HOROSCOP 8 MARTIE 2019: Ce v-au rezervat astrele de Ziua Femeii

HOROSCOP 8 MARTIE 2019. Leii au parte de o zi de succes in zona carierei. Afla si tu ce iti rezerva astrele.

07 mart. 2019, 09:58
HOROSCOP 8 MARTIE 2019: Ce v-au rezervat astrele de Ziua Femeii

HOROSCOP BERBEC

Este o zi generoasa in roade minunate, de parca orice interactiune cu cei din jur se soldeaza cu o anumita rasplata. Dai de oameni care au ceva de oferit si de impartasit, nu numai de primit de la tine, incat e o reala placere sa va oferiti unii altora darurile pe care fiecare le detine. Simti ca ziua se incheie cu un puternic sentiment de bogatie, de prosperitate de parca tot ce ai primit cu drag de la ceilalti a construit o adevarata zestre personala pe care te vei putea baza de acum inainte. Ai primit vesti bune, informatii folositoare, sfaturi benefice, stimulente pozitive, solutii practice la ceea ce te preocupa si cand faci inventarul tuturor acestor daruri, ai motive de reala fericire, spunand: oo, cate am!

HOROSCOP TAUR

Nu te crampona de fleacurile absolut normale din drumul oricarui om catre succes, pentru ca, dupa ce vei trece peste ele, vei spune ca totul a fost extrem de usor. Daca stai si te chinui cu fiecare maruntis ce se iveste, pierzi timp pretios, energie folositoare si poate si oportunitati excelente, ca atare treci peste aceste hopuri zambind, ca si cum n-ar conta sau nici macar n-ar exista. Da, se stie ca ai tendinta de a vedea o piedica banala ca pe un dezastru, totusi incearca s-o ignori sau s-o tratezi ca pe ceva absolut normal.

HOROSCOP GEMENI

Ceva se schimba in viata ta de zi cu zi, de parca trebuie sa accepti o noutate aparuta ca din senin, dar care suna foarte bine! O poti numi chiar o mare bucurie, un motiv de fericire, o reusita de proportii, care aduna la un loc toata familia. Poate fi vorba de evenimente din viata personala care te fac fericit, cum ar fi o viitoare casatorie, venirea pe lume a unui copil, un moment de-a dreptul special despre care toata lumea vorbeste cu patos. Transmite mai departe vestile bune care ajung la tine, ia legatura cu cei dragi de departe, pentru ca esti entuziasmat si-ti place sa fii mesagerul unor evenimente atat de frumoase! Chiar daca e cu totul altceva decat aveai in plan pentru astazi, merita schimbarea de directie, pentru ca suna minunat!

HOROSCOP RAC

Ceea ce cladesti acum prinde contur din ce in ce mai bine, indiferent despre ce ar fi vorba: de o afacere pe care o gandesti, de o casa pe care o ridici, de o relatie pe care o legi… Abia astepti sa ajungi mai repede la finalul mult visat. E un proiect care evolueaza excelent, intr-un ritm promitator, cu pasi mari si siguri spre scopul la care visezi. Mai participa si altii la acelasi plan minunat si daca va uniti cu totii fortele, progresele vor fi mai rapide si mai vizibile. Nu te opri din elan, lasa-te condus de acest chef fantastic de reusita, pentru ca esti pe drumul cel bun, indiferent cat va mai dura, dar tu ai convingerea din ce in ce mai bine fundamentata ca totul va iesi perfect! Da, continua, esti tot mai aproape de finish!

HOROSCOP LEU

Este ziua ta de succes, pentru ca detii toate resursele care te pot propulsa direct la telul tau cel mai mare. Gasesti oamenii care te pot ajuta, de la care ai multe de invatat sau care te pot indruma spre scopul cel mare. Primesti vesti care te pun intr-o lumina speciala, incat nu ar fi de mirare sa ti se faca unele din cele mai promitatoare oferte: de lansare, de afirmare, de preluare a unei functii de conducere. Teluri pe care doar le-ai visat inainte si pentru care te simteai pregatit pot fi atinse acum pentru ca iti pui in joc tot bagajul de calitati de care dispui.

HOROSCOP FECIOARA

Priveste un pic in adancul sufletului tau si ai sa descoperi ca nu ai nici un motiv de ingrijorare. Intuitia iti sopteste ca totul va fi bine, ca toate temerile tale din acest moment sunt nejustificate si trebuie sa le risipesti, incetul cu incetul. Esti in deplina siguranta in ceea ce faci, si ceea ce iti mai da uneori ghes vine din afara, sunt influentele negative care mai provin de la cei care nu sunt in stare de nimic altceva decat de judecati, critici, obstacole. Nu au nimic cu tine personal, e modul lor de a-si arata propria neputinta, dar tu esti bine pregatit, gata sa faci fata celor mai mari provocari. Ai toate resursele in interior, deci scoate-le la lumina si… la treaba!

HOROSCOP BALANTA

Mare atentie azi, pentru ca trece prin calea ta un pericol ce poate lasa urme asupra starii tale psihice. Ca dai piept cu gesturile negative ale unui rival care se baga neinvitat in treburile tale, ca auzi vesti proaste legate de viata de cuplu sau descoperi efectele nedorite ale interventiei nefaste ale unor oameni in care ai avut incredere, prima reactie este aceea de abandon, suferind in sinea ta. Dupa ce va trece primul soc, vei incepe sa intelegi mai bine ce s-a intamplat si sa iei masuri drastice pentru a nu mai lasa pe altii vreodata sa faca la fel!

HOROSCOP SCORPION

Nu te simti in apele tale, parca ceva lipseste pentru a vedea si tu soarele pe cer si frumusetea lucrurilor. Singuratatea nu-ti prieste defel, ca atare evita sa stai izolat astazi. Iesi in lume, accepta orice invitatie de a merge in oras, plimba-te in natura, inconjoara-te de familie, de cei dragi, de prieteni, pentru ca prezenta lor iti va face foarte bine! Asa iti vei recapata mult mai usor buna dispozitie si optimismul, intr-o companie vesela si tonica, ce iti va abate gandurile de la problemele pe care, in singuratate, ai tendinta de a le agrava mai mult decat ar merita.

HOROSCOP SAGETATOR

Efortul colectiv la care ti-ai adus si tu contributia a ajuns intr-un punct din care deja se intrevede succesul! Nu uita ca nu ai fi ajuns aici fara cei din jurul tau, ca atare cel mai motivant lucru e sa va apreciati deschis unii pe altii, sa va recunoasteti fiecare rolul in acest demers care, iata, se apropie de nivelul sperat de toata lumea. Si tu esti apreciat pentru ceea ce ai realizat alaturi de ceilalti, ca atare nu uita sa fii si tu amabil, generos in cuvinte de lauda, pentru ca ele sunt recompensa care va incanta pe toti in parte si va imping mai departe.

HOROSCOP CAPRICORN

O portita de iesire apare de unde nici nu te astepti, semn ca norocul este prin preajma si te poti folosi de el intr-o situatie in care te simti blocat. Din senin, te trezesti cu o salvare spectaculoasa si ai motive sa fii fericit, pentru ca treci, practic, prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a gasi solutia ideala. Dar depinde totusi de atitudinea ta, pentru ca nu vei vedea solutia daca esti ingrijorat, bosumflat, si il iei pe nu in brate la orice. Fii atent la oportunitati pentru ca ele apar exact pentru tine, daca stii sa profiti de auspiciile norocoase ale zilei.

HOROSCOP VARSATOR

Ai tot sperat ca un anumit moment de care iti era teama sa se amane sau sa nu mai aiba loc deloc, dar iata ca asteptarea ta a luat sfarsit si dai piept direct cu evenimentul cel mare. Desi l-ai asteptat atat de mult, iata ca nu iese conform sperantelor tale si lucrurile par sa se dea un pic peste cap, semn ca planurile de acasa nu sunt intotdeauna ca cele din targ. Pregateste-te pentru o surpriza de proportii care te obliga sa schimbi macazul din mers, noroc ca ai totusi un plan de rezerva, astfel incat sa recuperezi totusi ceva din tot ce ai construit pana aici si sa nu pierzi totul.

HOROSCOP PESTI

Ai mereu de invatat din experientele nefaste, deci nu trebuie sa aluneci spre pesimism sau spre severe procese de constiinta doar pentru ca nu ti-a iesit un plan in care ai investit energie. Asculta de la cei care au trecut prin situatii similare pentru a auzi cum s-au descurcat ei in momentele critice si urmandu-le exemplul. Ai noroc sa primesti un sfat bun de la cineva care a facut aceeasi greseala in trecut si a depasit cu brio momentul, ca atare poti face ce-ti spune ca sa nu duci prea departe o situatie neplacuta. O poti evita ascultandu-l cu luare aminte!