Horoscop 9 aprilie 2024. Taurii trebuie să tragă line în viața personală. Peștii ar trebuie să joace la LOTO

Horoscop 9 aprilie 2024. Iată ce au pregătit astrele pentru această zi de primăvară. Se pare că dragostea plutește în are, iar odată cu creșterea temperaturii de afară a crescut și pofta noastră de iubire.

08 apr. 2024, 15:47
Horoscop 9 aprilie 2024. Taurii trebuie să tragă line în viața personală. Peștii ar trebuie să joace la LOTO
Horoscop 9 aprilie 2024. Taurii trebuie să tragă line în viața personală. Peștii ar trebuie să joace la LOTO

Horoscop 9 aprilie 2024. Planetele sunt aliniate perfect pentru o zi plină de iubire, empatie și emoție. Majoritatea nativilor vor simți nevoia să clarifice aspectele ce țin de viața personală, să stabilească exact „ce și cum” se întâmplă cu partenerul. Cei singuri vor fi mai deschiși, mai receptivi la persoanele din jurul lor, iar inima parcă este pregătită acum să primească iubirea adevărată.

Citește și: Horoscop 8 – 14 aprilie 2024. Daniela Simulescu, predicții incendiare pentru fiecare zodie: „Ca să câștigați ceva trebuie să și pierdeți ceva”

Pe de altă parte, există și nativi norocoși, cărora nu le stă mintea la iubire, ci la câștiguri financiare, investiții și proiecte profesionale.

Horoscop 9 aprilie 2024. Cum s-a împărțit norocul în această zi

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Porți multă durere în interiorul tău. Acest lucru trebuie să se vindece înainte de a fi dispusă să le împărtășești cu altcineva. Astăzi nu este ziua ta norocoasă. Stai departe de activitățile care implică contribuții financiare.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Trebuie să te hotărăști. Vrei să fii singură sau vrei să fii într-o relație? Astrele te sfătuiesc să încerci să te detașezi un pic de trecut și să dai frâu liber sentimentelor. Așteaptă-te la noroc în situații sociale. Numerele tale norocoase sunt astăzi 93, 8 și 63.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nu face promisiuni pe care nu le poți respecta. Acest lucru poate duce la o lipsă de încredere din partea celor din jur. Fii deschisă la noi conversații și oameni noi. Nu știi niciodată ce noroc va aduce o astfel de interacțiune.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Prețuiește fiecare nouă conexiune care vine după mult timp, zâmbește mai mult și abordează oamenii cu încredere. Perioada acesta nu e favorabilă călătoriilor pentru tine deoarece există șanse să îți pierzi lucrurile în timpul călătoriei, scrie YourTango.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Culoarea ta norocoasă va fi portocaliu. Numărul tău norocos va fi 7. S-ar putea să ai ceva noroc când vine vorba de cariera ta. Nu sta prea mult pe gânduri când vine vorba despre oportunitățile care îți ies în cale. Ia decizia și bazează-te mai mult pe instinct și pe experiențele din trecut.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dacă ești într-o relație, vei fi concentrată pe a te îmbunătăți în perioada care urmează. Cu Venus care trimite vibrații ciudate, este foarte probabil dacă ești singură să nu aibă deloc chef de flirt. Astăzi este o zi ideală pentru a face plimbări în natură și a te bucura de tot ce te înconjoară.

Citește continuarea AICI

Citește și: Alina Bădic horoscop 7 – 13 aprilie 2024. Zodia care va fi mângâiată de Dumnezeu și va străluci cu putere