Horoscop 9 septembrie 2015. Uite ce îti rezervă astrele

Horoscop 9 septembrie: Racii au parte de surprize în familie, Gemenii au de dat nişte răspunsuri, iar fecioarele îşi stabilesc viitorul azi.

09 sept. 2015, 03:52
Horoscop 9 septembrie 2015. Uite ce îti rezervă astrele

Horoscop 9 septembrie 2015 – Berbec

Sunt mai multe lucruri care iti plac la fel de mult si nu stii sa alegi care e cel mai bun pentru tine in acest moment, de aceea incerci, o vreme, sa te imparti pe mai multe planuri carora le acorzi aceeasi importanta. Va veni o zi in care va trebui sa tragi o linie si dintre toate aceste variante sa te decizi asupra uneia singure. Stii cum se spune, ca atunci cand fugi dupa doi iepuri nu prinzi niciunul! Asa trebuie sa faci si tu acum, sa alegi un singur vis pe care sa-l ridici cu pasiune pas cu pas.

Horoscop 9 septembrie 2015 – Taur

Poate nici nu-ti dai seama inca, dar ai ajuns la punctul de apogeu al unui proiect la care ai muncit intens alaturi de altii. Va priviti unii pe altii si vi se pare uimitor ca ati ajuns deja aici, la succesul pentru care ati tras atata… Meritati, cu totii, felicitari, deci sarbatoriti victoria! Mai mult decat atat: succesul la care ati ajuns cu totii devine punctul de start spre nivelul urmator, pentru ca voi nu va opriti aici. Deja discutati cu mult entuziasm despre etapele urmatoare, care vor fi si mai provocatoare, si mai motivante. Stiti ca se poate ajunge la succes, aveti deja dovezi palpabile, deci ajunge doar sa preluati atitudinea aceasta si s-o duceti mai departe.

Horoscop 9 septembrie 2015 – Gemeni

Joci rol de judecator impartial si just intr-o situatie complicata. Multa lume asteapta raspunsul tau, semn ca are incredere in verdictul pe care il vei emite. Tu vezi lucrurile de pe margine, fara a fi direct implicat, si reusesti sa analizezi problema pe toate partile: si argumentele pro, si argumentele contra, incat sa oferi, la final, o parere avizata si bine documentata. Parca ai avea acces la un set de legi (scrise sau nescrise) ce te ajuta sa oferi celor care au nevoie de indrumare exact calea cea mai potrivita. Satisfactia ta va fi sa vezi relaxarea de pe chipurile lor, dupa ce problema se rezolva.

Horoscop 9 septembrie 2015 – Rac

Atmosfera placuta din familie este cel mai de pret aspect al vietii tale din acest moment. Esti un parinte dedicat sau, daca nu ai devenit inca parinte, esti un fiu minunat de care se bucura parintii tai cu maxima satisfactie. Schimbul de vorbe frumoase, de afectivitate, de emotii din sanul familiei este la cote inalte, cu sansa de a trai unele momente de varf in familie: o nunta, un botez, venirea pe lume a unui bebelus, o mutare in casa noua sau orice alt eveniment frumos si special care vizeaza relatia ta cu cei dragi. Azi ai curaj sa spui, cu mana pe inima, ca esti fericit!

Horoscop 9 septembrie 2015 – Leu

Ce iubesti tu cel mai mult? Sa detii controlul, asa e, si asta vei cauta si azi in aventura care ti se deschide in fata ochilor. Nu te preocupa atat de mult rezultatul, destinatia, ceea ce te asteapta la final, cat senzatia de satisfactie deplina pe care o ai ca tii in maini tale fraiele acestei actiuni. Ce-i drept, esti potrivit in asemenea pozitie, pentru ca poti fi si un foarte bun conducator de echipa, dar uneori transformi dorinta de a conduce in agresivitate verbala, in autoritate exagerata, in placerea de a o face pe durul, aruncand in stanga si-n dreapta cu vorbe grele. Foloseste-te de acest atu intr-un sens constructiv, nu pentru a-i ingenunchea pe ceilalti.

Horoscop 9 septembrie 2015 – Fecioara

Viitorul tau se scrie chiar azi, deci nu trata nimic din ceea ce faci ca si cum ar fi o joaca sau o intamplare. Din ce sapi tu acum pe terenul pe care il ai la dispozitie se va ridica ceea ce vei avea sau vei fi tu peste cateva zile sau luni, deci trebuie sa fii foarte atent la ingrediente. O eroare facuta acum poate da peste cap toata constructia, tocmai de aceea trebuie sa te apleci cu maxima grija asupra detaliilor chiar de aici, de la sursa. Felul in care torni fundatia depinde de energia pe care o investesti, de gandurile pe care le trimiti in univers cu privire la acest plan la care visezi, deci incarca-le pe toate cu iubire, optimism si dorinta de succes. Conteaza enorm cum iei startul!

Cite;te mai mult pe revista Teo