Horoscop 8-14 iunie: Cum stai cu banii, serviciul sau familia în funcţie de zodie

Horoscop 8-14 iunie: Nativa din Fecioară ar trebui să facă mai multe economii şi să renunţe la cumpărăturile total inutile pe care obişnuieşte să le facă.

06 iun. 2015, 04:57
Horoscop 8-14 iunie: Cum stai cu banii, serviciul sau familia în funcţie de zodie

GEMENI

Este foarte important să faci ceea ce îţi place, chiar dacă nu îţi doreşti neapărat o schimbare.

Dacă simţi că nu eşti apreciată pe cât ar trebui sau nu câştigi cât ai merita, nu ezita să îţi cauţi ceva mai bun! Situaţia ta financiară lasă de dorit în aceste zile, de aceea profită de orice şansă de a strânge un ban în plus.

RAC

Dacă eşti perseverentă şi ascultătoare, săptămâna aceasta vei reuşi să câştigi mai mulţi bani decât de aşteptai.

Tocmai pentru că te mulţumeşti cu puţin şi nu sperai să evoluezi atât de repede, vei avea parte de surpriza vieţii tale. Celebrează noul tău statut alături de familie şi prieteni, însă nu îţi ignora nici cei mai buni colegi!

LEU

Trebuie să faci mai multe economii în această perioadă dacă vrei să ai parte de vacanţa mult visată.

Gândeşte pe termen lung şi stabileşte-ţi clar priorităţile, este foarte important ceea ce îţi doreşti tu cel mai mult. Încearcă la locul de muncă să te înţelegi bine cu colegii, şi aşa vei reuşi să ai rezultate mai rapide.

FECIOARĂ

Încearcă să nu cheltui banii pe care îi ai pe obiecte inutile, ai nevoie de ei mai mult decât oricând în această perioadă.

Dacă nu eşti capabilă să îi înmulţeşti, măcar depune eforturi pentru a nu rămâne cu buzunarele goale. Ia în considerare o schimbare de job dacă ţi se face vreo ofertă!

BALANŢĂ

Este momentul să faci un calcul mai atent al banilor pe care îi ai până în acest moment şi să nu te bazezi pe cei pe care ar trebui să îi primeşti în viitor.

Responsabilitatea îţi poate fi testată în această perioadă chiar de către membrii familiei tale, de aceea fii cu ochii în patru!

SCORPION

Se anunţă veşti bune pe plan profesional în această perioadă, eforturile tale vor fi în sfârşit răsplătite.

Nimic nu te poate împiedica să ajungi acolo unde ţi-ai propus, chiar dacă e nevoie să strici unele relaţii pe care le ai în acest moment. Încearcă să fii sinceră cu cei din jurul tău pentru a nu lăsa loc de comentarii.

Citeşte mai mult pe eva.ro