Horoscop 9 mai 2015: Nimic nu e veşnic!

Horoscop 9 mai 2015: Citește ce îți rezervă astrele.

08 mai 2015, 11:24
Horoscop 9 mai 2015: Nimic nu e veşnic!

Horoscop 9 mai 2015 – Berbec

Trebuie sa-ti iei ramas bun de la o stare de lucruri care ti-a oferit bucurie, o vreme, de la o persoana care a insemnat ceva pentru sufletul tau sau doar de la o binefacatoare senzatie de liniste care iti va lipsi enorm de acum inainte. Nimic nu e vesnic, mai ales lucrurile bune care aduc fericire, dar nici nu te crampona de ceva care se apropie de sfarsit, fii deschis spre ceva nou! Vei trece la o alta etapa care poate veni cu altceva poate la fel de bun sau si mai bun. Tot ce-i frumos se incheie, din pacate, si la un astfel de final de drum ai ajuns si tu azi, deci fii pregatit sa spui adio trecutului.

Citeşte şi Eşti Leu, ai noroc în dragoste după 22 de ani! La ce vârstă vei fi fericit în dragoste în funcţie de zodie

Horoscop 9 mai 2015 – Taur

Iubirea cere, inainte de orice, incredere unul in altul si acelasi lucru il vrea cel drag de la tine acum. Lasa-te dus de val cu maxima incredere, pentru ca ai alaturi de tine un om demn de iubire. Nu are rost sa-i cauti nod in papura, nici sa-l banuiesti de cine stie ce gesturi incorecte, pentru ca el chiar nu face nimic care sa merite suspiciunea ta. Daca tu ii pui la indoiala toate vorbele, toate gesturile, toate intentiile, cum sa evolueze relatia spre un nivel superior? Daca nici tu nu te simti cu musca pe caciula, dedica-te acestei relatii cu inima deschisa, punand in prim plan sinceritatea, loialitatea, fidelitatea, si rezultatul nu poate fi decat o iubire fericita.

Horoscop 9 mai 2015 – Gemeni

Discutia cu o persoana mai matura are efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, te stimuleaza sa-ti pui mintea la contributie si sa faci planuri marete de perspectiva, dar, pe de alta parte, iti taie un pic elanul, pentru ca iti atrage permanent atentia ca ceea ce visezi nu se ridica peste noapte, ci in timp indelungat si cu imense eforturi. Merita sa visezi ca totul e posibil si ca vei ajunge acolo candva, oricat ar mai dura, dar trebuie sa fii permanent constient ce anume ti se cere ca sa-ti indeplinesti visul pe care celalalt ti-l alimenteaza cu argumente puternice. Detii toate aceste resurse, fii sigur de asta!

Citeşte şi Horoscop haios: De câţi nativi ai aceleiaşi zodii ai nevoie pentru a schimba un bec

Horoscop 9 mai 2015 – Rac

Chiar daca tu esti adeptul actiunilor lente, pe indelete, cu termene de lunga durata, de data aceasta ti s-ar cere totusi un efort sustinut rapid, pe loc, in termen scurt. Incearca sa-ti aduni fortele in acest sens si sa-ti canalizezi toata atentia asuprea lui, pentru ca rezultatele vor aparea foarte repede. Trebuie sa pui accent pe spontaneitate, promptitudine, viteza de lucru, pentru ca e totusi o situatia care se cere rezolvata repede. Ieri daca s-ar putea, deci nu mai ai timpul necesar de care ai avea nevoie. Energia pe care o investesti intr-o activitate epuizanta te va ajuta sa ajungi repede la rezultatele scontate.

Horoscop 9 mai 2015 – Leu

Ai de ales intre doua directii la fel de tentante. Pe moment, ai vrea sa le urmezi pe amandoua, pentru ca nu te poti opri asupra uneia singure, dar dupa o vreme vei ajunge la concluzia ca nu sunt valabile ambele, ca de fapt fugi dupa doi iepuri care nu duc acolo unde crezi. Asculta ce-ti transmite mintea dar si ceea ce-ti sopteste inima, deoarece pare a fi o decizie in care ambele resurse ale tale au ceva de spus. Cantareste pe indelete, nu te grabeste nimeni sa dai raspunsul pe loc, nici sa actionezi pripit, dar alege ceea ce se pliaza perfect pe sperantele tale actuale.

Horoscop 9 mai 2015 – Fecioara

Joci un rol salvator pentru o persoana care are nevoie de sfaturile tale ca de aer. Ai, cu siguranta, mai multa experienta decat amicul tau aflat in impas, esti impartial si ai mintea limpede, si ii vei impartasi din experienta ta de viata cu multa placere, multumit ca ai ocazia sa spui ce stii. Nu pune la suflet ceea ce auzi de la prietenul tau, pentru ca tocmai pe discernamantul si judecata ta rece mizeaza si el atunci cand cauta la tine indrumare. Logic, rational, detasat de influente emotionale, vei reusi sa-i oferi o solutie practica foarte buna, adaptata perfect la situatia lui.

Vezi şi Astrologie: Cât timp îţi poartă pică zodiile

Horoscop 9 mai 2015 – Balanta

De dragul familiei esti capabil de orice, fiind convins ca si ei ar face la fel pentru tine. Dar vai, ai putea avea o surpriza foarte neplacuta cand vei vedea realitatea. Candva ai facut ceva important pentru cineva drag iar acum, cand ar fi momentul potrivit sa-ti intoarca serviciile, descoperi ca ori nu e de gasit, ori cauta scuze ca sa scape de responsabilitate, ba chiar incearca tot el sa profite de tine, pentru ca cerseste in continuare ajutor si intelegere si se plange intruna, ca sa-ti castige compasiunea. Nu pici tu din nou in aceasta plasa, dar te poti trezi la realitate ca sa cunosti astfel cum e omul atunci cand ai avea nevoie de el.

Citeste mai mult in Revista TEO.