Horoscop: Aceasta este cea mai secretoasă zodie!

Nativii acestei zodii sunt persoane timide si rezervate si le este greu sa isi exprime sentimentele, preferand sa tina totul pentru ei.

15 mai 2016, 10:47
Horoscop: Aceasta este cea mai secretoasă zodie!

Aceasta zodie tine multe secrete si nu vrea sa isi impartaseasca cu cei din jur ideile si sentimentele, chiar daca sunt persoane apropiate. Are o teama imensa de a fi ranita, asa ca prefera sa isi tina gandurile ascunse. Nu se lasa dusa de nas si pune mult accent pe rationalitate.

Ii plac banii si da dovada de materialism in majoritatea cazurilor. Nu este deloc o zodie cu dare de mana si, in secret, se gandeste cum sa faca mai multi bani, gasind in acelasi timp si modalitati de a economisi.

Nu sta foarte bine la capitolul relatii, ba chiar ii este foarte greu sa stabileasca relatii cu alte persoane. Nu este foarte sociabila si detesta atunci cand cei din jur ii pun intrebari si incearca sa afle cat mai multe. Isi mascheaza foarte bine adevaratele sentimente, asa ca nu stii niciodata daca trairile pe care le afiseaza sunt veritabile sau nu. Oricum nu ii place sa vorbeasca despre asta. Daca o sa o intrebi ceva despre personalitatea ei, o sa iti dea un raspuns evaziv, iar in sinea ei deja se simte iritata pentru ca esti prea curios.

Afla care e cea mai secretoasa zodie de pe Huff.ro