Horoscop: Află care sunt zodiile ghinioniste în dragoste

Astrele au o influenţă puternică asupra vieţii noastre, nu degeaba se spune că viitorul ne este scris în stele. Ei bine, zodia în care ne-am născut ne dictează şi viaţa amoroasă.

29 apr. 2014, 11:57
Horoscop: Află care sunt zodiile ghinioniste în dragoste

Taur: Aceşti nativi sunt ghinionişti în dragoste din cauza pretenţiilor sale foarte ridicate. Compromisurile în dragoste nu există pentru Tauri.

Rac: Din păcate pentru fericirea lor, nativii din Rac fac prea multe compromisuri din cauza fricii de singurătate. Dacă nu renunţă la relaţiile proaste din viaţă le va fi greu să-şi întâlnească marea dragoste, scrie Kudika.ro.

Leu: Aceşti nativi sunt cei mai ghinioşti în dragoste din tot zodiacul. Leii fac cum fac si reusesc sa intalnesca numai barbati neseriosi care inca nu si-au luat gandul de la distractii si cat mai multe cuceriri.

Săgetător: Aceşti nativi sunt foarte sufletişti şi se oferă pe tavă totul de la început, chiar dacă relaţiile sunt sortite eşecului. Săgetătorilor li se recomandă să fie mai selectivi în dragoste.

Peşti: Aceşti nativi sunt prea iubăreţi şi chiar sufocanţi încă de la început, iar asta le sperie partenerii. Încercaţi să te relaxezi şi poate veţi avea mai multe şanse să fiţi fericiţi în dragoste.