Horoscop 8 Martie 2015: Ce prezic astrele de Ziua Internatională a Femeii?

Horoscop 8 Martie 2015: Capricornii trebuie să își modereze bine cheltuielile pentru a nu avea probleme cu banii, iar Peștii pot avea noroc la bani dacă sunt implicați în comerț.

07 mart. 2015, 20:28
Horoscop 8 Martie 2015: Ce prezic astrele de Ziua Internatională a Femeii?

Horoscop zilnic berbec Duminică 8 Martie 2015

Trebuie să vă pregătiți pentru o probă foarte importantă. Mai mult decât atât, ați putea avea un oarecare succes privind investițiile. În dragoste, unele dezacorduri peste care treceți alături de partenerul de cuplu, leagă mai strâns relația, potrivit Bewoman.ro

Horoscop zilnic taur Duminică 8 Martie 2015

Încercați să fiți mai prudenți atunci când participați la negocieri și acorduri. Există oameni care pot folosi propriile cuvinte împotriva dvs. Mai mult decât atât, nu risipiți banii pe lucruri inutile.

Horoscop zilnic gemeni Duminică 8 Martie 2015

Ați putea avea posibilitatea de a face unele afaceri sau să lansați proiecte cu valoare și antreprenori. Dar tineti minte că vor necesita muncă multă. În dragoste, vă dați seama cât de dificil e să-i faceți pe plac partenerului.

Horoscop zilnic rac Duminică 8 Martie 2015

Sunteți destul de exagerat și oarecum iritabil, așa că astăzi nu este cea mai bună zi pentru a participa la negocieri sau oferte. În dragoste, va trebui să amânați o întâlnire cu cineva care vă place. 

Citeste mai mult pe Bewoman.ro