HOROSCOP 8 MARTIE: Ce au rezervat astrele de ZIUA INTERNATIONALA A FEMEILOR 2014

HOROSCOP 8 MARTIE: Suferinţele în amor par să fie caracteristica generală a zodiilor de Ziua Internaţională a Femeilor 2014. 

07 mart. 2014, 22:01
HOROSCOP 8 MARTIE: Ce au rezervat astrele de ZIUA INTERNATIONALA A FEMEILOR 2014

Horoscop 8 martie 2014 – Berbec
Suferintele din amor nu scutesc pe nimeni, iar azi tu esti primul vizat de aceste surprize neplacute. Poate nu se intampla nimic grav intre tine si persoana iubita, dar planeaza o atmosfera mai sumbra deasupra voastra, din cauza unor influente din afara cuplului. Daca unul din voi e incarcat negativ de emotii si griji, e clar ca isi va revarsa problemele si asupra celuilalt si veti suferi laolalta. Totusi, cel afectat simte nevoia de a-si spune pasul in fata celui drag, asteptand ajutor, sustinere si intelegere.

Horoscop 8 martie 2014 – Taur
Fii cu mare bagare de seama la bugetul propriu, pentru ca azi trece un mare pericol prin calea ta. Numai prudenta ta caracteristica te poate tine departe de eventualele urmari nedorite, ca atare rezista oricarei ispite care-ti face cu ochiul. Chiar daca te atrage vreo afacere ce promite multe, chiar daca vrei sa cumperi un obiect de care crezi ca ai mare nevoie, daca te lasi convins de tentatie risti sa ramai fara o suma de bani ce se va dovedi a fi foarte necesara in alta directie. Nu intra in banii pusi deoparte cu alt scop si incearca sa tii banii la saltea, pentru ca risti sa pierzi enorm, trecand de la plus la minus intr-o clipa.

Horoscop 8 martie 2014 – Gemeni
Nu e bine sa te bucuri de raul altuia, dar daca necazul lui vine ca urmare a unor fapte rau intentionate ale acestuia, nu poti sa nu jubilezi cand il vezi ca-si plateste acum propriile fapte. Chiar daca nimeni nu e corect si chiar si tu, un om cinstit prin definitie, mai apelezi uneori la gesturi necinstite, ai un sentiment ciudat de satisfactie usor malitioasa ca ti-ai dat rivalul la o parte iar acesta sufera consecintele fostelor sale erori. A venit vremea ca acesta sa plateasca pentru ce ti-a facut, dar ai grija sa nu-i intorci lui gestul printr-un fapt la fel de reprobabil. Nu face ca el doar din razbunare!

Horoscop 8 martie 2014 – Rac
Esti in fata unei schimbari de sens in viata ta si nu esti foarte sigur de directia pe care trebuie sa mergi. Esti influentat de zvonurile care se vehiculeaza in jurul tau si care nu te stimuleaza deloc, dimpotriva, te tin pe loc, iti insufla o teama profunda pentru ce va urma si practic nu te lasa sa risti nimic. Daca ai putea iesi din acele medii in care se vorbeste numai de lipsuri si probleme, ar fi in avantajul tau, pentru ca tu detii toate resursele ca sa faci fata cu brio acestei provocari, daca nu te-ar trage inapoi anturajul.

Horoscop 8 martie 2014 – Leu
Ai o ocazie unica de a te afirma, de a iesi in fata si a-i demonstra atu-urile cu care esti inzestrat. Este sansa ta, nu o rata din cauza unor slabiciuni de moment. Ti se cere putere de convingere, un dram de tupeu, curajul de a face ceva ce nimeni altcineva nu stie, pentru ca azi se remarca numai oamenii care isi cunosc cu adevarat propria valoare si unicitate. Ai un as puternic in maneca de care trebuie sa te folosesti cu maxima incredere, pentru ca o eventuala competitie te poate propulsa chiar pe tine in frunte. Fa un pas in fata si arata la ce esti tu cel mai bun!

Horoscop 8 martie 2014 – Fecioara
Tot calmul ce parea sa se fi asezat peste un plan ajuns la un nivel satisfacator dispare peste noapte din cauza unei vesti proaste care agita spiritele. Esti constient ca de tine depinde modul in care restabilesti normalitatea peste aceasta problema, dar, pe moment, cat timp apele sunt atat de tulburi, esti nervos si pierzi controlul acestei probleme. Incearca sa lasi un pic lucrurile sa se clarifice inainte de a te apuca sa construiesti totul la loc, pentru ca acum, prins in mijlocul furtunii, risti sa strici si mai mult doar pentru ca ti-ai pierdut cumpatul.

Horoscop 8 martie 2014 – Balanta
Esti mai puternic decat crezi, chiar daca cineva din jurul tau incearca sa te intimideze cu ton ridicat sau cu diverse tehnici de manipulare, sperand ca asa se va impune. Cu siguranta ai un as in maneca de care vei sti sa te folosesti la momentul cel mai potrivit fara a apela catusi de putin la autoritate, agresivitate sau nervi, asa cum fac ceilalti. Ba chiar o astfel de confruntare de forte, cu oameni care ti se cred superiori, este o provocare excelenta pentru tine ca sa arati ce poti si sa-i invingi prin mijloace cinstite.

Horoscop 8 martie 2014 – Scorpion
Ai mare noroc ca cineva drag si mai matur este alaturi de tine si iti da sfaturi venite din inima. Te poti baza intru totul pe ceea ce iti transmite, pentru ca sunt cuvinte nascute si dintr-o minte limpede si experimentata, si dintr-un suflet mare! Iti vrea binele si pentru ca tine cu adevarat la tine, nu iti va spune decat ceea ce este in avantajul tau, sursa de intelepciune si de iubire deopotriva. Azi descoperi cine e langa tine trup si suflet, pentru ca exista cineva implicat, dornic sa te ajute si gata sa te indrume, daca ii ceri sfatul.

Horoscop 8 martie 2014 – Sagetator
Toate ar trebui sa-ti mearga bine azi si sa te relaxezi asa cum iti place, perfect pentru o zi de week-end. Totul e sa nu te lasi furat de influentele negative din anturaj, care te cheama sa te alaturi unora la barfe, judecati aspre, critici nedrepte. Daca nu spui nu la invitatiile de acest gen, fii sigur ca toata starea de bine cu care pornesti ziua se va transforma in motiv de suparare si dezamagire. Evita, asadar, mediile in care planeaza energii negative, ostilitate, rautati, ca s-ar putea sa intri si tu fara voie in colimatorul unora.

Horoscop 8 martie 2014 – Capricorn
Daca atmosfera nu e armonioasa in mediul tau intim, fa tot posibilul sa iesi din acel spatiu undeva unde sa te simti mai bine. Ai nevoie de o calatorie, de o detasare de ceea ce se petrece acasa, pentru ca acolo se discuta doar despre probleme, lipsuri, necazuri, care te vor afecta profund. Daca poti face abstractie de tot ce se intampla in mediul tau obisnuit si sa pleci oriunde vezi cu ochii, ai fi mult mai fericit. Ai nevoie de oameni, chiar si de persoane complet straine, pentru a mai schimba un pic decorul, astfel incat sa te detasezi de balastul emotional de acasa.

Horoscop 8 martie 2014 – Varsator
Daca esti inconjurat de persoane potrivite, ai putea avea poarte de o zi plina de evenimente, deci cea mai mare grija trebuie sa o acorzi tovarasilor tai de discutie sau de aventura. Daca aduni alaturi de tine oameni obositi, plictisiti, nervosi sau stresati, isi vor elibera pe tine toate aceste defecte si nu faci decat sa transformi ceea ce ar fi trebuit sa fie o discutie interesanta intr-un razboi al nervilor. Exista riscul ca in grupul pe care il aduni alaturi de tine sa se infiltreze si o persoana care va agita inutil spiritele cu o atitudine ostila si violenta. Incearca sa-l tii la distanta cu tact.

Horoscop 8 martie 2014 – Pesti
Stai un pic si analizeaza cu maxima exigenta ceea ce nu merge bine in planurile tale, pentru ca exista ceva care iti blocheaza evolutia si care te irita. Esti tinut pe loc de dispute aprinse care lasa urme si asupra increderii tale de a duce mai departe ce ai inceput. Nu renunta, ci ia-ti un mic ragaz pentru a mai studia odata toate aspectele problemei, pentru ca pe undeva s-a strecurat o greseala. Daca nu o descoperi acum si daca nu intervii imediat pentru a o remedia sau a o inlatura, candva in viitor va iesi la iveala cu efectele sale nedorite si vei consuma alt timp pretios pentru a te ocupa de ea de urgenta.

Horoscop 8 martie 2014 furnizat de Acvaria