HOROSCOP 8 IANUARIE 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 8 ianuarie 2015 - Citeste Horoscopul din 08.01.2015 pentru toate zodiile.

07 ian. 2015, 13:57
HOROSCOP 8 IANUARIE 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 8 ianuarie 2015 – Berbec
Spune cu incredere ce gandesti, pentru ca exista in jurul tau oameni care chiar au nevoile de parerile sau informatiile tale. Vorbeste raspicat, argumenteaza-ti opiniile si nu te lasa influentat de ceilalti care cred ca numai ei au dreptate. Tu stii foarte bine ce spui si pe ce te bazezi, pentru ca ai acumulat prin studiu serios tot ce acum spui cu emfaza. Unii chiar tin cont de ceea ce le transmiti, ca atare exprima-te cu atentie, oferind toate detaliile ca sa fii corect inteles. Nu ti-ar placea ca cineva sa faca ceva pornind de la datele transmise de tine si sa descoperi ca nu i-ai spus chiar ce trebuie, deci fii generos si in detalii, daca tot ii oferi atatea sfaturi bune.

Horoscop 8 ianuarie 2015 – Taur
A venit un moment in care trebuie sa pui fata in fata doua lucruri la care ai muncit la fel de mult, dar consideri ca nu poti duce mai departe decat pe unul dintre ele. Recunoaste ca, daca ai incerca sa te ocupi de amandoua in acelasi timp, roadele nu ar fi la fel de bune, concentrarea ta s-ar diminua si nu ai face decat sa te obosesti peste masura. Poate nu e o renuntare, ci doar o amanare a unuia din aceste proiecte, cu gandul de a te apuca de el altadata. Alege-l pe cel mai important, cel mai urgent, cel mai folositor pentru tine in momentul de fata. Cel mai greu moment este acesta de a pune in balanta argumentele pentru a te decide totusi la una din caile propuse.

Horoscop 8 ianuarie 2015 – Gemeni
Ti se pare incorect ca cineva sa isi ofere serviciile insotite de o multime de conditii. Ceea ce are el de oferit ti se cuvine cumva, de aceea te deranjeaza faptul ca vine cu o lista intreaga de pretentii la tine. Mai bine incerci sa te descurci singur, pentru ca a apela la ajutorul cuiva stiind ca vine o zi cand el iti va cere dublu ceea ce ti-ar putea el oferi acum, nu ar fi deloc cea mai buna idee. Judeca atent daca merita sa accepti aceste conditii puse de celalalt doar pentru a obtine ceva ce oricum vei primi intr-o zi. Cu alte cuvinte, e posibil sa-ti revendici un drept, dar cineva poate interveni in favoarea ta contra unei… atentii. Nu i-o oferi, mai bine mergi pe caile legale, ca oricum vei obtine ce vrei.

Horoscop 8 ianuarie 2015 – Rac
Daca nu ai prea multi companioni in drumul tau catre scopul cel mai mare, nu te teme si nici nu bate in retragere. E semn ca poti ajunge acolo unde ti-ai propus si de unul singur si cu atat mai mare va fi satisfactia ta finala daca ai reusit singur! Mergi mai departe, chiar daca te simti izolat, dat la o parte, ocolit de altii. Asta pentru ca esti diferit de ei si nimeni nu-ti intelege deocamdata alegerile. Intotdeauna exista un pionier in toate, un deschizator de drumuri, drumuri pe care vor merge si altii candva, dar acum, la inceput, cand se asteapta mai intai dovezi ca sensul duce undeva. De obicei primul explorator merge singur, deci ai rabdare: vor prinde incredere si vor veni dupa tine, dar acum, la prima intrare in hatisul padurii, inaintarea e dificila.

Horoscop 8 ianuarie 2015 – Leu
Nu pune la suflet conflictele banale care se mai incing azi, pentru ca nu merita atentie. Ai putea trata orice atac mai mult in gluma, deci ignora tonul ridicat al unora. Ii vei dezarma mult mai repede cu un zambet pe chip si cu o poanta pe buze, pentru ca nu vor sti daca e ironie, daca vorbesti serios, daca e cinism. Aceasta atitudine de aparenta indiferenta, de incredere super-optimista ca nimic nu te poate afecta, e perfecta pentru a depasi orice situatie tensionata. Daca ai lua-o in serios, ai incepe sa vezi peste tot doar probleme, dusmani si obstacole, or asa razi si treci mai departe ca si cum nici n-ar fi.

Horoscop 8 ianuarie 2015 – Fecioara
Daca proiectul la care muncesti evolueaza mai lent decat te-ai fi asteptat, nu te enerva si nici nu-ti pierde rabdarea, pentru ca nu toate lucrurile merg ca pe roate, probabil chiar si din acest ritm incetinit tu ai ceva de invatat, poate e de fapt cel mai eficient ritm in care pot evolua lucrurile, pentru ca, daca te-ai grabi, ai face o multime de gafe. E chiar e in beneficiul tau sa nu te grabeasca nimeni de la spate, pentru ca rezultatele finale vor fi mult mai bune cand ai timp suficient la dispozitie. Posibil ca seful sa vina cu atat de multe pretentii si instructiuni, incat din cauza lor ti se pare ca bati pasul pe loc, dar e mai bine sa-l asculti!

Citeşte mai mult pe teotrandafir.ro