HOROSCOP: Află cu ce zodie te vei căsători, unde este sufletul-pereche

Iti spunem cu ce zodie te vei casatori, respectand compatibilitatile astrale. Daca vrei sa ai o casnicie fericita, spune da zodiilor de mai jos, caci cu ele te potrivesti cel mai bine.

12 sept. 2016, 12:53
HOROSCOP: Află cu ce zodie te vei căsători, unde este sufletul-pereche

BERBEC – Daca esti Berbec, afla ca cele mai potrivite persoane pentru sufletul tau s-au nascut in aceeasi zodie cu tine. De asemenea, ai sanse foarte mari sa te cuplezi pe vesnicie cu un Leu sau un Sagetator deoarece ai nevoie de adrenalina in viata ta. Te-ai plictisi langa un partener monoton.

TAUR – Sansele de a te casatori cu o persoana nascuta in zodia Fecioara sau Capricorn sunt uriase. De asemenea, te-ai intelege de minune cu un Taur, cu conditia ca acesta sa fie nascut in alta luna decat cea in care ai venit tu pe lume. Cu alte cuvinte, daca esti Taur de aprilie te potrivesti cu unul de mai si viceversa.

GEMENI – O casatorie ideala pentru tine este cea in care cel caruia ii oferi inelul sau ii spui „Da” este cineva nascut in zodia Balanta, Varsator sau chiar Gemeni. Cu Balanta poti pune in aplicare cele mai formidabile planuri de viata.

RAC – Un Scorpion ti-ar face viata mai fericita, dar si mai implinit te-ai simti langa o persoana nascuta in zodia Pesti. Casa buna faci si cu un Rac, cu conditia sa nu il iei tare de la inceputul relatiei.

LEU – Viitorul tau partener de viata va fi ori un Sagetator, ori un Berbec. Cu Leul poti trai o dragoste cu nabadai si trebuie sa fii constient ca relatia voastra va fi una plina de artificii, dar durabila.

FECIOARA – Sigur te vei casatori cu un Capricorn sau Taur pentru ca numai un Capricorn sau un Taur poate suporta toanele tale. Daca vrei intelegere in cuplu, evita pe cat posibil o Fecioara. Fecioarele sunt dracoase intre ele.

BALANTA – Ai nevoie de un Geaman, un Varsator sau o Balanta in viata ta. Cu Geamanul poti muta si muntii din loc si, de-a lungul vietii, te vei convinge ca ai cea mai buna compatibilitate cu acest nativ.

SCORPION – Viata ta perfecta va fi alaturi de un Rac. Numai cu acest semn zodiacal poti construi ceva serios. Totusi, va trebuie sa iti controlezi tendintele de manipulare pentru ca acest nativ este foarte sensibil.

SAGETATOR – O relatie cu un Leu e tot ce iti lipseste in viata. Ai toate sansele sa fii fericit alaturi de acest nativ, asa ca pregateste-te de nunta perfecta. Ai sanse mari sa te cuplezi si cu un Berbec, insa relatia voastra va fi presarata cu multe obstacole.

CAPRICORN – Ai sanse de 90% sa te casatoresti cu o Fecioara. Dupa indelungate relatii, iti vei da seama ca numai cu o Fecioara sau un Taur viata ta capata cu adevarat sens.

 

 

VARSATOR – Niciodata sa nu te casatoresti cu un Taur sau Capricorn! Cu Fecioara e ceva mai acceptabila treaba, insa sansele cele mai mari este sa ajungi in fata altarului la bratul unei persoane nascute in zodia Balanta sau Gemeni.

 

 

PESTI – Viitorul tau va fi luminos numai alaturi de un Scorpion sau Rac. O relatie cu un alt Peste poate fi periculoasa pentru ca amandoi sunteti doi sensibili, asa ca ai nevoie de o persoana mai puternica din punct de vedere psihic decat tine.