Horoscop 8-14 mai 2023 realizat de astrolog Maria Sârbu. Perioadă dificilă pentru majoritatea zodiilor: Mercur retrograd aduce revelaţii, dar amplifică şi teama de eşec.

Până pe 15 mai, Mercur este în mişcare aparent retrogradă în zodia Taur. Acest tranzit va influenţa puternic zodiile, mai cu seamă în anumite sectoare de viaţă.

08 mai 2023, 09:23
Horoscop 8-14 mai 2023 realizat de astrolog Maria Sârbu. Perioadă dificilă pentru majoritatea zodiilor: Mercur retrograd aduce revelaţii, dar amplifică şi teama de eşec.

Horoscop 8-14 mai 2023 Maria Sârbu. Planeta Mercur şi-a început mersul aparent retrograd pe 21 aprilie şi şi-l va încheia pe 15 mai. În acest interval de timp, zodiile vor avea parte de unele provocări, dar multe dintre ele vor veni la pachet cu binecuvântări. Destinul se modifică, viaţa multor nativi va cunoaşte schimbări radicale în unele sectoare. De asemenea, se anunță câștiguri frumoase.

Cunoscutul astrolog Maria Sârbu a făcut previziuni detaliate referitoare la influenţa lui Mercur retrograd asupra destinului zodiilor, în perioada 8-14 mai.

Horoscop 8-14 mai Maria Sârbu BERBEC

Săptămâna aceasta vine cu abundență, bucurii și realizări. Totul depinde tine în acest moment. Dragostea își spune cuvântul. Mercur retrograd te pune pe gânduri şi vei simţi nevoia să fii mai sobru, să nu mai tratezi lucrurile cu superficialitate.

Horoscop 8-14 mai Maria Sârbu TAUR

Curățarea de energii negative e foarte importantă. Lasă-te purtat de val, contextul astral scoate în evidență lucrurile pe care le poți câștiga. E timpul să nu-ţi mai ignori emoţiile, să intri în contact cu ele. Sentimentul de iubire îşi face simţită prezenţa şi pare destul de puternic.

Horoscop 8-14 mai Maria Sârbu GEMENI

Vin rezolvări la proleme mai vechi, norocul este de partea ta. Dragostea are un cuvânt important de zis, trebuie să fii atent la un pas major pe care ai de gând să-l faci în carieră pentru că acesta poate avea ecou în relaţia ta de cuplu.

Citeste si Horoscop dragoste Camelia Pătrăşcanu. Ce partener ţi se potrivește, în funcţie de zodie

Horoscop 8-14 mai Maria Sârbu RAC

Ești pus pe treabă şi te motivează faptul că, în sfârşit, conştientizezi cât de departe ai ajuns, cât de mult ai evoluat. Prinzi curaj căci înțelegi ceea ce ţi se întâmplă. Partenerul de viaţă te poate surprinde cu nişte afirmaţii pe care n-ai fi crezut vreodată să le auzi din gura lui.

Horoscop 8-14 mai 2023 LEU

E o perioadă excelentă mai cu seamă din  punct de vedere financiar, se anunță câștiguri frumoase așteptate de multă vreme. Dragostea își cere drepturile. Petreci mai mult timp decât de obicei la serviciu şi ai tndinţa să-ţi duci problemele de la locul de muncă acasă.

Horoscop 8-14 mai Maria Sârbu FECIOARĂ

Se anunță o dorință mare de curățare interioară și de speranțe împlinite, scrie fanatik.ro. Sectorul financiar stă sub semnul norocului, dar nici cu iubirea nu stai prea prost în această săptămână. Inima parcă-ţi bate mai puternic decât de obicei.

Horoscop 8-14 mai Maria Sârbu BALANŢĂ

În viaţa ta, urmează o etapă armonioasă, specială și aventuroasă. Relația de dragoste ajunge la maturitate. Lasă iubirea să te poarte în acord cu ceea ce simți. Vin revelații care te ajută să evoluezi, să-ţi reorganizei viaţa în acord cu noile principii şi valori.

Horoscopul săptămânii 8-14 mai SCORPION

Curățarea trebuie să se producă la nivel profund pentru a avea parte de eliberare. Îţi faci planuri importante în iubire. Vei purta discuții și dialoguri fructuoase menite a lămuri lucrurile în relația cu jumătatea ta.

Citeste si Zodiile care vor renaşte din propria cenuşă. Au parte de câştiguri fabuloase şi noroc chior în dragoste

Horoscop 8-14 mai Maria Sârbu SĂGETĂTOR

Realizări, coerență și rezultate frumoase care îți încarcă sufletul de bucurie. Oferi sau primești un cadou special de la persoana iubită. O mare atenție la cheltuielile pentru casă nu ar strica.

Horoscop 8-14 mai Maria Sârbu CAPRICORN

În sfârşit, a venit momentul să prioritizez iubirea de sine. Te gândești mai mult la tine, acorzi mai multă atenţie nevoilor tale. E momentul să te ocupi cu adevărat de propria persoană.

Horoscop 8-14 mai Maria Sârbu VĂRSĂTOR

Ești pe cai mari. E o perioadă favorabilă pentru semnat acte. Un proiect reuşeşte să fie finalizat. Iubirea pluteşte peste tot în jurul tău, dacă eşti singur, fii cu ochii în patru: dragostea s-ar putea să fie după colţ.

Horoscop 8-14 mai Maria Sârbu PEŞTI

Proiectele tale dau roade, ești pe calea cea bună. Vei avea parte de câteva provocări, dar multe dintre ele vor veni la pachet cu binecuvântări. Lasă ușa sufletului deschisă pentru dragoste.