Horoscop 9 februarie 2016: Marţi, trei ceasuri rele?

Horoscop 9 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in data de 9 februarie!

08 feb. 2016, 14:28
Horoscop 9 februarie 2016: Marţi, trei ceasuri rele?

Horoscop 9 februarie 2016 – Berbec

Incearca sa fii ceva mai coerent cand iti expui punctul de vedere, pentru ca ai in preajma ta oameni care nu inteleg nimic, Unii cred ca iei totul prea in gluma, ca nu privesti cu seriozitate problema. Altii au impresia ca nu esti precaut si te arunci asa, in gol, nebuneste, fara sa te fi informat suficient de bine inainte. Oricat de increzator ai fi in ideile tale, bazeaza-te doar pe fapte concrete, pe cifre reale, pe lucruri pe care le cunosc si le inteleg si ceilalti, ca sa nu fii privit ca un ciudat. Originalitatea ideilor tale nu va fi acceptata de oricine, dar macar le poti prezenta cu luciditate.

Horoscop 9 februarie 2016 – Taur

Ceea ce ar fi trebuit sa mearga intr-o directie excelenta ajunge intr-un punct critic in care tot norocul se poate intoarce exact pe dos. Ai mare grija, pentru ca te cam joci cu sansa ta si cum nu esti foarte sigur pe tine, risti sa pierzi si lucrurile bune la care ai ajuns. Este o sansa extrem de fragila, pe care nu o poti valorifica asa cum ar trebui din cauza unor piedici, dar nu cumva tu insuti ti-ai pus bete in roate? Altadata ai dat cu piciorul unor ocazii favorabile care acum iti arata cat de mult ai pierdut, dar e prea tarziu sa mai profiti de ocazia ratata.

Horoscop 9 februarie 2016 – Gemeni

Cine apeleaza azi la parerea ta, o face cu maxima incredere pentru judecata ta limpede si justa, deci nu trebuie sa-i dezamagesti. Analizeaza problema pentru care ti se cere sfatul cu toata luciditatea, fara a tine cu niciuna din taberele implicate. Ceilalti iti respecta modul clar si detasat de a vedea lucrurile, dar mai ales iti recunosc capacitatea de a intelege situatia de pe margine, fara niciun fel de influente din afara. Decizia pe care o iei sau verdictul pe care il oferi va multumi pe toata lumea si se vor supune cu totii, recunoscandu-ti astfel inteligenta si spiritul justitiar distant si corect.

Horoscop 9 februarie 2016 – Rac

Munca ta da roade mai bune decat te-ai asteptat si e normal sa devii din ce in ce mai dornic sa duci mai departe ce ai inceput. Se prefigureaza o recolta bogata, metaforic vorbind, semn ca ai investit tot ce ai avut mai bun in tine pentru a face acesti pasi mari inainte. Adevarul e ca ai fost foarte bine sustinut si stimulat de o persoana care a pus umarul efectiv la reusita ta, deci, daca a venit vremea recoltei, n-ar fi rau sa fie si vremea recunostintei. Multumeste-i, deci, recompenseaza-l cumva, pentru ca fara ajutorul sau concret, roadele nu ar fi fost la fel de bune!

Mai multe, pe revista Teo