HOROSCOP 8 MAI 2016: Ce v-au rezervat astrele în weekend

Nativa din Peşti ar trebui să ia măsuri dacă vrea să schimbe ceva în viaţa ei, nu să stea şi să se plângă.

07 mai 2016, 08:37
HOROSCOP 8 MAI 2016: Ce v-au rezervat astrele în weekend

Berbec

In acest sfarsit de saptamana vei fi implicata in competitii sportive sau in drumetii montane. Cu ocazia asta, vei descoperi ca nu ti-ai pierdut conditia fizica, si ca poti face fata cu usurinta provocarilor.

Taur

Weekend-ul acesta vei castiga sume mari de bani daca vei dispusa sa iti asumi anumite riscuri. Nu exista o cale de mijloc. Ori te intorci falita acasa, ori plina de bani.

Gemeni

Zilele acestea vei simti ca parerile tale nu sunt luate in considerare, dar nu e cazul sa faci o drama din asta. Incearca sa fii mai flexibila si receptiva la sugestiile celor din jur. Asteapta-te la castiguri substantiale pe finalul weekend-ului!

Rac

Fii putin mai organizata si o sa observi ca poti sa faci mai multe lucruri decat iti propusesei. In aceste zile ai destul timp si pentru a face ordine in familie. Daca te simti rau, nu neglija nici cele mai mici simptome si da o fuga la medic!

Leu

Vei obtine rezultate importante daca mentii ritmul de munca si ambitia care te caracterizeaza. Desi e weekend si majoritatea prietenilor tai se distreaza, trage un pic de tine si vei avea o mare satisfactie cand vei vedea finalizat proiectul la care lucrai.

Fecioară

Esti tentata sa intri in pusculita de economii, dar nu trebuie sa faci aceasta eroare. Mereu vei vedea lucruri de cumparat, si ar fi bine sa tii cont de planurile mai vechi. Pe plan amoros, nu ar strica sa faci o schimbare pentru a condimenta lucrurile!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.