HOROSCOP: Află cât de repede te ENERVEZI, în funcţie de zodie

Privesti lucrurile cu detasare sau iti pierzi cu usurinta cumpatul? Indiferent de categoria in care te regasesti, se pare ca semnul zodiacal sub influenta caruia te afli are un cuvant greu de spus. Iata cat de repede te enervezi si ce anume te scoate din sarite, in functie de zodie!

08 feb. 2015, 12:13
HOROSCOP: Află cât de repede te ENERVEZI, în funcţie de zodie

Berbec

Berbecul este o zodie de Foc, astfel ca este de la sine inteles ca reprezentantii sunt firi impulsive. Lor nu le ia prea mult timp pana se se enerveze. Poate ca interlocutorul nici nu isi termina fraza si ei il si ataca verbal. Indisciplina, lipsa de loialitate si educatie ii scot cel mai rau din sarite pe nativii acestui semn zodiacal. Vestea buna este ca, odata ce a avut loc rabufnirea, ei se calmeaza usor si chiar isi cer scuze acolo unde este cazul.

Taur

De obicei, Taurii incearca sa isi pastreze controlul si putini oameni isi dau seama ce ii deranjeaza cu adevarat. De aceea, atunci cand se pierd cu firea, cei din jur nu stiu cum sa reactioneze pentru a-i calma. In acele momente, temperamentul unui nativ este exact ca al unui taur nervos. Primul care va incerca sa discute cu el va avea parte de cuvinte taioase. De obicei, cei nascuti in zodia Taur isi pierd cumpatul atunci cand sunt ingrijorati, cand sunt acuzati ca au facut ceva gresit sau cand li se scot ochii cu greselile din trecut.

Gemeni

Gemenii sunt recunoscuti pentru buna dispozitie de care dau dovada, asa ca rar se enerveaza. Iar atunci cand isi pierd firea, incearca sa isi exprime nemultumirile cu toata diplomatia de care dau dovada. Nu de putine ori au fost impaciuitori atunci cand s-au trezit implicati intr-un conflict. Totusi, se intampla si sa se enerveze rau si atunci uita de toata diplomatia. Ei se dezlantuie si nu vor sa mai asculte niciun fel de explicatie. De altfel, nu se lasa pana nu au ultimul cuvant intr-un duel verbal.

Citeste mai multe pe divahair.ro