HOROSCOP 9-15 noiembrie: Săptămână plină de schimbări

HOROSCOP 9-15 noiembrie: Citiţi ce v-au rezervat astrele în cea de-a doua săptămână din noiembrie.

08 nov. 2015, 09:59
HOROSCOP 9-15 noiembrie: Săptămână plină de schimbări

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de suficienta energie pentru a continua proiectele pe care le-ati inceput, insa nu trebuie sa va grabiti si sa actionati fara sa ganditi. Doar astrele va vor ajuta sa vedeti si dincolo de orizont si sa va stabiliti anumite limite peste care chiar sa nu treceti. Stiti bine, prea mult entuziasm strica!

TAUR 21.04-21.05: Jumatatea dumneavoastra sau unul din cei mai buni prieteni va ajuta sa va impliniti un vis. Va atasati parca de persoane care simtiti ca pot sa va indrume mai bine pe drumul pe care porniti. Este o cale noua, care va va duce spre un liman feeric. Trebuie sa-l descoperiti cat de curand.

GEMENI 22.05-21.06: Incep sa se vada rezultatele muncii asidue depuse pana acum. Aveti ganduri marete si va doriti sa ajungeti pe culmile gloriei fara a va gandi prea mult la cat de mult trebuie sa munciti pentru asta. Puneti-va in ordine gandurile, aruncati la cos ideile nebune si de nerealizat. Ei, e mai bine acum? Au ramas destule pe lista, nu?

RAC 22.06-21.07: Este vremea ideala sa incepeti proiecte pe care le-ati abandonat sau le-ati ignorat de prea multa vreme. Relatiile cu apropiatii sunt din ce in ce mai dificile si asta doar din vina dumneavoastra. Ii ignorati sau nu vreti sa-i mai ascultati. Poate nu veti mai exagera cu dorinta de izolare si veti face mai mult sa-i apropiati de cei dragi. O sa observati schimbarea!

LEU 22.07-22.08: Locuinta si familia va preocupa in mod deosebit. Pana la sfarsitul saptamanii va faceti planuri si vreti sa schimbati cate ceva prin casa. Poate va ganditi sa achizitionati ceva mai scump pentru dumneavoastra, poate pentru toata familia, nu stiti inca precis. Va hotarati insa repede!

FECIOARA 23.08-22.09: Este o perioada cand trebuie sa profitati de orice sansa va iese in cale. Va place sa aveti grija de toti ai dumneavoastra insa nu trebuie sa-i judecati prea aspru. Si asa este cunoscut spiritul drumneavoastra critic. Cineva drag va face o surpriza. Poate veti descoperi cel mai frumos cadou ambalat in cea mai ponosita cutie.

BALANTA 23.09-22.10: Nu dati cu piciorul la orice sansa, indiferent de unde vine. Sunteti obisnuiti sa cumpaniti prea mult sau sa alegeti dupa prea multe negocieri. Ei, nu este chiar bine intotdeauna. Uneori sunteti depunctati. In weekend se pare ca aveti cam mult de munca dar aveti si ocazia sa petreceti mai mult cu prietenii.

SCORPION 23.10-21.11: Vi se cer cam multe zilele acestea. Ori sunteti pusi sa demonstrati mai multa afectiune decat puteti oferi, ori mai multa atentie decat sunteti in stare sa oferiti. Totul este sa va concentrati si pe nevoile celor dragi, sa va deschideti sufletul si sa vedeti ca viata este chiar frumoasa.

SAGETATOR 22.11-21.12: La locul de munca sunteti presati sa luati decizii care nu va convin. Reactionati cam dur, insa un coleg mai aproape de sufletul dumneavoastra va linisteste si va face sa intelegeti unde gresiti. Pastrati-va calmul, nu trebuie sa fiti ca un arici. Mare atentie cu sanatatea. Nu va neglijati!

CAPRICORN 22.12-19.01: Stiti ca vi se pare toamna mai frumoasa? Oare de ce? Nu cumva sunteti mai melancolici cand va ganditi la persoana iubita? La atatea intrebari este bine sa va ganditi doar singuri si sa le analizati pe toate partile. Hotarati-va insa mai repede. Lumea isi pierde rabdarea!

VARSATOR 20.01-18.02: Aveti in atentie multe zilele acestea. Va dati seama ca trebuie sa cerneti mult pana veti gasi adevarul. Il cautati de ceva vreme si indoielile va dau tarcoale prea mult. Gata! Opriti-va si nu va mai framantati atat! Uneori se ascunde dupa propria umbra…

PESTI 19.02-20.03: Aveti un pic de furca in aceasta saptamana cu cei mai buni prieteni. Culmea! Tocmai ei va fac viata amara, va sicaneaza si parca va scot din papuci. Mai bine ganditi-va ca vine un moment al platilor. Oricum, atentia vi se muta spre altceva. Asa faceti mereu si din aceasta cauza se incurca itele…

Sursa: revistamagazin.ro