Horoscop Adi Bunea 7-13 februarie 2022. Taurii obţin o promovare la serviciu, în timp ce activitatea Racilor la locul de muncă va fi afectată. Fecioarele trec prin situaţii nefaste care le storc toată energia

Planeta Marte responsabilă de energia şi voința noastră schimbă sectoarele de viață în care îşi exercită influențele.

07 feb. 2022, 10:45
Horoscop Adi Bunea 7-13 februarie 2022. Taurii obţin o promovare la serviciu, în timp ce activitatea Racilor la locul de muncă va fi afectată. Fecioarele trec prin situaţii nefaste care le storc toată energia

Horoscop Adi Bunea 7-13 februarie 2022. Cum reacționează fiecare semn zodiacal, aflăm de la astrologul România TV, Adi Bunea.

Horoscop Adi Bunea 7-13 februarie 2022 BERBEC

Karma ta pozitivă îţi aduce o veste bună sau poţi obţine aprobarea unui document important. Totodată, persoanele care te simpatizează şi te respectă te vor susţine în acţiunile tale. Totuşi, din cauza unor conjuncturi mai nefaste, resursele financiare pe care le obţii de la locul de muncă pot scădea simţitor.

Horoscop Adi Bunea 7-13 februarie 2022 TAUR

Câştigurile realizate în ultima vreme sau un examen recent promovat constituie o motivaţie puternică pentru ascensiunea ta profesională. Cu voinţă, o promovare la locul tău de muncă este posibilă. Totuşi, te poţi confrunta cu o problemă de sănătate cauzată de distracţii sau de faptul că lumea te cam evită.

Horoscop Adi Bunea 7-13 februarie GEMENI

Faptul că ai grijă de aspectul tău fizic şi eşti foarte atent la ţinutele pe care le foloseşti vor face să fii remarcat în momentele mai importante la care participi, personalitatea şi energia ta vor fi apreciate. Totuşi, karma ta negativă îţi aduce momente grele acasă în familie sau poţi avea dificultăţi dacă te afli în străinătate.

Citeste si Horoscop Camelia Pătrăşcanu 7-13 februarie 2022. Ce zodii încep bine săptămâna, zilele norocoase pentru fiecare

Horoscop Adi Bunea 7-13 februarie 2022 RAC

Îţi concentrezi toată energia şi voinţa pentru a promova un examen sau pentru a pleca în străinătate. Totodată, pentru realizarea acestor obiective ai susţinerea deplină a partenerului de viaţă. Totuşi, unele ieşiri cam dese la distracţie îţi pot afecta activitatea de la locul de muncă şi parcursul tău profesional.

Horoscop Adi Bunea 7-13 februarie 2022 LEU

Bunele rezultate pe care le ai în activitatea ta profesională plus unele conjuncturi norocoase, îţi aduc câştiguri materiale suplimentare, altele decât rezultate direct din munca ta. Totuşi, nu vei fi deloc bine văzut de cei din jurul tău din cauza neînţelegerilor pe care le ai în familie, unde ai dispute financiare.

Horoscop Adi Bunea săptămâna 7-13 februarie FECIOARĂ

Momentele bune pe care le ai cu partenerul de viaţă în cazul unor ieşiri la distracţie sau în timpul unor deplasări turistice pot duce la întărirea relaţiei de cuplu. Totuşi, în alt cadru, poţi trece prin situaţii nefaste, care îţi vor epuiza energia şi nu vei putea promova un examen decât cu mare greutate.

Horoscop Adi Bunea 7-13 februarie 2022 BALANŢĂ

Vei avea ocazia să faci un act de bine pentru un membru al familiei. Poţi alege dacă ajuţi sau nu persoana respectivă. De fapt, nu este decât un test al destinului prin care se va vedea dacă eşti altruist sau nu. Totuşi, poţi înregistra unele pierderi materiale importante dacă eşti preocupat de distracţii sau de alte plăceri ale vieţii.

Horoscop Adi Bunea 7-13 februarie SCORPION

Vei face tot posibilul să pleci într-o excursie şi vei profita de oportunităţile financiare care vin partea altor persoane şi care vor acoperi costurile acestei deplasări turistice în care te vei simţi bine. Totuşi, poţi avea neînţelegeri cu partenerul de cuplu din cauza unui alt membru al familiei care vă dezbină intenţionat.

Horoscop Adi Bunea 7-13 februarie 2022 SĂGETĂTOR

Casa şi familia intră în centrul atenţiei tale şi-ţi vei concentra toate resursele şi energia pentru a face căminul un loc mai bun pentru toţi. Prtenerul de viaţă te mobilizează în această direcţie. Totuşi, un act de bine pe care ai erfuzat să-l faci în trecut sau faptele tale rele pot veni acum la plată prin circumstanţe totalneprielnice.

Citeste si Horoscop rune 7 – 13 februarie 2022. Voropchievici: Succes pe toate planurile pentru o zodie

Horoscop Adi Bunea 7-13 februarie 2022 CAPRICORN

Primeşti o veste bună în ce priveşte starea ta de sănătate. Este posibil să ţi se dea un diagnostic corect la o problemă medicală care te supără de o lungă perioadă de timp şi căreia nu i se găsea soluţia. În cazul nefavorabil, din cauza încurcăturilor de la locul de muncă sau din motive financiare, nu te vei putea distra aproape nicăieri.

Horoscop Adi Bunea 7-13 februarie VĂRSĂTOR

Este favorizat sectorul câştigurilor financiare obţinute în special din activităţi din domeniul sportiv, artistic, turistic sau divertisment. Trebuie doar să ai o voinţă puternică pentru realizarea obiectivelor propuse. În schimb, din motive financiare şi dacă nu renunţi la argumente egoiste, poţi intra în conflict cu membrii familiei.

Horoscop săptămânal 7-13 februarie 2022 PEŞTI

Lucruri bune care se întâmplă acasă în familie şi altele tot bune de care te bucuri la locul de muncă ţi-aduc un sentiment de optimism şi îţi dau o stare fizică şi psihică bună plus o excelentă imunitate. Cu toate acestea, poţi primi o veste nu prea bună legată de străinătate sau în legătură cu partenerul de cuplu.

Astrologul România TV, Adrian Bunea, poate fi găsit pe pagina de Facebook