Horoscop 9 martie 2015: Ce v-au rezervat astrele la începutul săptămânii

Horoscop 9 martie 2015: Horoscopul din 9 martie pentru toate zodiile.

09 mart. 2015, 04:17
Horoscop 9 martie 2015: Ce v-au rezervat astrele la începutul săptămânii

Horoscop 9 martie 2015 – Berbec 

Nu face din tantar armasar, altfel tot tu iti strici ziua! Lasa stresul deoparte si nu te mai enerva la orice fleac. Motive de iritare vei avea tot timpul, dar numai tu le dai mai multa atentie decat ar merita. Azi dai piept cu o serie de nimicuri care te scot, de-a dreptul, din sarite, dar daca reusesti sa le tratezi cu indiferenta, vei trece mult mai repede peste ele. Tu esti cel care le faci sa para mai importante sau mai grave decat sunt, pentru ca cea mai buna solutie, in asemenea situatie, ar fi sa nici nu le bagi in seama, dar e greu de crezut ca vei reusi sa nici nu le observi.

Horoscop 9 martie 2015 – Taur

Cu cat stai si te gandesti mai mult la o problema, cu atat descoperi mai multe motive de ingrijorare. Nu privi totul doar din prisma greutatilor sau probelor prin care treci pentru a depasi acest impas, ci priveste cu luciditate si intelepciune, ca sa vezi ce ai de invatat din asta. Iti faci griji fara motiv, ti se pare mult prea greu pentru nivelul tau actual, dar daca te-ai detasa un pic de asa zisa gravitate a situatiei, ai vedea ca nu e nici grav, nici rau, nici dificil de rezolvat. Daca privesti totul cu teama si cu pesimism, e si normal sa nu vezi in jur decat hopuri, dar daca ai analiza la rece, ca si cum nu ai fi tu implicat, ai descoperi repede cai de iesire.

Horoscop 9 martie 2015 – Gemeni

De unde nici nu te astepti, azi ai putea primi vesti excelente cu privire la bani. E ca si cum descoperi o noua sursa de venit sau reusesti, numai tu stii cum, sa faci banii de care dispui sa sporeasca! Bravo tie, ai idei bune si profitabile de a castiga mai mult, dar ti se cere mai multa energie depusa in proiectele tale. Cu cat muncesti mai mult, cu cat iti extinzi mai mult orizonturile si te implici in mai multe directii generatoare de venit, cu atat ajungi mai rapid la prosperitate, ca atare, daca vrei bani mai multi, nu te limita la ceea ce faceai si inainte. Cauta si alte idei creatoare care sa te puna la treaba pentru un profit binevenit.

Horoscop 9 martie 2015 – Rac

Ai avea multe de spus cuiva din fata ta, dar ceva te opreste sa fii atat de sincer si sa-ti deschizi inima. Ti-e frica sa nu riposteze, sa nu inteleaga gresit, sa nu aiba si el replici carora sa nu stii cum sa le faci fata, dar nu e bine sa-ti tot reprimi parerile. Daca ai ceva de spus, spune, indiferent de reactiile celor carora te adresezi. A tacea, a rata ocazia de a vorbi, a te retrage in banca ta lasand pe altul sa se manifeste, ar fi un semn de slabiciune, poate si de lasitate, or ideile pe care vrei sa le expui merita sa fie cunoscute. Fa un pas in fata si spune ce gandesti, ce simti, ce doresti, nu mai tine in tine!

Horoscop 9 martie 2015 – Leu

Duci dupa tine niste resentimente care ar fi trebuit sa dispara demult din inima ta, dar tu nu le poti sterge inca din memorie. La originea acestei stari negative e un conflict mai vechi care nici nu mai e valabil, a trecut, dar tu tot despre el aduci vorba. A devenit o povara pentru tine, o obsesie chiar, si nu reusesti sa scapi odata de sub aceasta influenta negativa. Ai impresia ca cel cu care nu te-ai inteles candva te priveste si acum cu ostilitate sau ca lumea isi aduce aminte de problema aceea de demult, ceea ce nu e deloc adevarat. Toti au uitat, numai tu esti cel care se mai gandeste la asta, deci nu mai zgandari de unul singur rana!

Citeşte mai mult pe revista TEO