Horoscop. Află cât de norocoasă vei fi în luna iulie 2015, în funcţie de zodie

Luna iulie 2015 este interesanta din cateva puncte de vedere. Daca in zona sentimentala apar unele probleme, se pare ca astrele au alte planuri cand vine vorba de bani sau de noroc.

26 iun. 2015, 08:36
Horoscop. Află cât de norocoasă vei fi în luna iulie 2015, în funcţie de zodie

Balantele si Berbecii gasesc cel mai repede solutii la problemele cu care se confrunta, in timp ce restul nativilor se vor lamuri mai greu cum sta treaba. Cu toate acestea, nimic nu este imposibil pentru nimeni.

Asadar, daca vrei sa afli cat de norocoasa vei fi in urmatoarea perioada, citeste horoscopul lunii iulie 2015:

Berbec

Interesele tale par sa fie mai mult orientate catre bani in aceasta luna. Decat sa iti creezi probleme la locul de munca sau acasa, vei prefera sa initiezi unele proiecte sau sa iti faci un plan financiar de viitor. Vei reusi sa achiti unele datorii mai vechi sau vei avea posibilitatea sa intri in posesia unei sume importante, pentru care nu va fi necesar sa muncesti prea mult. Pozitia Soarelui si a lui Marte te avantajeaza.

Taur

Este o luna bogata in demersuri si initiative. Sunt sanse foarte mari sa castigi mai multi bani, sa recuperezi unele datorii sau sa scapi de probleme mai vechi. Este o perioada in care comunicarea este la nivel optim, iar tu reusesti sa faci o impresie buna in fata multor persoane. Prezentarile sau negocierile vor fi punctul tau forte.

Gemeni

Este o luna excelenta pentru a-ti pune in valoare aptitudinile native. Esti inzestrata cu darul comunicarii si obtii cu usurinta foarte multe beneficii. Faci bani repede, nu ai cheltuieli majore, iar planurile de vacanta iti ies asa cum vrei. Vei reusi sa transmiti orice informatie si sunt sanse sa rezolvi si o problema legala care te preocupa de ceva timp.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.