HOROSCOP 8-14 septembrie: Bani, dragoste, carieră, sănătate pentru fiecare zodie

HOROSCOP 8-14 septembrie: RomaniaTV.net vă prezintă horoscopul săptămânii pentru fiecare zodie.

07 sept. 2014, 10:18
HOROSCOP 8-14 septembrie: Bani, dragoste, carieră, sănătate pentru fiecare zodie

BERBEC 21.03-20.04: In urmatoarele zile va veti simti mult mai toleranti, rabdatori cu partenerii de afaceri si in relatii, precum si cu inima mult mai usoara. Sunteti chiar amatori de distractii si va coplesiti partenerul cu multa afectiune, care i se pare cel putin ciudata.

TAUR 21.04-21.05: Concentrarea ramane focalizata pe casa, familie si pe un cerc de prieteni atent selectionat. Distractia la domiciliu va binedispune si va invitati chiar si amicii pentru a le gati ceva savuros. Pentru unii nativi, o interactiune cu unul dintre parinti poate avea urmari semnificative pentru perioada imediat urmatoare.

GEMENI 22.05-21.06: Se pare ca ritmul de lucru se accelereaza din zi in zi si va tine mult mai ocupati decat va inchipuiti. Excursii scurte si discutii purtate la telefon va mai detensioneaza, chiar daca va doriti o vacanta mai prelungita. Multumiti-va cu ce aveti…

RAC 22.06-21.07: Haosul nebun si tensiunea care v-au chinuit in ultima vreme la domiciliu se vor diminua. Ce usurare! Tot ce a fost dificil se estompeaza, iar ceea ce este placut abia incepe! Va concentrati si va straduiti sa mentineti o atmosfera relaxanta si de veselie. Cei dragi asteapta parca de prea mult timp o schimbare de atitudine.

LEU 22.07-22.08: Simtiti nevoia sa va reincarcati bateriile. Va inconjurati doar de cei care va fac sa va simtiti bine si cu care puteti discuta fara a va enerva. In perioada imediat urmatoare aveti nevoie de mai multa rabdare pentru a va indeplini toate planurile.

FECIOARA 23.08-22.09: Capacitatea de a relationa cu ceilalti devine tot mai puternica. Fermecatori si diplomati, mai ales cu tinerii, reusiti sa atrageti atentia indiferent in ce anturaj va aflati. Cand simtiti nevoia, ridicati-va in picioare pentru a va exprima clar opiniile. Sigur veti fi ascultati!

BALANTA 23.09-22.10: Acceptati invitatiile si nu mai stati pe ganduri! Prietenii va propun mici excursii. Socializarea cu acestia va confera un tonus perfect. Acasa, va concentrati pe planurile ramase in urma sau neincepute si stabiliti de comun acord cu ceilalti membri ai familiei ca este cazul sa actionati.

SCORPION 23.10-21.11: Energia de care debordati va determina sa va concentrati poate prea tare si sunteti gata sa va aparati. De cine? Fiti atenti la discutiile in contradictoriu cu un nativ din zodia Pesti sau Capricorn. In ultima perioada ati lucrat din greu si parca incep sa se simta rezultatele si pe plan financiar.

SAGETATOR 22.11-21.12: Recunoasteti ca pana acum ati avut un an greu si plin cu de toate? Indiferent de ce a fost pana acum, a sosit si clipa cand sa strigati: GATA!, s-a terminat cu marile probleme sau cu invidiile. Trebuie sa faceti ceva si sa schimbati peisajul. Poate o calatorie in cadrul careia va faceti noi cunostinte.

CAPRICORN 22.12-19.01: Puneti accent doar pe impozite, mosteniri, terenuri, datorii si tot ce detineti in comun cu altii. Acest lucru ar putea fi motivul pentru care va simtiti competitivi fata de restul familiei. Aveti impresia ca puteti controla totul. Mare atentie la semnarea unor acte importante!

VARSATOR 20.01-18.02: In mod ideal, preferati sa fiti propriul dumneavoastra stapan. Daca nu se poate, nu va razbunati pe cei din jur. S-ar putea sa intrati in conflict cu autoritatile, cu sefii sau cu cei alaturi de care lucrati. Diplomatia trebuie sa primeze in toate actiunile intreprinse.

PESTI 19.02-20.03: Saptamana aceasta aveti un spor la lucru care ii face invidiosi pana si pe cei mai activi. Lucrand eficient, si rezultatele sunt pe masura. Investiti intr-o afacere rentabila si va treziti cu un profit urias. Fiti atenti la cheltuielile de dupa.

Sursa: CASANDRA