect, aratandu-si interesul fata de ceea ce ai tu de spus. E o placere sa-ti exprimi punctul de vedere intr-un mediu in care lumea chiar aude ce le spui, deci fa un pas in fata si vorbeste.

Horoscop 7 noiembrie 2015 – Rac

Familia e locul celui mai minunat schimb de emotii, de vorbe frumoase, de daruri de suflet, de aceea nu vrei nimic altceva decat sa-ti petrecui timpul cu cei dragi tie. Copiii au atat de multe de oferit cu dragalasenia si veselia lor, si te dedici si tu lor cu aceeasi energie. Poate fi o zi cu multe daruri, la propriu sau la figurat, pentru ca inchei ziua cu un sentiment de bogatie, ca si cum ti-ai incarcat bateriile pentru o luna de acum inainte. Este exact ce aveai nevoie, pentru ca cine te intelege si te completeaza mai bine decat cei de acasa. Sunteti o forta impreuna si va simtiti nemaipomenit de bine acasa!

Mai multe detalii pe fresh24.ro