HOROSCOP 9 APRILIE 2014: Lucrurile se pot schimba

HOROSCOP 9 APRILIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru mijlocul săptămânii. 

08 apr. 2014, 22:10
HOROSCOP 9 APRILIE 2014: Lucrurile se pot schimba

Horoscop 9 aprilie 2014 – Berbec
Afacerile tale pot cunoaste azi un moment de varf, cu incasari superioare, cu noi contracte de milioane sau cu ocazii unice, de care trebuie sa profiti imediat. De fapt, orice actiune ce are la baza investirea unui oarecare capital, este acum pe val, deci fii pe faza si nu lasa pe altii sa-ti ia norocul de sub nas. Este o zi a afirmarii si a succesului, in care iti poti demonstra valoarea si poti atrage atentia asupra ta pentru o viitoare reusita de proportii. E sansa ta, ca atare fa un pas in fata si demonstreaza de ce esti in stare si ce atuuri ai!

Horoscop 9 aprilie 2014 – Taur
Conditiile sunt favorabile atingerii scopului tau cel mai mare, dar nu e deloc treaba usoara! Nu ajunge doar sa fii norocos si sa ti se puna pe tava ceea ce visezi sa obtii, ci trebuie sa si pui osul la treaba. Nu te baza doar pe sansa, pentru ca aceasta da, e la dispozitia ta, dar e un drum anevoios pana cand vei ajunge acolo unde ti-ai propus. Treci prin suficiente probe de incercare ce iti demonstreaza ca esti capabil de orice, daca iti intra in cap o idee, si daca treci peste aceste teste, inseamna ca meriti succesul ce te asteapta la final.

Horoscop 9 aprilie 2014 – Gemeni
Bati la usile unei institutii de la care astepti un document oficial de care depinde o viitoare actiune. Ca ai nevoie de aprobarea unui credit la o banca, de o autorizatie pentru a desfasura legal o activitate sau doar acceptul sefilor de a face un pas nou in proiectele incepute la serviciu, stai ca pe ghimpi pana ce raspunsul respectiv ajunge la tine. Va fi cel pe care-l doresti, nu are rost sa-ti pierzi cumpatul din cauza asteptarii, dar trebuie sa-ti sustii cauza cu argumente rationale bine alese si sa dovedesti ca-l meriti.

Horoscop 9 aprilie 2014 – Rac
Ai ocazia de a sta mai mult timp in compania colegilor de serviciu, iar proiectele comune la care va aduceti cu totii contributia leaga si mai mult relatia dintre voi. Nu te deranjeaza ca lucrezi peste program, pentru ca atunci cand sunteti motivati de un scop comun, totul merge mai bine in mediul profesional. Nu mai exista ierarhii, nici invidii sau orgolii absurde, ci sunteti uniti cu totii intr-un proiect de anvergura fata de care aveti cu totii un interes anume. Cineva trebuie totusi sa conduca acest proiect spre succes, si daca ti se ofera sansa, iti vei asuma cu placere rolul de conducator.

Horoscop 9 aprilie 2014 – Leu
Este o perioada cu mari extreme, pentru ca treci de la bucurie la declin pe nepusa masa. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa te bucuri daca azi toate iti merg de minune, deoarece fericirea are de regula si un pret de platit. Fii pregatit pentru suisuri si coborasuri la fel de abrupte, deoarece nu tot ce incepe bine se termina la fel. Dezastrul provocat azi de o greseala poate avea peste cateva zile o solutie de zile mari, trecand astfel de la agonie la extaz (si invers) de cateva ori. Nu extrage concluzii inca, pentru ca lucrurile se mai pot schimba!

Horoscop 9 aprilie 2014 – Fecioara
Nu apar evenimente iesite din comun, dar te bucuri de un confort placut, care iti permite sa le faci pe toate pe indelete. Nu te impinge nimic de la spate, stresul nu exista si nu se poate vorbi nici de situatii neprevazute. Totul evolueaza lent si sigur pe un teren pasnic, ceea ce iti ofera un sentiment de liniste interioara. In asemenea atmosfera calma, te poti ocupa de o multime de sarcini pe care le-ai tot amanat, pentru ca erau chestiuni de rutina pentru care nu gaseai starea necesara. Rabdarea e trasatura principala a zilei si le faci pe toate pe indelete.

Horoscop 9 aprilie 2014 – Balanta
Daca in joc e adevarul pentru care militezi vehement, merita sa investesti toata energia in echilibrarea situatiei, dar nu apela totusi la agresivitate, ca nu cumva exact acest ton sa fie injust fata de altcineva. Ai putea fi prea sever, chiar daca cel din fata ta merita o mustruluiala, dar mai bine demonstrezi adevarul pe cai diplomatice, tolerante, fara a certa pe nimeni. Nici tie nu ti-ar placea sa te critice cineva cu acest ton, deci fii mai atent cum iti prezinti opiniile, ca nu cumva cineva sa se simta atacat pe nedrept.

Horoscop 9 aprilie 2014 – Scorpion
Desi faci parte dintr-un anturaj foarte animat si dornic de actiune, tu nu esti la fel de implicat in activitatile care le dau lor chef de viata. Esti mai comod, nu esti in apele tale, poate te incearca si vreo problema de sanatate, de aceea esti greu de urnit spre vreo activitate noua. Rezervele nu iti permit sa te implici in ceea ce se iveste la orizont, si astepti ca mai intai ceilalti sa dea startul si daca te vor convinge primele lor reusite, poate te vei implica si tu… Momentan stai pasiv, lasand totul sa curga pe langa tine.

Horoscop 9 aprilie 2014 – Sagetator
Ceea ce faci acum devine punctul de plecare al unor actiuni viitoare, tocmai de aceea trebuie sa fii atent la deciziile tale prezente. Investeste tot ce ai mai bun in tine pentru a lua startul corect si implica-te trup si suflet, deoarece roadele vor fi pe masura investitiei de energie de acum. Dai dovada de bucurie si entuziasm pentru ceea ce te asteapta de acum inainte. Din ceea ce daruiesti tu acum, vei primi dublu in curand de la viata, ca atare pune suflet si pasiune in ceea ce vrei sa obtii, pentru ca se poate!

Horoscop 9 aprilie 2014 – Capricorn
Ai facut candva o greseala ale carei urmari te tin acum pe loc. Daca ai fi fost mai atent si nu ai fi scapat din vedere unele detalii, acum nu ai pierde vremea reparand ceea ce nu ti-a iesit. Ce-i drept, la o a doua incercare, lucrurile vor iesi mult mai bine, pentru ca ai invatat ceva din propriile neglijente. E frustrant sa bati pasul pe loc asteptand sa se ridice din calea ta aceasta piedica, dar cu aceasta ocazie iti promiti ca nu vei repeta niciodata aceeasi greseala.

Horoscop 9 aprilie 2014 – Varsator
Se naste o idee noua in mintea ta si o prezinti colegilor cu incredere, cu un aer sigur, convins ca va duce spre rezultate excelente. Vei reusi sa-i convingi si se vor alatura si ei in acest demers, pentru ca nu poti ajunge singur la rezultatele visate. Da, e sansa ta de afirmare, e momentul tau de glorie, dar ca sa te propulsezi in varf, trebuie sa te folosesti de toti cei care pot juca un rol pozitiv in ascensiunea ta. Tu contezi acum, desigur, dar depinzi de sprijinul lor.

Horoscop 9 aprilie 2014 – Pesti
Ca sa poti trece la etapa urmatoare a planurilor tale, trebuie sa accepti si unele compromisuri. Fii adaptabil, flexibil, deschis la alte pareri, nu te crampona de unele idei la care nu vrei sa renunti pentru nimic in lume, pentru ca vei vedea ca atunci cand incepi sa-ti mai ajustezi principiile ferme in functie de realitate, totul va evolua mult mai usor. E pueril s-o tii pe a ta fara sa accepti alternative, pentru ca uneori succesul apare exact de unde nu vrei! Orice victorie cere si un pret de platit, dar si multe renuntari de acceptat!

Horoscop 9 aprilie 2014 furnizat de Acvaria