Horoscop Adi Bunea 17-23 ianuarie 2022. Zodia care se va confrunta cu duşmani ascunşi. Sunt mai aproape decât şi-ar fi imaginat. VIDEO

Soarele rămâne într-un parcurs echilibrat, alegerile între influenţa sa pozitivă şi cea negativă aparţine fiecăruia dintre noi.

18 ian. 2022, 08:30
Horoscop Adi Bunea 17-23 ianuarie 2022. Zodia care se va confrunta cu duşmani ascunşi. Sunt mai aproape decât şi-ar fi imaginat. VIDEO

Horoscop Adi Bunea 17-23 ianuarie 2022. Ce sectoare de viaţă sunt influenţate în bine sau în rău, în această săptămână, aflăm de la astrologul România TV, Adi Bunea.

Horoscop Adi Bunea 17-23 ianuarie 2022 BERBEC

Poţi primi o veste bună referitoare la un sprijin de care beneficiezi din partea unor persoane care te simpatizează. Mai afli o informaţie bună despre o conjunctură favorabilă de care vei avea parte în viitorul apropiat. Totuşi, parcursul tău profesional poate fi afectat de anumiţi colegi care sunt, de fapt, duşmani ascunşi.

Horoscop Adi Bunea 17-23 ianuarie 2022 TAUR

Poţi obţine câştiguri rezultate din activitatea ta profesională. Domeniile favorite sunt sportul, arta, divertismentul şi turismul. Creşterea veniturilor se mai poate produce dacă te afli în străinătate indiferent de domeniul de activitate. Totuşi, lumea nu va avea o părere bună despre tine din cauza problemelor profesionale sau de cuplu.

Citeste si Horoscop 2022 cu Pavel Globa: Trei zodii lovite de ghinion, trei zodii aflate sub stea norocoasă în acest an

Horoscop Adi Bunea 17-23 ianuarie 2022 GEMENI

O sumă de bani primită sub formă de ajutor de la o rudă apropiată te ajută să-ţi regăseşti echilibrul psihic şi energetic şi astfel ai o stare bună de sănătate. Totuşi, implicarea ta într-un conflict de autoritate şi finalul negativ al acestui diferend te pot face să iei decizii nepotrivite care te pot îndepărta de planul tău de destin.

Horoscop Adi Bunea 17-23 ianuarie RAC

Poţi avea o bună relaţie cu partenerul de viaţă şi te poţi înţelege bine cu cei din comunitatea în care locuieşti. Karma ta pozitivă îşi face simţite efectele. Cu toate acestea, dacă te afli într-o deplasare de plăcere în ţară sau în străinătate, poţi rămâne cu o datorie financiară cam mare şi dificil de achitat în viitor.

Horoscop Adi Bunea 17-23 ianuarie 2022 LEU

Câştigurile acumulate în ultima perioadă îţi aduc progres şi bune rezultate în activitatea ta profesională. Tot la locul de muncă poţi primi un ajutor sau poţi să ieşi cu bine dintr-o situaţie dificilă. Chiar şi aşa, relaţia de cuplu poate fi afectată de o datorie bănească pe care o aveţi de achitat împreună la o rudă apropiată.

Horoscop Adi Bunea 17-23 ianuarie 2022 FECIOARĂ

Te bucuri de multă apreciere din partea tuturor, totul se datorează atitudinii tale verticale în faţa evenimentelor dificile prin care ai trecut, al echilibrului şi a stăpânirii de sine pe care ai avut-o. Totuşi, un dialog prea dominator cu partenerul de viaţă îţi poate aduce în viitorul apropiat conjuncturi nefaste în mai multe împrejurări.

Horoscop Adi Bunea 17-23 ianuarie 2022 BALANŢĂ

Poţi beneficia de o locuinţă mult mai confortabilă sau în condiţii mult mai avantajoase, mai ales dacă te afli în străinătate. În schimb, dacă te duci la petreceri, ieşi în oraş la distracţie sau pleci într-o excursie, ar fi bine să nu te laşi prins într-o altercaţie sau să comiţi o contravenţie cât de mică. Vei plăti o sumă usturătoare.

Horoscop Adi Bunea 17-23 ianuarie 2022 SCORPION

Eşti favorizat în obţinerea unor documente de la locul tău de muncă, acte necesare pentru aprobarea unui împrumut de care ai mare nevoie. Totuşi, în momentele pe care le petreci acasă, nu trebuie să ai o atitudine autoritară, iar dacă vrei să te distrezi, trebuie să ai grijă ca toată lumea să se simtă bine, nu te gândi numai la tine.

Citeste si Horoscop special: Cum afecteaza Luna plina a Lupului zodiile! Pregateste-te sa te scufunzi adanc in sentimentele tale!

Horoscop Adi Bunea 17-23 ianuarie 2022 SĂGETĂTOR

Te poţi apropia şi mai mult de partenerul de viaţă, asta ca urmare a câştigurilor realizate în ultima perioadă şi datorită creşterii prestigiului şi a respectului de care te bucuri din partea cunoscuţilor. Cu toate acestea, poţi primi o veste nu prea bună în legătură cu un membru mai în vârstă al familiei.

Horoscop Adi Bunea 17-23 ianuarie 2022 CAPRICORN

Îţi poate merge bine dacă te afli în străinătate. Totodată, indiferent unde te localizezi, ai o stare psihică şi fizică bună, care îţi conferă o puternică rezistenţă în faţa unor afecţiuni medicale pe care le depăşeşti aproape fără să îţi dai seama. În schimb, unele erori în acte la locul de muncă îţi pot aduce pierderi financiare.

Horoscop Adi Bunea 17-23 ianuarie 2022 VĂRSĂTOR

Obţinerea unei sume de bani şi o conjunctură favorabilă care nu a depins de tine te ajută în capitolul distracţiei, pasiunilor şi al plăcerilor. Astfel, te poţi bucura de o scurtă excursie sau de ieşiri la distracţie. În schimb, nu vei putea rezolva o problemă de sănătate decât dacă ai sprijin material şi relaţii.

Horoscop Adi Bunea 17-23 ianuarie 2022 PEŞTI

Rezultatele bune obţinute recent în plan profesional şi bunul mers al relaţiei de cuplu te fac să te simţi foarte bine acasă unde eşti iubit şi apreciat de toţi membrii familiei tale- În schimb, te poţi confrunta cu probleme de sănătate sau alte necazuri.

Astrologul România TV, Adrian Bunea, poate fi găsit pe pagina de Facebook AdiBun Astrolog.