Horoscop Adi Bunea 24-30 ianuarie 2022. Încurcături şi conflicte la locul de muncă, neînţelegeri cu partenerul de cuplu şi sacrificii făcute pentru acesta

Planeta Mercur trece de la un parcurs negativ la unul echilibrat. Ce sectoare de viaţă sunt influenţate în bine sau în rău în funcţie de alegerile noastre, aflăm de la astrologul România TV, Adi Bunea.

25 ian. 2022, 12:57
Horoscop Adi Bunea 24-30 ianuarie 2022. Încurcături şi conflicte la locul de muncă, neînţelegeri cu partenerul de cuplu şi sacrificii făcute pentru acesta

Horoscop Adi Bunea 24-30 ianuarie 2022 BERBEC

Renumele şi prestigiul tău sunt în creştere, asta după bunele rezultate obţinute în activitatea profesională. Comunicarea şi faptul că ajuţi pe toată lumea îţi aduc numai aprecieri. Cu toate acestea, poţi avea mari pierderi materiale provocate de un membru al familiei sau cauzate de o problemă de sănătate care nu-ţi dă pace.

Horoscop Adi Bunea 24-30 ianuarie 2022 TAUR

Domeniul străinătăţii şi al studiilor este animat în această perioadă. Astfel, te bucuri de sprijin din partea unor persoane care te simpatizează dacă ai de susţinut un examen sau dacă te afli în străinătate. În schimb, supărarea cauzată de imposibilitatea obţinerii unui împrumut îţi poate afecta imunitatea şi starea ta de sănătate.

Horoscop Adi Bunea 24-30 ianuarie GEMENI

Din punct de vedere financiar, te poţi bucura de rezultate din tranzacţii imobiliare sau poţi înregistra beneficii din alte surse decât munca ta. Dacă, în schimb, ai păcate de plătit din vieţile tale anterioare, te poţi confrunta cu dificultăşi la locul de muncă, poţi avea neînţelegeri cu partenerul de cuplu sau veniturile pot scădea.

Citeste si Horoscop februarie 2022. Cele mai norocoase zile din lună pentru fiecare zodie

Horoscop Adi Bunea 24-30 ianuarie 2022 RAC

Relaţia de cuplu poate merge bine. Un câştig material neaşteptat aduce liniştea şi pacea în relaţie. Comunicarea şi nivelul de înţelegere dintre tine şi partener revin la normal. Chiar şi aşa, faptul că nu-ţi este recunoscută adevărata ta valoare profesională, te poate face să iei unele decizii greşite în activitatea de la locul tău de muncă.

Horoscop Adi Bunea 24-30 ianuarie 2022 LEU

Ai ocazia să faci lucruri bune sau chiar sacrificii pentru cei din jurul tău, şi este vorba despre colegii de muncă sau partenerul de viaţă. Alegerea ta de a-i ajuta sau nu poate avea indirect consecinţe în viitor. Totuşi, rezultatele unei deplasări în strîinătate îi pot face pe cei din jurul tău să nu aibă o părere prea bună despre tine.

Horoscop Adi Bunea 24-30 ianuarie FECIOARĂ

Poţi beneficia de conjuncturi favorabile pentru a te distra sau pentru a te ocupa de lucrurile care îţi fac plăcere. Totodată, apropiaţii care te respectă şi te apreciază te vor sprijini să te relaxezi şi să te simţi bine. Totuşi, dacă te afli în străinătate, poţi avea probleme cu locuinţa sau unele încurcături la locul de muncă.

Horoscop Adi Bunea 24-30 ianuarie 2022 BALANŢĂ

Este posibil să dai o petrecere acasă prilejuită de întoarcerea ta din străinătate sau a unei persoane apropiate. Sărbătoarea va fi reuşită, toată lumea se va simţi bine. În cazul negativ, poţi fi indirect afectat de problemele financiare ale partenerului de viaţă sau poţi înregistra pierderi din neatenţie în conturile bancare.

Horoscop Adi Bunea 24-30 ianuarie 2022 SCORPION

Poţi primi o veste bună în legătură cu situaţia ta profesională. Tot ceva de bine poţi afla legat de familia ta şi de intrarea în posesia ta a unei sume de bani sau a unui bun de valoare. Cu toate acestea, relaţia cu partenerul de viaţă poate fi şubrezită de unele conjuncturi nefavorabile prin care treci, în special financiare.

Horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie 2022 SĂGETĂTOR

Poate avea loc o mişcare în sectorul câştigurilor rezultate din munca ta. Ai un sprijin important din partea unor persoane care te simpatizează după dialogurile pe care le-ai avut cu aceştia. Totuşi, lucrurile rele pe care le-ai făcut în trecut îţi pot aduce acum probleme de sănătate sau momente neplăcute dacă vrei să te distrezi.

Horoscop Adi Bunea 24-30 ianuarie 2022 CAPRICORN

Conjuncturile favorabile de care beneficiezi în contrapartidă pentru ajutorul pe care l-ai acordat în trecut şi câştigurile materiale acumulate recent îţi dau o stare de siguranţă, de încredere şi, implicit, ai o stare bună de sănătate. Totuşi, vei avea un episod de distracţie mai neplăcut din cauza unui membru al familiei.

Citeste si Horoscop Camelia Pătrăşcanu 24-30 ianuarie 2022. Săptămână de foc pentru zodii, probleme mari în weekend

Horoscop 24-30 ianuarie 2022 VĂRSĂTOR

Pentru faptele tale bune din vieţile anterioare primeşti acum o răsplată şi astfel beneficiezi de sprijin material dacă doreşti să pleci într-o excursie. În schimb, implicarea ta într-un conflict verbal la locul de muncă te poate face atât de nervos încât nimeni din familie nu se mai poate înţelege cu tine acasă.

Horoscop Adi Bunea 24-30 ianuarie 2022 PEŞTI

Ai momente bune la locul de muncă. Susţinerea directă de care beneficiezi din partea partenerului de viaţă şi a familiei are consecinţe pozitive în activitatea ta profesională. Totuşi, poţi primi una sau mai multe veşti negative din punct de vedere financiar în legătură cu o deplasare turistică sau o petrecere la care ar trebui să participi.

Astrologul România TV, Adrian Bunea, poate fi găsit pe pagina de Facebook AdiBun Astrolog.