Horoscop 9 martie. Bani gratis, iubiri secrete şi colegi trădători. Previziunile zilei pentru toate zodiile

Horoscop 9 martie 2018. Evenimentele de ieri vor lăsa o amprentă puternică asupra zilei de azi. Peştii vor descoperi colegi trădători, bani gratis pentru Balanţă, iar o iubire secretă îl chinuie pe Scorpion. Capricornul nu mai vede nimic în afară de persoana pe care o iubeşte, Gemenii salvează cariere, iar Racul pică la mijloc nevinovat, într-o ceartă.

08 mart. 2018, 15:45
Horoscop 9 martie. Bani gratis, iubiri secrete şi colegi trădători. Previziunile zilei pentru toate zodiile

Horoscop 9 martie 2018 pentru Berbec

Berbecul va face tot posibilul să uite cât mai curând această zi. Te trezești târziu, te duci la birou și ai atât de muncă, încât nici măcar nu o să îţi dai seama când vine seara şi trebuie să pleci de la muncă. N-o să ajungi la timp pentru o petrecere, iar când o să ajungi în final, te vei plictisi groaznic. Mai bine rămâi acasă, în sânul familiei sau cu prietenii, te vei distra mai bine. Doar aşa o să scapi de oboseala din timpul zilei şi o să te relaxezi puţin.

Horoscop 9 martie 2018 pentru Taur

Taurul astăzi va trebui să abandoneze un eveniment planificat anterior. Nu doriți să vă petreceți mult timp într-un blocaj de trafic, deci amânați o vizită la membrii familiei dvs., invocând situații nefericite. Totuşi, nu veți petrece timpul liber acasă, ci într-o vizită la nişte prieteni care stau foarte aproape.

Horoscop 9 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenilor le este recomandat în această zi să fie foarte concentraţi asupra sarcinilor de muncă. Un prieten foarte bun cu care lucraţi are o problemă foarte serioasă şi voi o să-i fiţi de mare ajutor. O să vă fie veşnic recunoscător, pentru că o să-i salvaţi chiar locul de muncă. Acest lucru o să vă fie de folos cândva.

Horoscop 9 martie 2018 pentru Rac

Racul va fi foarte nemulțumit astăzi, din cauza unui membru al familiei care o să încerce să vă organizeze programul în aşa fel, încât o să vă dea peste cap toate planurile. O să invite acasă nişte persoane, iar înainte să puteţi face ceva în această privinţă vă pomeniţi cu oamenii pe cap, nefiind pregătit pentru acest lucru. Urmarea va fi o ceartă monstru, încercaţi să purtaţi discuţia în contradictoriu după ce pleacă oaspeţii, altfel o să fie foarte neplăcut pentru toată lumea.

 

Horoscop 9 martie 2018 pentru Leu

Leii pe 9 martie 2018 trebuie să evite nişte cheltuieli majore sociate cu o achiziție foarte costisitoare. Nu poți cumpăra acest lucru din magazin, însă vei găsi acelaşi produs pe internet, pe site-urile de vânzări, reuşind să economiseşti o sumă considerabilă. N-o să vă puteţi bucura prea tare de acest lucru, pentru că va trebui să sărbătoriţi achiziţia cu o altă sumă de bani destul de consistentă. Oricum aţi face, azi vă despărţiţi de o importantă sumă de bani.

Horoscop 9 martie 2018 pentru Fecioară

Fecioara în această zi va fi foarte leneșă. În încercarea de a compensa această lipsă de energie, sunteţi nevoit să apelaţi la mai multe căni de cafea, lucru care s-ar putea să vă dăuneze şi o să fii cam agitat la locul de muncă. Este posibil să intri într-un conflict la locul de muncă, însă tu eşti cel care are dreptate, iar pragmatismul de care dai dovadă nu poate fi combătut cu argumente. Eşti în formă maximă chiar şi atunci când nu funcţionezi la capacitate optimă.

Horoscop 9 martie 2018 pentru Balanţă

Balanţa va acționa azi în calitate de pacificator. Seara, te duci să-ți vizitezi prietenii de familie, dar o să-ţi dai seama imediat ce intri în casă că vizita n-a fost o idee inspirată. Cuplul respectiv o să inceapă să se certe şi tu o să priveşti uimit cum scandalul ia amploare de la un lucru foarte mic. Nu vă retrageţi în linişte şi interveniţi. O să le salvaţi căsnicia şi veţi fi recompensat şi financiar, cu un cadou foarte luxos, ca mulţumire.

Horoscop 9 martie 2018 pentru Scorpion

Zi foarte dificilă pentru Scorpioni. O să refuzaţi să credeţi ce vă spune un prieten apropiat despre persoana pe care o doriţi în viaţa voastră. Acest prieten vă va spune că persoana cu care doriți să începeți o poveste de dragoste vă folosește pentru propriile interese, fără a avea sentimente reale pentru dvs. Decideți că prietenul spune astfel de cuvinte numai din invidie. Dar, când toate aceste lucruri vi se confirmă, vă veţi convinge că spune adevărul. Cu toate acestea, nu veți reuși să depășiți pasiunea pentru iubirea voastră înșelătoare, indiferent cât de greu veți încerca. Grea încercare.

Horoscop 9 martie 2018 pentru Săgetător

Această zi îi va da Sagetatorului o relaxare emoțională completă. Veți petrece timp într-o călătorie scurtă, care va lăsa o impresie plăcută. Te vei întoarce acasă târziu seara și nu vei avea nici măcar puterea de a goli pungile. Vei merge direct la culcare cu gândul la ce frumos ţi-au petrecut ziua şi vă gândiți cum ar fi să vă mutaţi acolo.

Horoscop 9 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornii în această zi vor fi departe de tot ceea ce este legat de viață sau de finanțe. Veți fi consumați de sentimentele iubitoare pe care le veți experimenta pentru noua dvs. jumătate sau, dacă ați avut un partener permanent pentru o lungă perioadă de timp, vă veți bucura de afecțiunea reînnoită. Nu veți observa nimic în jurul vostru sau al nimănui, cu excepția celui pe care îl iubiți. Visul dvs. va fi ușor deranjat de un apel telefonic care sugerează că participați la o întrunire de lucru, înainte de a se încheia ziua.

Horoscop 9 martie 2018 pentru Vărsător

Vărsătorul astazi nu va avea bucurii deosebite, nici dezamagiri dureroase. Vei face lucruri plictisitoare la locul de muncă, urmăriți o prezentare interesantă și vă bucurați în linişte de masa preferată de prânz. Deci, ziua va trece, lăsând în urmă doar o amintire. Mare grijă spre seară, când ajungeţi acasă. Este posibil să aveţi un eveniment rutier, sau cineva să vă implice într-unul.

Horoscop 9 martie 2018 pentru Peşti

Pe 9 martie, nativilor din Peşti nu li se recomandă să rămână acasă. O să vreţi să faceţi asta, pentru că e vineri şi vă gândiţi să aruncaţi o minciună la muncă, să nu vă duceţi. N-o faceţi, cineva o să vă dea de gol, dar nu din greşeală. O să vă faceţi de râs şi nu vreţi asta, mai ales că este un loc de muncă relativ nou. Mergeți la lucru și încercaţi să plecaţi mai devreme, dar nu lipsiţi sub nicio formă.