Horoscop 9 martie 2024. Sâmbătă, se anunţă certuri cu rudele, iar o poză veche din telefon trezeşte nostalgii

Taurii își doresc să celebreze fiecare reușită cu persoana pe care o iubesc, în timp ce Peștii trebuie să aibă o discuție serioasă cu persoana specială din viața lor, deoarece simt că se lovesc de un zid când încearcă să comunice ceea ce simt.

08 mart. 2024, 11:56
Horoscop 9 martie 2024. Sâmbătă, se anunţă certuri cu rudele, iar o poză veche din telefon trezeşte nostalgii

Horoscop 9 martie 2024 Berbec

Astazi este un vant puternic sub aripile tale si poti intelege ca energia zilei se transforma. Acum ai ocazia sa faci pasi mari in ceea ce vrei sa obti. Acesta poate fi momentul sa faceti schimbari importante in atitudinea dvs. actuala. Acceptati diferentele de opinii. Opiniile diferite va pot ajuta sa intelegeti situatia. Sfat: Relaxeaza-te seara dupa pofta inimii tale.

Taur

Incercati sa nu cantariti totul. Nu demontati lucrurile. Intelegeti acest lucru ca un intreg. Problemele mentale si emotionale tind sa te deranjeze mai mult. Nu ar trebui sa incercati sa le disecati. Acest lucru va crea doar mai multe probleme. Sfat: Astazi ar trebui sa fii vigilent.

Horoscop 9 martie 2024 Gemeni

In timp ce lucrati pentru a mentine lucrurile in echilibru astazi, amintiti-va ca unul dintre lucrurile cheie este sa va distrati. Fericirea este un element extrem de important in ecuatia cosmica, mai ales intr-o zi ca aceasta. Cu cat poti fi mai optimist cu privire la o anumita situatie, cu atat va fi mai usor sa o faci. Un zambet te poate duce prin orice usa in care alegi sa intri. Sfat: Mersul la cumparaturi va aduce o multime de beneficii.

Citește și Horoscop dragoste. Zodiile care sunt pe cale să-și întâlnească sufletul pereche. Cine sunt nativii care au parte de conexiuni speciale

Rac

Nu fi prea emotionat in legatura cu situatia de astazi. S-ar putea sa te simti coplesit, dar daca mergi pe aceasta cale, s-ar putea sa ajungi intr-o groapa de nisip emotional de care e greu de scapat. Asigura-te ca ai un prieten caruia sa-i impartasesti totul, astfel incat sa fii pregatit pentru orice ai putea intalni in calatoria ta emotionala. Sfat: va puteti astepta la certuri cu rudele, nu hraniti conflictele.

Horoscop 9 martie 2024 Leii depun prea mult efort la locul de muncă

Leii își doresc ca această zi de sâmbătă să se termine mai repede, însă pare că acest lucru este tot mai greu de realizat, deoarece șeful lor au alte planuri pentru ei. Deși ați reușit să terminați toate proiectele pe care le aveați de rezolvat, șeful vostru vă roagă să primiți câteva responsabilități în plus, ceea ce nu puteți să refuzați. Nu aveți starea necesară pentru a face acest lucru, însă la finalul zilei veți realiza că această muncă suplimentară o să vă ajute.

Fecioarele au probleme pe plan financiar

Fecioarele sunt adesea foarte calculate, mai ales când vine vorba de propriile lor finanțe, însă în ziua de sâmbătă, o cheltuială neprevăzută le va lua prin surprindere. Luna martie a avenit la pachet cu multe sume de bani pe care le datorați, motiv pentru care situația voastră financiară nu a fost atât de fericită. Încercați să cereți ajutorul persoanelor din jurul vostru, iar deși acestea tind să creadă că exagerați fiecare situație prin care treceți, vor înțelege și vă vor ajuta așa cum trebuie.

Luna martie aduce noroc cu carul în viața acestor zodii! Cei doi nativi binecuvântați de astre la început de primăvară

Horoscop 9 martie 2024 Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ai nevoie de odihnă, timp să te relaxezi și să te bucuri și de partea mai simplă a vieții. Astăzi poate fi o experiență minunată dacă găsești echilibrul potrivit între a rezolva sarcinile zilnice și relaxare. Ia în considerare să închei o zi încărcată la serviciu cu o activitate amuzantă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Poate fi distractiv să cumperi și să vinzi obiecte despre care crezi că după un timp își vor crește valoarea. Cu toate acestea, Jupiterul pătrat al Lunii indică o nevoie de precauție atunci când vine vorba de activitățile online. Setează-ți anumite limite de securitate.

Horoscop 9 martie 2024 Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Cunoaște-te pe tine mai întâi și vei vedea cât de câștigată o să fii la finalul zilei. Chiar dacă ai oameni în jur care îți cer să te schimbi, tu fă ceea ce consideri că e mai bine. Cu toate acestea, este posibil să nu vezi situațiile în aceeași lumină cu ei. Decizia îți aparține, scrie YourTango.com.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Faptul că te-ai gândit să ștergi din telefon anumite poze mai vechi, te poate pune pe gânduri. Sigur te vei duce cu gândul la situații pe care nu le-ai încheiat și ai vrea ca ele să se rezolve. Nu mai sta pe gânduri și fă tu primul pas spre rezolvarea tuturor lucrurilor care ar putea duce la conflict la un moment dat.