Horoscop 9 martie 2016: ce ţi-au rezervat astrele în funcţie de zodie

Horoscop 9 martie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele pentru joi. 

08 mart. 2016, 14:35
Horoscop 9 martie 2016: ce ţi-au rezervat astrele în funcţie de zodie

Horoscop 9 martie 2016 – Berbec

Ai curajul propriilor opinii, nu sta in banca ta lasandu-i pe altii sa-si dea cu parerea, cand ai si tu atatea comentarii interesante de facut. Poate ideile tale suna un pic altfel, mai indraznete sau mai moderne si greu de acceptat de ceilalti, dar intr-o zi lumea iti va da dreptate si va ajunge la vorba ta. Esti un vizionar, cu un pas inaintea multora, dar nu trebuie sa taci doar pentru ca vezi lucrurile altfel. Poti fi un deschizator de drumuri pentru cei care nu au curaj sa se aventureze spre directii nebatatorite. Fii tu cel care le arata ca se poate si altfel, ca exista si alte variante, si poate prin exemplu personal te vor urma!

Horoscop 9 martie 2016 – Taur

Orice lucru minunat are la baza un sacrificiu, si merita sa faci si tu astfel de gesturi ca sa poti duce mai departe ce ai inceput. Azi traiesti, la nivel personal, ceva din balada mesterului Manole, pentru ca sacrifici ceva pentru visul tau cel mare. Nu te gandi la ce renunti sau la ce pierzi acum, ci doar la ceea ce vei obtine la capatul acestor eforturi. Merita, deci nu mai analiza tributul ce se cere platit, pentru ca recompensa pe care o vei obtine la final e un puternic sentiment de satisfactie, de implinire, care contrabalanseaza perfect toate aceste emotii negative trecatoare. Nu conteaza suferinta de acum fata de bucuria de la capat!

Horoscop 9 martie 2016 – Gemeni

Daca nu pui mana chiar acum pe sansa care ti se ofera, vei regreta mai apoi ca ti-ai taiat singur elanul care te-a cuprins initial. E o chestiune de noroc, maine nu va mai trece pe aici. Poate ti-e frica sa incerci, sa risti, sa profiti de ocazie, dar daca iti reprimi dorinta, nu vei mai avea parte de aceleasi auspicii norocoase altadata. Trebuie sa fii pe faza, spontan in reactii si raspunsuri, sa nu ceri timp de gandire si nici sa cauti scuze din comoditate, deoarece e un moment unic ce trebuie folosit pe loc. Te vei felicita singur ca ai fost atat de iute cand ai spus da, ca atare ia taurul de coarne si profita de rarisima – sau chiar unica – ocazie care se iveste.

Horoscop 9 martie 2016 – Rac

Integreaza-te in mediul in care te afli, pentru ca te vei simti excelent printre acei oameni. Vei vedea cat de multe ai in comun cu ei, cat de usoara e comunicarea, de parca ati fi cu totii din aceeasi familie. Poate nici acasa nu esti atat de bine inteles, cum esti astazi de aceste persoane atat de diferite, si totusi atat de asemanatoare. Azi ai un puternic sentiment de apartenenta la un grup, la un colectiv bine inchegat, care te primeste cu bratele deschise ca pe unul de-al lor. De tine depinde sa te faci placut de acestia, deci fii amabil, comunicativ, pozitiv, ca sa te adaptezi de minune!

Citeşte mai multe pe revista Teo