Horoscop 9 Mai 2015: Peşti, mare atenţie!

Horoscop 9 Mai 2015: Peștii pot face alegeri greșite în dragoste, iar Săgetătorii pot avea mici dificultăți financiare, potrivit Bewoman.ro.

08 mai 2015, 13:51
Horoscop 9 Mai 2015: Peşti, mare atenţie!

Horoscop Berbec 9 Mai 2015

Trebuie să vă feriți de cheltuieli inutile pentru că problemele financiare pot să apară în orice moment. Prudența și răbdarea va fi crucială în acest sens. În iubire, încercați să primiți criticile partenerului dumneavoastră dacă argumentele sunt rezonabile.

Citeşte şi Horoscop: Cum îi închizi gura, în funcţie de zodie

Horoscop Taur 9 Mai 2015

Fiți atenți la oportunități, pentru că acestea v-ar putea aduce progrese în profesie sau activitatea dvs. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, încercați să precizați în mod clar abilitățile și cunoștințele. În dragoste, este posibil că cineva să va cunoască mai bine.
 
Horoscop Gemeni 9 Mai 2015

Ar trebui să petreceți un pic de timp pentru a pune în ordine anumite aspecte ale rolurilor în afaceri sau în casa dvs. Acest lucru previne complicațiile sau negocierile greoaie ale ultimului moment. În iubire, astrele vă oferă magnetism și putere de seducție.

Citeşte şi HOROSCOP: Topul zodiilor care vor face bani uşor în luna mai

Horoscop Rac 9 Mai 2015

Trebuie să munciți mai mult dacă vă doriți unele îmbunătățiri economice. Cu toate acestea, pentru a îndeplini anumite etape trebuie unele sacrificii. La nivel emoțional, ați putea întâlni pe cineva care vă iubește sincer și pasional.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.


loading...