HOROSCOP 8 AUGUST 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

Horoscop 8 august 2014! Citeste horoscopul zilei pentru fiecare zodie.

07 aug. 2014, 12:26
HOROSCOP 8 AUGUST 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

Horoscop zilnic berbec Vineri 8 august 2014
Va puteti astepta la informatii interesante, care va vor permite sa utilizati conexiuni si posibilitati de a progresa in carierele dvs. Nu uitati de familie si petreceti timp cu membri acesteia.

Horoscop zilnic taur Vineri 8 august 2014
Este de dorit sa utilizati propriile dvs planuri, dar nu iesiti prea mult din tipar. Problemele personale si cele legate de familie pot fi un obstacol pentru munca dvs activa.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 8 august 2014
Va consumati in totalitate prin dorinte, iar asteptarile de azi fac ca aceasta zi sa treaca rapid. Va puteti bucura de o companie buna sau de o intalnire mult asteptata. De fapt, trebuie sa fiti atent, deoarece asteptarile dumneavoastra nu vor fi justificate.

Horoscop zilnic rac Vineri 8 august 2014
Starea dvs de spirit este destul de variabila. Inspiratia nu va lipseste, dar putin va depinde in mod direct de dvs. Incercati sa gasiti un limbaj comun cu cei care trebuie sa lucrati, mai ales ca acest lucru este foarte important.

Horoscop zilnic leu Vineri 8 august 2014
Ultima zi din saptamana este presarata cu multa miscare si Leii pot da peste situatii nefavorabile la locul de munca. Aveti incredere in dvs pentru ca acestea nu vor neutraliza succesul dvs.

Horoscop zilnic fecioara Vineri 8 august 2014
Fecioarele sunt harnice azi. Din cauza asta, sunteti oarecum obligat sa actionati cu atentie. Modificarile sunt in curs de pregatire deja si in curs de desfasurare.

Horoscop zilnic balanta Vineri 8 august 2014
Faceti tot posibilul sa rezolvati conflictele cu colegii. Unii ar putea incepe o frumoasa poveste de dragoste, iar altii se pot pregati pentru multa presiune la final de zi.

Horoscop zilnic scorpion Vineri 8 august 2014
Noutatile interesante va pot face sa zambiti. Veti fi placut surprins de vizita unor prieteni sau colegi. O eventuala separare va avea un impact pozitiv.

Horoscop zilnic sagetator Vineri 8 august 2014

Astazi, este de dorit sa faceti un plan de actiune pe care ar trebui sa-l urmeze pentru a nu cadea intr-o situatie ciudata. Pentru a va atinge obiectivele, trebuie sa nu va manifestati slabiciunea.

Horoscop zilnic capricorn Vineri 8 august 2014
Tot ceea ce se va intampla astazi, nu este accidental. Visele dvs pot fi profetice. Cautati un sens in toate chiar daca credeti ca nu este nevoie.

Horoscop zilnic varsator Vineri 8 august 2014
Astazi puteti primi roadele muncii dvs, asa ca fiecare stie deja raspunsul. Este bine sa actionati in mod concret pentru sanse de reusita.

Horoscop zilnic pesti Vineri 8 august 2014
O zi buna pentru a rezolva probleme legate de proprietate. Totul cu privire la proprietate, arta si bun gust va avea loc. Afacerile comune sunt pe cale sa inceapa.