Horoscop 8 septembrie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 8 septembrie 2015. Marţi este o zi cu trei ceasuri rele. Citeşte previziunile pentru zodia ta.

07 sept. 2015, 21:19
Horoscop 8 septembrie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 8 septembrie 2015 – Berbec

Nu te crampona atat de mult de lucruri marunte, ci trebuie sa le tratezi cu mai mult umor, ca si cum nu te-ar supara nimic din ceea ce descoperi. Zambeste la micile hopuri care apar, razi la cine stie ce boacana facuta, ia un pic peste picior chiar si cele mai severe conditii, pentru ca e nevoie de o atitudine mai amuzata in fata provocarilor sortii. Daca iti torni cenusa in cap fara motiv la orice fleac, vei vedea ca se agraveaza si mai mult lucrurile, or, o atitudine vesela, ca si cum totul ar fi floare la ureche, chiar te ajuta sa gasesti mult mai repede iesirea din incurcatura. Joaca-te un pic, nu ai ce pierde!

Horoscop 8 septembrie 2015 – Taur

Orice vis se destrama la un moment dat tot asa cum si aventura inceputa candva se incheie, fiind nevoit sa revii cu picioarele pe pamant si sa privesti realitatea in fata. Pentru ca esti un om care iubeste enorm libertatea (de miscare, de decizie, de creatie) simti ca, dupa acel final de film de actiune, parca iti lipseste ceva si trebuie sa te supui unor conditii printre care nu ai cum sa te misti in voie. Revin in discutie legi, regulamente, limite stricte, ceea ce nu-ti convine deloc, dar tot ce poti face in acest moment, cand balonul de sapun se sparge, e sa speri cu tarie ca realitatea dura trece, si curand vei porni o noua aventura pe placul tau!

Horoscop 8 septembrie 2015 – Gemeni

Ai o stare mai pasiva, mai distanta, care da de inteles ca esti in fata unui abandon. Nu mai ai puterea sau interesul de a continua un drum de la care nu mai ai nimic de castigat, si ceva iti spune ca cel mai bine e sa lasi totul balta acum. Consideri ca ai facut tot ce se putea pentru a salva situatia, dar probabil e cel mai intelept lucru pe care il poti face in acest moment: sa inchizi acest capitol si sa te detasezi de toate. Ce era de invatat de aici, e deja asumat si acumulat in experienta ta de viata, deci nu insista sa mai trezesti la viata un proiect care nu mai evolueaza. Ai meditat asupra lucrurilor si ai ajuns la concluzia curajoasa ca cel mai bine e sa pui punct aici si acum.

Horoscop 8 septembrie 2015 – Rac

Daca vezi soarele pe cer, iesi afara, pentru ca aerul proaspat si cerul senin sunt medicamentele cele mai eficiente pentru starea in care te afli. Fie ca e o stare de depresie care te paste, fie ca e o problema de sanatate, nu de vitamine ai nevoie, ci de lumina cat mai multa ca sa-ti invadeze mintea si sufletul. Acasa, inchis intre patru pereti, nu vei primi doza de energie pozitiva de care ai nevoie, ca atare mergi undeva unde stii ca vei gasi doze maxime de veselie, de optimism, de culoare, de distractie. Inconjoara-te de copii si de activitati placute sufletului tau si iti vei reveni ca prin farmec.

Horoscop 8 septembrie 2015 – Leu

Tu esti reprezentantul de seama al luptei pentru justitie si vei imbraca haina de judecator, gata sa scoti la iveala adevarul gol-golut. Desi ai multi adversari combativi, intuitia ta iti spune ca lupta lor nu e corecta, ca se folosesc de mijloace neadecvate situatiei de fata si, inainte de a duce mai departe acest conflict, cauta sa le descoperi adevaratele intentii. Capacitatea ta de a sapa dupa adevar se va solda cu un succes deplin in fata rivalilor, deci nu te lasa pana nu obtii victoria cu orice pret, cu atat mai mult ca tu lucrezi numai cu instrumente legale, juste, cinstite. Cel vinovat va fi scos la iveala si va plati.

Citeşte mai mult pe revista TEO