HOROSCOP 9 MARTIE 2019: Zi plină de cheltuieli pentru o zodie. Previziunile zilei de sâmbătă

HOROSCOP 9 martie 2019. Pentru Fecioare se anunta o perioada grea din punct de vedere financiar, plina de cheltuieli. Afla si tu ce iti rezerva astrele.

08 mart. 2019, 10:52
HOROSCOP 9 MARTIE 2019: Zi plină de cheltuieli pentru o zodie. Previziunile zilei de sâmbătă

HOROSCOP BERBEC

Ai senzatia ca toata lumea are ceva cu tine, dar nu e deloc asa. Cei care te critica, o fac cu un ton constructiv, prin care chiar vor sa-ti fie de ajutor, nicidecum sa-ti taie elanul. Asculta parerile altora, chiar daca nu esti de acord cu ele, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei ajunge la vorba lor. Merita sa tii minte opiniile care se vehiculeaza, nu le ignora, pentru ca vei regreta intr-o zi ca nu ai ascultat ba de unul ba de altul care ti-au oferit informatii folositoare candva. Daca acum spui nu, cand vei da piept cu ceea ce ti-au spus ei acum, vei incerca sa-ti amintesti ce ai trecut cu vederea.

HOROSCOP TAUR

E o zi cu doua fete, de parca treci de la o extrema la alta de cateva ori. Ceea ce incepe rau, tinde ulterior spre bine, dar nu tine mult si aluneci inapoi in zona sensibila, dar aceasta oscilatie sus-jos se va mentine pe tot parcursul zilei, incat nici nu vei putea spune, la final, daca ziua a fost buna sau rea, de vreme ce cunosti ambele fete ale monedei. Nu trata nimic la extreme: bucura-te cu moderatie iar problemele trateaza-le cu umor, deoarece o atitudine de mijloc – nici plus, nici minus – ar fi de preferat. Constient ca ai parte si de bine si de rau la pachet, in acelasi timp, vei sti sa depasesti cu bine orice situatie.

HOROSCOP GEMENI

Un hop financiar te obliga sa opresti orice afacere in derulare pana la noi ordine. Posibil sa resimti un gol in portofel, peste care vei trece, dar cat timp nu primesti bani in plus care sa acopere lipsa, nu poti merge mai departe in ce ti-ai propus. Poate e vorba de o amanare a unei plati, de incapacitatea de a-ti achita o datorie mai veche, de imposibilitatea de a cumpara acum un obiect pentru care ai facut deja sacrificii, ca atare e bine sa lasi investitiile pe altadata. Momentan, nu mai sunt posibile si nici recomandabile, dar in curand se va reechilibra balanta.

HOROSCOP RAC

Daca vrei sa ai o zi de succes, incearca sa faci echipa cu persoane mai mature, cu mai multa experienta, de la care ai si tu inca foarte multe de invatat. Stai mai mult in compania celor in varsta, a fratilor mai mari, a parintilor, a prietenilor dintr-o generatie superioara celei din care faci parte, pentru ca sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Cere-le parerea, pentru ca ei vad lucrurile cu totul altfel decat tine, de la nivelul experientei lor bogate de viata si se arata dispusi sa ti-o impartaseasca si tie, cu drag.

HOROSCOP LEU

Ceva placut se apropie de sfarsit deci trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca nu te vei mai bucura de aceasta senzatie placuta multa vreme. Tot ce-i frumos se incheie, la un moment dat, vei ramane cu amintirile placute, cu trairile acumulate, dar trebuie totusi sa te detasezi si sa treci mai departe fara a te crampona de senzatii. Nimic nu-i vesnic: nici iubirea, nici fericirea, nici vacanta, deci de maine te vei gandi la aceste placeri cu jind, cu dor, cu nostalgie, dar multumit ca ai avut parte de ele.

HOROSCOP FECIOARA

Banii nu sunt pe un teren prea bun ca sa-ti faci planuri costisitoare, ca atare trebuie sa dramuiesti cu prudenta fiecare leut, ca sa nu dezechilibrezi balanta. Nu inseamna ca nu vei plati tot ce ti-ai propus, ci doar ca, dupa ce lista da datorii va fi adusa la zi, nu prea vei mai ramane cu nimic pe langa. Fa un efort sa tii sub control cheltuielile acestei perioade, pentru ca te afli pe un teren cam sensibil in care orice abatere inutila se poate solda cu alte si alte datorii. Daca anumite cumparaturi nu sunt obligatorii chiar acum, mai bine renunti la ele sau le lasi pentru altadata, cand vei sta mai bine cu banii.

HOROSCOP BALANTA

Esti nostalgic si iti aduci aminte de vremuri de demult, poate de pe vremea copilariei tale sau de cand erau copii tai mai mici. Poate ai ocazia de a trece prin locuri de care esti atasat emotional, de care te leaga amintiri intense si pe care le credeai demult uitate, dar iata ca ele mai au si astazi efecte dintre cele mai profunde. Ceva important din trecut revine acum in actualitate dandu-ti linistea peste cap, pentru ca nici tu nu stii clar ce este: fericire sau regret? Poate retraiesti aceleasi emotii de atunci!

HOROSCOP SCORPION

Compania persoanei iubite are un efect fantastic asupra ta. De altfel e un schimb reciproc excelent de energii aici, pentru ca si tu ii faci bine celui drag ori de cate ori ii stai alaturi. Fiecare intra in joc cu alte resurse, completandu-va perfect unul pe altul. Cand unul conduce, celalalt urmeaza indeaproape, investind pasiune si incredere in deciziile liderului. Cand primul propune o cale, partenerul il sustine moral si emotional cu toata dragostea, iar acest dialog va merge de minune azi in cuplu.

HOROSCOP SAGETATOR

Nu renunta nicio clipa sa crezi cu tarie in norocul tau, in sansa ta de a-ti indeplini un mare vis, pentru ca esti pe drumul cel bun. Trebuie sa ramai concentrat permanent la scopul tau cel mare, deoarece e o calatorie care dureaza si in care fiecare pas facut conteaza. Crede cu tarie in succesul final si investeste in ceea ce te asteapta la capat toata energia ta, toata gandirea pozitiva, toate sperantele, pentru ca ele devin resursele unui succes de care te vei bucura ani de zile. Esti inca la faza constructiei, ridici acum zidurile puternice ale cladirii de mai tarziu, dar fii sigur ca fiecare caramida e pusa la locul potrivit. Continua cu rabdare!

HOROSCOP CAPRICORN

Daca atmosfera e tensionata in jurul tau, apeleaza la toate instrumentele diplomatice pentru a restabili armonia, Detii cele mai bune resurse pentru a aseza la masa tratativelor chiar si pe cei mai aprigi inamici, pentru ca ai un talent aparte de a le vorbi, de a le explica anumite lucruri. Parca ai fi un politician bun care convinge masele printr-un discurs alert si tonic, ce stimuleaza pe toata lumea spre o directie pozitiva. Foloseste-ti aceste calitati pentru a motiva pe cei care stau pe loc, pentru a restabili linistea intr-o disputa, pentru a deschide o cale noua de mers, in care tu vei fi conducatorul, capitanul, presedintele!

HOROSCOP VARSATOR

Decat sa stai si sa-ti faci atatea procese de constiinta ca nu stii cum sa iesi dintr-un impas, mai bine te-ai elibera de griji si temeri si ti-ai pune imaginatia bogata la treaba. Esti plin de idei excelente, numai gandirea negativa te blocheaza sa te manifesti in voie, ca atare e nevoie de un efort de vointa din partea ta ca sa te rupi de starea sumbra in care ai alunecat. Nu te mai plange, nu te mai teme de orice, nu mai vedea in jur doar riscuri si pericole, ci lasa-ti mintea sa inventeze libera, pentru ca propria ta creativitate va gasi azi cele mai interesante solutii. Stii ce ai de facut, doar ca preferi sa spui prea repede: nu pot.

HOROSCOP PESTI

Ai mereu de invatat din experientele nefaste, deci nu trebuie sa aluneci spre pesimism sau spre severe procese de constiinta doar pentru ca nu ti-a iesit un plan in care ai investit energie. Asculta de la cei care au trecut prin situatii similare pentru a auzi cum s-au descurcat ei in momentele critice si urmandu-le exemplul. Ai noroc sa primesti un sfat bun de la cineva care a facut aceeasi greseala in trecut si a depasit cu brio momentul, ca atare poti face ce-ti spune ca sa nu duci prea departe o situatie neplacuta. O poti evita ascultandu-l cu luare aminte!