Horoscop 9 aprilie 2015: Ce îţi rezervă astrele

Horoscop 9 aprilie 2015: Află care sunt zodiile care vor avea partede veşti importante.

08 apr. 2015, 10:03
Horoscop 9 aprilie 2015: Ce îţi rezervă astrele

Horoscop 9 aprilie 2015 – Berbec

Vestile care vin azi de departe au un efect ciudat asupra ta, de parca ti-ar turna in suflet doar temeri si obsesii. Exagerezi cu aceasta atitudine, semn ca esti cam obosit si vezi peste tot numai pericole sau dusmani. Daca poti, evita orice contacte, fie la telefon, fie fata in fata, cu oameni din alt mediu decat cel cu care esti obisnuit, pentru ca iti va fi greu sa ii intelegi si sa-i accepti. Ai senzatia ca ai nimerit dintr-o data intr-un spatiu plin de rivali care au ceva cu tine, desi e doar o senzatie gresita. Fii mai relaxat cand discuti cu necunoscutii: nimeni n-are absolut nimic cu tine!

Citeşte şi Află de câte ori o să iubeşti în viaţă în funcţie de zodie

Horoscop 9 aprilie 2015 – Taur

Pe ce pui tu mana se transforma in succes deplin, deci implica-te trup si suflet! Unii au nevoie de interventia ta salvatoare, de contributia ta efectiva pentru rezolvarea unor aspecte pe care ei nu mai stiu cum sa le duca la bun sfarsit, ca atare te privesc pe tine ca pe eroul lor! Sunt convinsi ca tu detii solutia la problemele in care ei sunt prinsi si abia asteapta sa vii alaturi de ei si sa-i scoti la liman! Asuma-ti aceasta imensa responsabilitate, de a salva pe cei care nu gasesc iesirea din impas, pentru ca tu chiar detii solutiile cele mai bune! Dedica-te lor cu bucurie, pentru ca recunostinta din privirea lor va fi sursa ta de energie pozitiva.

Horoscop 9 aprilie 2015 – Gemeni

Stai bine din punct de vedere financiar, chiar daca ai fi tentat sa spui ca nu, dar fa o comparatie simpla cu ce aveai acum o luna sau cu ce are cineva din preajma ta si ai sa vezi diferenta in avantajul tau. Nu te crampona de banale lipsuri sau datorii, de care oricum nu vei scapa niciodata, ci descopera ce ai in plus, nu ce ai in minus. Comparativ cu alte vremuri, situatia materiala de acum e cu un pas mai sus si ai mai multe motive sa fii multumit decat nemultumit. Simte-te bine in pielea ta cu ce ai la dispozitie, pentru ca tot e ceva decat deloc. Vezi jumatatea plina a paharului.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt zodiile bărbăteşti de care fug femeile

Horoscop 9 aprilie 2015 – Rac

Iubirea e sursa ta de emotii maxime, dar e greu de spus daca e vorba de bucurie sau de tristete, de parca ai parte de ambele fete ale monedei din acelasi loc. Persoana iubita te face si cel mai fericit, dar si cel mai nesigur, pentru ca astepti ceva de la ea si nu mai vine. O vorba anume, un raspuns necesar, o decizie capitala, dar ea tace si te tine ca pe jar in asteptare. Ar fi bine sa-ti iei inima in dinti si sa declansezi tu o discutie sincera, cu cartile pe masa, pentru ca starea aceasta incerta te doboara! Intreaba pe sleau si accepta raspunsul oricare ar fi.

Horoscop 9 aprilie 2015 – Leu

Azi ai o sansa cu totul speciala de a te remarca,d e a atrage toate privirile asupra ta, pentru ca esti, de departe, cel mai bun intr-o confruntare. Increderea deplina care ti se citeste pe chip te ajuta sa iesi in evidenta si astfel toata lumea sa-ti remarce suprematia si calitatile. Lumea va vorbi despre tine azi in termeni elogiosi, semn ca ti se recunoaste valoarea si unicitatea intr-un anumit domeniu, ca atare fa un pas in fata si arata lumii mai clar la ce esti tu cel mai bun. Orice examen, orice confruntare de forte, orice comparatie cu restul lumii te aseaza pe tine in prim plan, pentru ca meriti toate laudele prin ceea ce reprezinti. Ai motive sa fii mandru de tine!

Horoscop 9 aprilie 2015 – Fecioara

Te-ai opus mai demult unei schimbari de directie si credeai ca, daca a trecut momentul, nu vei mai fi pus in aceeasi situatie, dar te-ai inselat. Dupa o vreme, revii in acelasi punct in care esti nevoit sa iei o decizie: vrei sau nu sa pornesti pe aceasta cale? Pentru ca ti-e putin frica de sensuri complet noi si necunoscute, esti tentat sa spui nu si de data aceasta, dar e totusi o schimbare obligatorie care tot se va produce mai devreme sau mai tarziu. Mai bine o accepti acum, nu mai tergiversa lucrurile, pentru ca oricum vei ajunge aici odata. De unele schimbari nu poti fugi!

Citeşte şi Horoscop financiar luna mai 2015: Cine câştiga cei mai mulţi bani luna următoare

Horoscop 9 aprilie 2015 – Balanta

Incearca sa nu ai nici un fel de reactie la vestile care vin astazi catre tine sau la actiunile altora fata de tine, pentru ca s-ar putea sa nu fie reactia cea mai potrivita. Nu e nevoie nici de agresivitate, nici de bucurie exagerata, ci gandeste-te cum sa ramai complet rece la tot ce vezi azi. Vei vedea ca lipsa unei reactii e cel mai bun lucru in situatia de fata, ca sa nu te chinuiesti mai apoi sa repari un eventual raspuns neadecvat. Nu rade, dar nici nu plange, nu porni nimic dar nici nu incheia nimic, stai pe loc, fara nici un fel de decizie. Sunt momente cand pasivitatea sau indiferenta sunt de preferat, ca si acum: nu fa nimic deci!

Citeste mai mult in Revista TEO.