Horoscop 8 martie. Ce rezervă astele fiecărei zodii

Horoscopul zilei de 8 martie. Vezi ce îţi rezervă astrele în această zi.

08 mart. 2016, 07:19
Horoscop 8 martie. Ce rezervă astele fiecărei zodii

Berbec – Este o zi excelenta pentru tine. Relatiile personale vor atinge un nou punct important in viata ta si ar fi bine sa continui pentru ca s-ar putea sa mearga exceptional de bine. Faptul ca esti sensibila si atenta cu cei din jurul tau, va fi recunoscut in sfarsit astazi. Asteapta-te la o zi cat mai frumoasa!

Taur – O atitudine egoista din partea ta nu va fi tolerata astazi, indiferent de circumstante. Nu te detasa de ceea ce vezi in jurul tau si de ceea ce simti pentru ca s-ar putea sa fii de mare ajutor pentru cineva care trece acum prin clipe grele. Nu cauta sa rezolvi toate problemele cuiva, ci mai degraba fii acolo pentru a-l sprijini ascultandu-l/o.

Gemeni – Astazi iti vei da seama ca cel mai mare adversar pe care il ai in viata esti tu si doar tu. Vei porni un proces de introspectie si vei afla multe lucruri utile pentru tine si pentru calea pe care vrei s-o iei. S-ar putea sa-ti aduci aminte si de toti oamenii importanti din viata ta si carora le datorezi ceva pentru cine esti azi, insa mai concentreaza-te si pe tine. Nu te neglija.

Rac – Nu-ti lasa energia pe care o ai astazi sa se disipe in aer. Profita de creativitatea crescuta si rezolva cateva probleme la munca pe care le aveti de foarte mult timp. Simtul tau de amuzament este extraordinar astazi, asa ca vei putea destinde tot biroul si iti vei face si prieteni noi prin atitudinea deschisa pe care o abordezi.

Leu – Al saselea simt isi face aparitia astazi la tine si este mai evident ca niciodata. Bazeaza-te pe instinctele tale si vei vedea ca va fi foarte usor sa te conectezi cu oricine pentru a ajunge la ceea ce-ti doresti. Nu incerca insa sa te indepartezi de plaja ta de valori si moralitati, intrucat s-ar putea sa intri pe un teren minat.

Fecioara – Ai nevoie de o pauza de la rutina si astazi este ziua in care trebuie sa faci treaba asta. Vei vedea cat de usor va fi sa iti pui gandurile si prioritatile in ordine, dupa ce scapi un pic de nebunia cotidianului. Ai nevoie si de odihna, asa ca incearca sa te relaxezi printr-o baie calda si un somn lung sau, de ce nu, un scurt concediu pentru un city break.

Citeşte continuarea pe lyla.ro