Horoscop 8 Mai 2015: Emoţii puternice în dragoste pentru zodia Leu

Horoscop 8 Mai 2015: Leii sunt emoționați de o persoană care tocmai au cunoscut-o, iar Capricornii pot să facă o cheltuiala neașteptată, potrivit Bewoman.ro.

07 mai 2015, 12:12
Horoscop 8 Mai 2015: Emoţii puternice în dragoste pentru zodia Leu

Horoscop Berbec 8 Mai 2015

Puteți face o investiție, dar poate avea un profit mic. Aveți grijă de bani și nu vă aruncați la primul impuls. În dragoste, mândria și lipsa de flexibilitate sunt factori care trebuie depășiți pentru a îmbunătăți lucrurile cu partenerul dvs. Privind sănătatea, puteți avea dureri de cap.

Citeşte şi Horoscop financiar: Topul zodiilor care au şanse să primească un credit bancar anul acesta

Horoscop Taur 8 Mai 2015

Este logic și rezonabil să vreți să vă uitați pe noile opțiuni care vă pot oferi o mai mare prosperitate și mulțumire, dar trebuie să luați măsuri, la momentul potrivit. În dragoste, ați putea avea posibilitatea de a mărturisi sentimentele cuiva de care v-ați îndrăgostit. Cu sănătatea stați bine.
 
Horoscop Gemeni 8 Mai 2015

Activitățile dvs prezente sunt pline de provocări care vă încurajează și vă împing spre creativitate și ingeniozitate. Acest pas vă permite să câștigați experiență în zona de lucru. În dragoste, cineva inteligent și elegant v-ar putea arată interes. Nu neglijați unele probleme de sănătate.

Citeşte şi Horoscop: Ce fel de partener ai nevoie în funcţie de zodie. Leii au nevoie de unul care să-i iubească

Horoscop Rac 8 Mai 2015

Vă puteți îmbunătăți perspectivele viitoare ale veniturilor, dar până vine acea vreme administrați cu inteligență și nu faceți costuri excesive. În iubire, puteți începe o relație care vă permite să vă exprimați sentimentele dvs liber.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.