Horoscop ACVARIA 24 – 30 septembrie 2018. Trei zodii au o săptămână memorabilă. Previziuni complete

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018. Citește horoscopul săptămânii pentru zodia ta și vezi dacă te afli printre zodiile care vor avea parte de o săptămână de vis. Tu ce zodie ești?

23 sept. 2018, 07:44

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018 BERBEC
Nu poți depăși chiar orice situație făcând haz de necaz, ci e nevoie și de rațiune, de discernământ, de analiză la rece. Treci acum printr-o provocare pe care, altădată, ai tratat-o cu un dram de superficialitate, ca și cum ar fi fost o bagatelă, dar de data aceasta nu mai merge aceeași rețetă.

Nu te poți preface că nu există, nici că ar fi floare la ureche, ci trebuie s-o privești atent pe toate fețele ca s-o înțelegi corect și s-o rezolvi cu cap. Vei fi mândru de ideile care îți vin și, dacă mai asculți și de sfaturile altora mai înțelepți sau mai învățați, ai numai de câștigat.

Unele probleme trebuie luate la bani mărunți, detaliu cu detaliu, și trecute prin prisma rațiunii cu luciditate. Nu glumi de orice aspect, pentru că nu e chiar așa de simplu cum pare!

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018 TAUR
Dai piept cu o situație cu care nu te poți obișnui: golul. Simți că e un mare gol în viața ta și nu știi cum să-l umpli. Privești în portofel? E gol. Privești în inima ta? Poate e gol și acolo? Cauți soluții prin minte? Nu apare nimic.

Da, pentru că te vei lovi de acest cuvânt – NIMIC – de câteva ori pe parcursul săptămânii, ceea ce devine frustrant pentru tine, dacă ai așteptări mari. Din nimic, nimic se naște, ca atare primul pas ca să depășești acest mare hop e să faci totuși ceva: să ieși din zona aceasta în care nu se întâmplă nimic.

Fii cu luare aminte pentru că de undeva poate apărea o mână de ajutor, un sfat, o părere care să-ți ofere totuși ceva care să te scoată din zona aceasta ternă.

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 spetembrie 2018 GEMENI
Nu se împlinesc chiar toate visele și ai tendința de a suferi mai mult decât e cazul, deși tu ești o fire care trece mai ușor peste micile eșecuri.

Uneori, visele nu se împlinesc pentru că n-ai avut curaj să le exprimi în cuvinte, să le transmiți spre Univers ca pe o cerere fermă. Alteori pentru că nu ai știut să ceri ajutor de la cei care ar fi putut participa cumva la concretizarea lor.

Dar de cele mai multe ori nu se împlinesc pentru că nu ai tu însuți încredere în ele, nu le alimentezi cu iubire, cu speranță, cu energie pozitivă, cu tot ce ai mai bun în tine, ci le lași doar la stadiul de imaginație bogată. Sau poate chiar toate trei la un loc? Vezi de unde poți să începi să le expui mai clar.

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018 RAC
Nu merită să suferi pentru cine știe ce problemă care poate nici nu te privește personal. Pui prea mult la suflet poveștile lacrimogene care apar din toate părțile, deși nu sunt ale tale și nu trebuie să te zbuciumi atât de mult.

Treci peste ele ca și cum ai privi la un film: e o acțiune a altor personaje, nu a ta, deci ce rost să te frămânți pentru problemele lor. N-au decât să și le rezolve singuri, iar tu să te simți bine în pielea ta și să te bucuri că viața ta, în acest moment, e chiar lejeră.

Găsești soluții la propriile hopuri mult mai ușor decât alții, deci tu chiar vezi luminița de la capătul tunelului când altul spune că e încă blocat în întuneric. Tu sari peste piedici fluierând, deși cel de lângă tine se chinuie… Asta-i viața!

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018 LEU
Indiferent de vârsta pe care o ai – că ai 6 sau ai 86 – situația cu care te confrunți săptămâna aceasta necesită multă luciditate, responsabilitate, rațiune, discernământ, valori chiar superioare vârstei pe care o ai.

Dacă ești încă extrem de tânăr și nu ai de unde să le știi pe toate, poți apela cu încredere la alții mai maturi care sunt acolo să te îndrume. Chiar dacă uneori îndrumarea lor vine sub formă de predică, de critică, sau chiar de reproș, ascultă atent ceea ce au de spus, pentru că ți se predă o lecție de viață care îți va fi de folos mai devreme sau mai târziu.

Vei simți că închei săptămâna aceasta puțin mai înțelept, mai bogat – intelectual vorbind – tocmai pentru că ai mai pus o cărămidă la omul responsabil și matur din tine.

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018 FECIOARĂ
Te simți total debusolat și nu știi încotro s-o iei, pentru că ești în fața unei alegeri dificile și ambele direcții par la fel de tentante. Pe care s-o alegi? E greu de spus, pentru că și una și alta au ceva de oferit, ca atare va trebui să stai și să analizezi foarte atent argumentele pro și contra și dintr-un unghi, și dintr-altul, pentru a fi sigur că nu ai ales doar cu inima.

Vei primi ghidare, nu te teme, și cel mai bun sfat va veni acum de la persoane dragi care te vor completa de minune. Ajunge doar să spui că nu știi ce să faci iar sfaturile venite vor întregi de minune imaginea incompletă pe care ți-ai format-o deja.

Nu ai de unde să le știi pe toate, da, tocmai de aceea trebuie să ai curajul să ceri ajutor de la alții. Să nu te mire că refrenul acestei săptămâni va fi: sună un prieten!

Citeşte mai multe pe revista Teo