HOROSCOP: Află cu ce zodie te înţelegi şi cu care nu

Se spune ca familia nu o putem alege, insa mai avem o a doua sansa cu prietenii, asa ca unul dintre cele mai bune moduri de a-i trage alaturi de noi, va fi semnul astral sub care s-au nascut.

18 aug. 2015, 09:07
HOROSCOP: Află cu ce zodie te înţelegi şi cu care nu

In functie de zodie, putem vedea cu care ne intelegem si cu care nu pentru a ne scuti de un efort in plus, in momentul in care vom face primii pasi spre cunostinta.

Berbec

Se pare ca tu esti omul important in care toti din anturajul tau isi pun bazele cand vine vorba de un eveniment sau o prolema. Te intelegi cu Leii si Sagetatorii, dar ar trebui sa eviti numaidecat Racii si Balantele.

Citeşte şi Topul zodiilor isterice: Care sunt zodiile care stau prost cu nervii

Taur

Castigi extraordinar de repede increderea celor din jur. La tine se gandesc prima data cand au un secret mai stanjenitor de impartasit. Cei mai buni prieteni ai tai vor fi din zodia Fecioara sau Capricorn. Vei fugi cand vei intalni un Leu sau un Scorpion.

Vezi şi HOROSCOP: Ce zodii te fac FERICITĂ, în funcţie de TIPUL de bărbat pe care ţi-l doreşti

Gemeni

Esti intotdeauna in cautare de cate ceva nou, altceva. Nu-ti place sa bati pasul pe loc, cu Fecioarele si Pestii, ci iti doresti sa avansezi mereu cu Balantele si Varsatorii.

Citeste articolul complet pe YVE.ro.