Horoscop 9 octombrie 2019: Zi de urgenţe financiare, de achitat facturi, ori de platit rate. PREVIZIUNILE ZILEI de miercuri

Horoscop 9 octombrie 2019. Citiţi, pe RomaniaTV.net previziunile astrale pentru ziua de joi. Pentru o zodie începe cea mai bună perioadă din an.

08 oct. 2019, 13:54
Horoscop 9 octombrie 2019: Zi de urgenţe financiare, de achitat facturi, ori de platit rate. PREVIZIUNILE ZILEI de miercuri

Horoscop 9 octombrie Berbec

Astazi esti cam sensibil si fara chef. Ar fi bine sa te concentrezi mai mult asupra propriei persoane decat sa pui la suflet ce spun ceilalti. Nu ignora nici aspectul sanatatii, n-ar fi rau sa-ti ajustez dieta la sezon, sa faci mai multa miscare in aer liber. 

Horoscop 9 octombrie Taur

S-ar putea sa apara niste evenimente sociale la care sa fii nevoit sa participi. Totusi, selecteaza-le doar pe cele care importante, caci altfel nu vei mai avea timp sa-ti termini treburile zilnice. Rezerva-ti timp si pentru momente de odihna. 

Horoscop 9 octombrie Gemeni

Evita contactul cu persoane frivole si fii cat mai discret, mai ales spre seara cand se anunta intalniri cu prietenii. Ar fi bine si daca ai reusi sa te abtii sa iti divulgi intentiile sau planurile de viitor.

Horoscop 9 octombrie Rac

Treci printr-o perioada mai speciala. Esti interesat de filozofie, religie sau discipline spirituale. Iti vei petrece mare parte din zi studiind, asa ca, prietenii care spera sa te scoata in oras, trebuie sa mai astepte!

Horoscop 9 octombrie Leu

Esti presat de cateva urgente financiare, de achitat facturi, ori de platit niste rate. Iti petreci ziua numarand si impartind banii. La final vei avea o surpriza placuta, iti raman niste bani disponibili, mult mai multi decat te-ai fi asteptat. 

Horoscop 9 octombrie Fecioara

Ar fi cazul sa-i acorzi atentie si partenerului de viata, altfel risti sa te trezesti cu reprosuri sau dialoguri contradictorii neplacute. Fii inventiv, improvizeaza pe moment, ideea e ca la sfarsitul zilei sa-i vezi celui drag un zambet de multumire pe fata.

Horoscop 9 octombrie Balanta

Rutina si repetitia actiunilor nu iti este pe plac, dar cu putin efort vei depasi totul cu bine. Detaseaza-te si ocupa-te mai mult de sufletul tau! Poate o plimbare mai lunga in natura sau o iesire cu prietenii in oras, te vor face sa vezi lucrurile altfel maine!

Horoscop 9 octombrie Scorpion

Ai mici discutii cu persoana iubita legat de niste investitii. Fiecare vine cu propria-i viziune, cand vine vorba de cumparaturile mai urgente. Ca sa nu va certati, luati-le, cumva, pe rand… Daca stii sa presari putin umor in asemenea discutii, sunt sanse mari sa treci repede peste orice neintelegere.

Horoscop 9 octombrie Săgetător

Săgetătorii recuperează anumite obiecte pe care credea că le-a pierdut. Stau mai bine la capitolul memorie și rezolvă câteva probleme apelând la amintire.

Horoscop 9 octombrie Capricorn

Capricornii primesc niște daruri importante de la o rudă ori de la un prieten apropiat. Sunt puși în fața unor situații interesante și prind o energie bună.

Horoscop 9 octombrie Vărsător

Vărsătorii realizează că în viață tupeul nu e totul. Trebuie să ai și cumsecădenie atunci când îți susții punctul de vedere sau adevărul.

Horoscop 9 octombrie Pești

Peștii se izolează și meditează asupra lucrurilor pe care ar trebui să le schimbe de urgență în viața lor. Nu sunt foarte comunicativi.