Horoscop 9 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop: Zi de 9 martie cel putin interesanta pentru toti nativii zodiacului.

09 mart. 2016, 07:37
Horoscop 9 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Berbec – Ai petrecut o perioada lunga de timp incercand sa-ti stabilesti emotiile si sa vezi ce vrei sa faci exact pe plan sentimental pentru a-ti fi mai bine. E posibil sa devii foarte sensibila astazi si sa uiti de treaba pe care o ai de facut, iar asta nu-ti va face deloc bine. Ia-ti o zi libera, pune-ti gandurile in ordine si ia o decizie care sa te favorizeze.

Taur – Ar trebui sa incepi sa aplici sfaturile pe care le dai altora pentru tine. Te-ai neglijat in ultima perioada si ai uitat ca si tu esti importanta si ai nevoie de o vorba buna. Nu ezita sa apelezi la un prieten apropiat sau sa te izolezi de cotidian printr-o scurta plecare pe la munte, la aer curat. Fii receptiva la vorbele pe care le vei primi. Iti vor fi de ajutor.

Gemeni – Esti pe un drum necunoscut tie, intrucat nu esti obisnuita cu tine fiind serioasa si disciplinata. Chiar daca ti se pare ciudat, sa stii ca asta e cel mai bun drum pe care poti sa-l parcurgi! Mentine-ti energie asta si concentreaza-te pe tine pentru a evolua. Imbratiseaza schimbarea pentru ca e pozitiva!

Rac – O forta radicala si cateva evenimente iti vor distruge increderea in cineva sau intr-un anumit lucru. Nu trebuie sa te superi si nici sa disperi, ci sa-ti vezi de propriile tale seturi de valori si principii si sa nu renunti la a fi un om cat mai bun. Schimbarea poate fi dureroasa, insa este binevenita!

Leu – Lucrurile vor deveni un pic cam tensionate astazi pentru tine. S-ar putea ca cei apropiati tie sa ti se prezinte cu cateva probleme ce necesita ajutorul tau si va trebui sa-i ajuti. S-ar putea sa fii nevoita sa-ti calci un pic pe orgoliu, insa nu te stresa prea tare. S-ar putea sa fie vorba despre ceva foarte simplu.

Fecioara – Viata ta arata astazi de parca e o lupta a gladiatorilor din Roma. Vestea buna e ca toate aceste evenimente vor contribui la dezvoltarea ta personala, asa ca da tot ce ai mai bun tine pentru a putea evolua intr-un profesionist mai bun! Vei trece cu usurinta peste toate provocarile pentru ca esti un om foarte puternic!

Contnuarea pe lyla.ro